Είδαμε το όραμα της adidas για το μέλλον

To εντυπωσιακό event με το οποίο παρουσιάστηκε η νέα σειρά Tubular
1.10.2015 | 12:27

 

Η μετάβαση από το κλασικό στο σύγχρονο ήταν το θέμα των ημερών για την adidas με αφορμή την άφιξη της νέας σειράς παπουτσιών Tubular. «Γεννημένα» από τα παλιότερα και κλασικά μοντέλα της adidas, τα νέα Tubular παρουσιάστηκαν και επίσημα πριν από λίγες ημέρες, εντυπωσιάζοντας με την μοναδικά σύγχρονη αισθητική τους.

 

Τα «πρώτα βήματά τους» τα έκαναν στο κατάστημα adidas Originals στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, το οποίο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης παρουσίασης έκανε και αυτό τη δική του μετάβαση από το κλασικό στο σύγχρονο. Το χαρακτηριστικό νεοκλασικό κτίριο της πλατείας μέσα σε λίγες μόνο ώρες μεταμορφώθηκε σε #TUBULAR Gallery. To καινοτόμο interior design εξιστόρησε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο την οραματική άποψη της adidas για το μέλλον, εντυπωσιάζοντας όσους βρέθηκαν στο event.

 

 

 

Περισσότεροι από 200 adidas fans που παρακολούθησαν από κοντά το επίσημο  λανσάρισμα των νέων Tubular στο κέντρο της Αθήνας, έζησαν ένα out of the box event με μία μοναδική performance που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Στο ατμοσφαιρικό surrounding που δημιουργήθηκε ειδικά για την παρουσίαση του παπουτσιού, 8 χορευτές έδωσαν τη δική τους ερμηνεία για το design του μέλλοντος αντλώντας έμπνευση από το TUBULAR. Το event συνδύασε με μοναδικό τρόπο το lifestyle heritage των adidas Originals με τα street aesthetics της Αθήνας.

 

 

 

 

Η #TUBULAR Gallery που κέρδισε όλους όσους βρέθηκαν στο event θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στην καρδιά της Αθήνας, στο νεοκλασικό των adidas Originals στην Αιόλου 25. Μη χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς την πιο industrial gallery της πόλης και μαζί να πάρεις μια γεύση από το μέλλον του design δοκιμάζοντας τα εντυπωσιακά νέα tubular.

 

 

Μάθε περισσότερα για το Tubular στο www.adidas.com/tubular και μείνε συντονισμένος με ό,τι καινούργιο συμβαίνει στο fashion design στις σελίδες instagram, twitter και facebook των adidas Originals.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ