Αυτό είναι το ρεπερτόριο του Εθνικού θεάτρου

Ο νέος διευθυντής του Εθνικού θεάτρου ξεκινά με όρεξη και όραμα, πάντα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του προηγούμενου διευθυντή
8.9.2015 | 14:35

 

 

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού ήταν γεμάτη καλλιτέχνες και δημοσιογράφους. Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός, ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής τόσο από την καλλιτεχνική κοινότητα όσο και από το κοινό, με το «καλημέρα» έβαλε μια λέξη που εκπροσωπεί τόσο το προσωπικό όσο και το συλλογικό «θέλω» της τέχνης: συναίνεση.

 

Ξεκίνησε με μια συγκινητική κίνηση. Κρατώντας στα χέρια ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, αφιέρωσε αυτή την πρώτη συνέντευξη τύπου σε μια σπουδαία συνάδελφο του πολιτιστικού ρεπορτάζ, την Έλενα Χατζηωάννου. Ο Στάθης Λιβαθινός ανέλαβε το Εθνικό Θέατρο σε μια κρίσιμη στιγμή τόσο της ιστορίας του, όσο και της ιστορικής συγκυρίας μέσα στην οποία βρίσκεται η χώρα. Σε ένα ταραγμένο περιβάλλον, υπήρξε μια «μη πολιτική επιλογή», όπως τόνισε και ο ίδιος και συνέχισε λέγοντας ότι το πρώτο που έκανε τους τέσσερις αυτούς μήνες ήταν μια νηφάλια καταγραφή των προβλημάτων, των σχεδίων αλλά και των υποχρεώσεων, ώστε να κρατηθεί όρθιο το θέατρο.

 

Στους τέσσερις αυτούς μήνες ο Στάθης Λιβαθινός επαναδιαπραγματεύθηκε κάθε μια συμφωνία ξεχωριστά και επικαλέστηκε την προθυμία των καλλιτεχνών να συμφωνήσουν προς το καλό του Εθνικού. Όλες οι συμφωνίες θα ανεβαίνουν στη Διαύγεια, καθώς και οι αμοιβές. Θα υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο αμοιβής.

 

Στους τέσσερις αυτούς μήνες ο Στάθης Λιβαθινός επαναδιαπραγματεύθηκε κάθε μια συμφωνία ξεχωριστά και επικαλέστηκε την προθυμία των καλλιτεχνών να συμφωνήσουν προς το καλό του Εθνικού. Όλες οι συμφωνίες θα ανεβαίνουν στη Διαύγεια, καθώς και οι αμοιβές. Θα υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο αμοιβής. Υιοθέτησε το ρεπερτόριο του προκατόχου του, δημιουργώντας μια συνέχεια, αφού το πρόγραμμα διαμορφώθηκε καλλιτεχνικά και «πειράχθηκε» όπου ήταν δυνατό να γίνει αυτό. Το ρεπερτόριο τόνισε είναι παιδί του Εθνικού θεάτρου.

 

Στο Eθνικό θέατρο επανέρχεται το αγαπημένο όπως το χαρακτήρισε λογότυπο του 2007, των mnp και θεσμοθετείται ο τρόπος υποβολής προτάσεων στο Εθνικό. «Αυτό δεν είναι μια λεπτομέρεια», είπε, «που αφορά τον καλλιτεχνικό κόσμο». Αυτό είναι αλήθεια. Δεν πρόκειται για μια λεπτομέρεια, αλλά για ένα τρόπο λειτουργίας του πρώτου θεάτρου της χώρας.

 

Το Εθνικό ξεκινά τη νέα του περίοδο με ανοιγμένα τα φτερά και οικονομικά, με την χορηγία των 220.000 ευρώ του Ιδρύματος Ωνάση προς το θέατρο. «Αν με ρωτάτε, θα συνεργαστείτε με τη Στέγη;» είπε ο Λιβαθινός, «θα σας απαντήσω ναι. Θα συνεργαστούμε και με τη Στέγη και τη Λυρική και το ΚΘΒΕ με το οποίο το Εθνικό δεν έχει συνεργαστεί ποτέ και με όλους τους σημαντικούς φορείς. Η ιδεολογία και η φιλοσοφία του Εθνικού θεάτρου είναι να απευθύνετα σε ένα ευρύ κοινό και να ανακαλύπτει το κοινό του. Να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παιδεία και όχι μόνο την θεατρική. Το εθνικό δε χρειάζεται πρωταγωνιστές και σταρς, είναι το ίδιο πρωταγωνιστής. Είναι ένα θέατρο συνόλου και παραστάσεων. Γιαυτό το λόγο θα αποκτήσει πλατφόρμα χορού και μουσικού θεάτρου. Το θέατρο οφείλει να είναι εξωστρεφές αλλά το καλύτερο είναι να έχεις τι να δείξεις».

 

«Τι νόημα έχει ένα θέατρο που δεν εκπαιδεύει το λαό του και το νόημα έχει μια σχολή που δεν ανταγωνίζεται τις ευρωπαϊκές;» συνέχισε ο Στάθης Λιβαθινός για να ανακοινώσει την μεταστέγαση της Σχολής με την χορηγία της Μαριάννας Λάτση στην μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, την επαναλειτουργία της Πειραματικής σκηνής με τον πρόδρομο Τσινικόρη και τον Ανέστη Αζά,  τη νέα τιμολογιακή πολιτική για νέους, ηλικιωμένους και οικογένειες, ανοιχτές ακροάσεις, μαθήματα για ηθοποιούς και ανοιχτές πρόβες, εργαστήριο θεατρικής συγγραφής.

 

Η σκηνή Νίκος Κούρκουλος θα διατεθεί αποκλειστικά σε νέα ελληνικά έργα, η Κεντρική σκηνή στο κλασικό ρεπερτόριο, το ισόγειο του Ρεξ σε παραστάσεις μουσικού θεάτρου, ο επάνω όροφος στο χοροθέατρο.

 

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος του Εθνικού Θεάτρου ξεκινά με τον πιο ελπιδοφόρο τρόπο, με αισιοδοξία και πίστη στις αλλαγές, με όραμα το Εθνικό ως πρώτο θέατρο της χώρας να επιτελέσει το έργο του με προσανατολισμό στο καινούργιο, το πρωτοπόρο και το ουσιαστικό.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ 2015-2016

 

ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΛΛΕΡ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

 

ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ

του Εντουάρντο ντε Φιλίππο (Επανάληψη)


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 1/10/2015 έως 29/11/2015

 

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές / Διασκευή: Ελένη Ράντου / Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής / Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης / Κοστούμια: Ντένυ Βαχλιώτη / Μουσική: Nalyssa Green / Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα / Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

 

Το Εθνικό Θέατρο, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, επαναλαμβάνει την τρυφερή κωμωδία του Εντουάρντο ντε Φιλίππο, για μια γυναίκα που μάχεται με όλα τα μέσα για την αξιοπρέπειά της και την ευτυχία των παιδιών της.

 

 

ΡΙΧΑΡΔΟΣ Ο Γ

του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 10/12/2015 έως 14/2/2016

 

Μετάφραση: Νίκος Χατζόπουλος / Δραματουργική επεξεργασία: Έρι Κύργια / Σκηνοθεσία: Γιάννης Χουβαρδάς / Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη / Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη / Μουσική: Δημοσθένης Γρίβας / Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

 

Ένα από τα κορυφαία ιστορικά δράματα του μεγάλου ελισαβετιανού συγγραφέα, που σχολιάζει τη δίψα για εξουσία και τον ίλιγγο που την ακολουθεί, μέσα σε έναν κόσμο που ζει και αναπαράγεται από τη βία και την σκληρότητα.

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ

του Άρθουρ Μίλλερ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 10/3/2016 έως 24/4/2016 ΚΑΙ από 4/5/2016  έως 29/5/2016

 

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής / Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς / Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη / Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

 

Επίκαιρος όσο ποτέ, ο Άρθουρ Μίλλερ απομυθοποιεί την κοινωνία του υλισμού και το ψυχρό οικονομικό σύστημα, που προσφέρει μια επίφαση ευημερίας αλλά εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο και τον εγκαταλείπει όταν αυτός δεν μπορεί πλέον να είναι αποδοτικός.

 

 

ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΛΛΕΡ – ΣΚΗΝΗ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

 

ΚΑΓΚΟΥΡΩ

του Βασίλη Κατσικονούρη (Πανελλήνια Πρώτη)


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 15/10/2015 έως 6/12/2015

 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς / Σκηνικά-Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα / Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης / Επιμέλεια κίνησης: Νατάσα Σαραντοπούλου 

 

Το τελευταίο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη διαπραγματεύεται το επίκαιρο θέμα του αδιεξόδου τις νέας γενιάς και της δύσκολης συνύπαρξής της με την παλαιότερη, μπροστά στις αποφάσεις της διαχείρισης του μέλλοντός της.

 

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 17/12/2015 έως 14/2/2016

 

Μετάφραση: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης / Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Σωτήρης Χατζάκης / Σκηνικά: Έρση Δρίνη / Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ / Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος

 

Κορυφαίο δείγμα της συγγραφικής μεγαλοφυΐας του Ντοστογιέφσκι, το αριστούργημα αυτό ανατέμνει την ανθρώπινη ψυχή και θέτει δύσκολα διλήμματα για την ηθική και το δίκαιο. Στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου το κείμενο αποκτά μια ακόμη πιο συναρπαστική διάσταση, μέσα από την μοναδική γλώσσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

 

 

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

του Δημήτρη Κεχαΐδη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 25/2/2016 έως 24/4/2016 και από 4/5/2016 έως 29/5/2016

 

Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου / Σκηνικά: Γιώργος Πάτσας / Κοστούμια: Λέα Κούση / Μουσική: Δημήτρης Μαραμής

 

Το καλύτερο έργο του Δημήτρη Κεχαΐδη φωτίζει την ματαίωση των ονείρων και την ανάγκη για επιβίωση, σε έναν κόσμο τραχύ και αμείλικτο, όπου τα περιθώρια για συναισθήματα και τρυφερότητα δοκιμάζονται αλλά παραμένουν πάντοτε ζωντανά.

 

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΛΛΕΡ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ)

 

Ο ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: από 26/9/2015 έως 24/4/2016

 

Σκηνοθεσία: Λυδία Κονιόρδου / Σκηνικά-Κοστούμια: Ιωάννα Παπαντωνίου / Επιμέλεια Σκηνογραφίας: Σοφία Παντουβάκη

Μουσική: Τάκης Φαραζής / Κίνηση: Ειρήνη Κυρμιζάκη / Φωτισμοί: Αλέκος  Αναστασίου                                                        

 

Ένα τρυφερό σύγχρονο παραμύθι, που αντλεί από την παράδοση και βασίζεται στις ανεξάντλητες αξίες της αγάπης και της αφοσίωσης.

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ – ΣΚΗΝΗ ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ

 

ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ

του Μπέρτολτ Μπρεχτ


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 21/11/2015 έως 31/1/2016

 

Μετάφραση / Διασκευή: Κοραλία Σωτηριάδου / Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος / Σκηνικά-Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου / Μουσική: Χανς Άισλερ / Μουσική προσαρμογή: Νίκος Κυπουργός / Κίνηση: Αγγελική Στελλάτου / Βίντεο: Παντελής Μάκκας / Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

 

Ο κορυφαίος γερμανός συγγραφέας Μπέρτολτ Μπρεχτ, αντλώντας το υλικό του από την περίφημη και επώδυνη σύγκρουση του Γαλιλαίου με την Ιερά εξέταση, καταθέτει τις ιδέες του για τη χειραγώγηση της γνώσης και για την ευθύνη της επιστήμης απέναντι στην κοινωνία.

 

 

ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ

του Λεβ Τολστόι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 11/2/2016 έως 24/4/2016 και από 4/5/2016 έως 29/5/2016

 

Μετάφραση – Διασκευή: Αντώνης και Κωνσταντίνος Κούφαλης / Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας / Σκηνικά-Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη / Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου / Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος / Κίνηση: Φώτης Διαμαντόπουλος

 

Ο πατριάρχης του ρωσικού μυθιστορήματος Λεβ Τολστόι, στο πιο γνωστό έργο του, φέρνει στην επιφάνεια τον κόσμο της υποκρισίας και των καταπιεσμένων συναισθημάτων, που οδηγεί αναπόφευκτα στην καταστροφή.

 

 

NEO ΡΕΞ

 

ΜΑΓΚΝΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

του Γιώργου Βέλτσου (Πανελλήνια Πρώτη)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 5/11/2015 έως 10/1/2016

 

Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια: Άντζελα Μπρούσκου / Μουσική: Θάλεια Ιωαννίδου / Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος                                                  

Ένα εμβληματικό ζευγάρι της ναζιστικής Γερμανίας, ο Γιόζεφ και η Μάγκντα Γκαίμπελς επαναθεωρούν την ιδεολογία, τις πράξεις και τα ίχνη τους στην Ιστορία, σε έναν σκληρό προσωπικό απολογισμό, μέσα από ένα κείμενο-έκπληξη του Γιώργου Βέλτσου.

 

 

ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ

του Λαρς Φον Τρίερ (Πανελλήνια Πρώτη)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 21/1/2016 έως 20/3/2016

Μετάφραση: Ρούλα Πατεράκη – Αντώνης Γαλέος / Σκηνοθεσία – Διασκευή – Δραματουργική επεξεργασία: Ρούλα Πατεράκη / Σκηνικά-Κοστούμια: Αγγελος Μέντης / Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

 

Το σημαντικό θεατρικό έργο του μεγάλου Δανού σκηνοθέτη, που έγινε γνωστό μέσα από την κινηματογραφική εκδοχή του, εκθειάζει την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία στο όνομα της απόλυτης αγάπης.

 

 

ΞΕΝΟΙ

του Σέρτζι Μπελμπέλ (Πανελλήνια Πρώτη)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: από 31/3/2016 έως 24/4/2016 και από 4/5/2016 έως 29/5/2016

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ / Σκηνοθεσία: Νίκος Μαστοράκης

 

Ένα σημαντικό σύγχρονο ισπανικό έργο, με θέμα τη διαχρονική ανάγκη των ανθρώπων για συνύπαρξη, αποδοχή και αλληλοκατανόηση, τόσο μέσα στο στενό περιβάλλον της οικογένειας όσο και στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας.

 

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Μετά την πρεμιέρα, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, θα οργανώνεται Συνάντηση και Συζήτηση με το κοινό και τους δημιουργούς. Τον συντονισμό των συναντήσεων έχει ο Ηρακλής Λογοθέτης, σε συνεργασία με την Κατερίνα Αγγελιδάκη.

 

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ – ΣΚΗΝΗ ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ)

 

Ο Ανέστης Αζάς και ο Πρόδρομος Τσινικόρης, δύο δημιουργοί της νέας γενιάς, αναλαμβάνουν την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού, που επαναλειτουργεί, φιλοδοξώντας να επιχειρήσει μια αισθητική και κοινωνική παρέμβαση στο σύγχρονο θεατρικό τοπίο.  Παραστάσεις, δράσεις, παράλληλες εκδηλώσεις και αναγνώσεις θα συνθέσουν το πρόγραμμα της Πειραματικής, που θα στεγαστεί στην ανακαινισμένη Σκηνή «Κατίνα Παξινού».

 

Στην Πειραματική Σκηνή θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις:

«Στη μέση του δρόμου». Σκηνοθεσία Πρόδρομος Τσινικόρης

«Υπόθεση Φαρμακονήσι ή το δίκιο του νερού». Σκηνοθεσία: Ανέστης Αζάς

«Το γήρας – Ένα χορικό». Σκηνοθεσία: Γεωργία Μαυραγάνη

«Μία δίκη» (προσωρινός τίτλος). Σκηνοθεσία: Πηγή Δημητρακοπούλου

«Μια γιορτή με τον Μπόρις» του Τόμας Μπέρνχαρντ. Σκηνοθεσία: Γιάννος Περλέγκας

«Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα», διασκευή του μυθιστορήματος του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ. Σκηνοθεσία: Μαρία Πανουργιά

«Η γλυκιά τραγωδία τουΟιδίποδα», βασισμένη στον «Οιδίποδα Τύραννο». Σκηνοθεσία: Μαρία Πρωτόπαππα

 

Θα μετακληθούν επίσης δύο παραστάσεις από το εξωτερικό:

«Please continue, Hamlet» του Καταλανού σκηνοθέτη Roger Bernat και του Ελβετού περφόρμερ Yan Duyvendak

«Some use for your broken clay pots» του Ελβετού περφόρμερ Christophe Meierhans

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

 

ΤΟ ΡΟΛΟΪ

Διασκευή: Κωνσταντίνος Μπιμπής – Sui Generis / Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μπιμπής / Σκηνικά – Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη

 

Μια ομάδα νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών θα εκπροσωπήσει το Εθνικό Θέατρο σε μια χειμερινή περιοδεία, με παραστάσεις σε παραμεθόριες περιοχές. Θα παρουσιαστεί το έργο Το Ρολόι, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το ρολόι του κόσμου χτυπάει μεσάνυχτα». Πρόκειται για τη βραβευμένη παράσταση του περσινού θεσμού της «Ανοιχτής Πλατφόρμας», που έγινε πολύ θερμά αποδεκτή από το κοινό.

 

 

____________

 

ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΛΛΕΡ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

ΟΔΥΣΣΕΙΑ

του Ομήρου, σε μετάφραση Δ.Ν. Μαρωνίτη

 

Ως μια συνέχεια του απόλυτα επιτυχημένου Κύκλου των Αναγνώσεων της «Ιλιάδας» του Ομήρου, 24 ελληνίδες πρωταγωνίστριες (οι περισσότερες εκ των οποίων συμμετείχαν και στην «Ιλιάδα»), θα παρουσιάσουν σε σκηνικό αναλόγιο τις 24 ραψωδίες της «Οδύσσειας», σε συνεργασία, αυτήν τη φορά, με έναν άντρα-παρτενέρ της επιλογής τους, στην εμβληματική μετάφραση του Δ.Ν. Μαρωνίτη. Κάθε Παρασκευή, στις 18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.

 

 

ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΛΛΕΡ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Το KYKLOS ENSEMBLE στο Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο εγκαινιάζει μια συνεργασία με το διακεκριμένο σύνολο μουσικής Kyklos Ensemble. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής θα πραγματοποιηθούν μουσικές παραστάσεις, που εμπνέονται από τα έργα  και τους συγγραφείς του φετινού ρεπερτορίου.

Σάββατο μεσημέρι, σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
BIO ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ