Το πολύ ωραίο καινούργιο τραγούδι των Nick Cave & The Bad Seeds

Η σαγηνευτική μελωδία του We No Who U R
4.12.2012 | 01:36

 

 

 

 

We No Who U R λέγεται το νέο τραγούδι των Nick Cave And The Bad Seeds και από ό,τι φαίνεται μοιάζει να εγκαταλείπουν τον garage ήχο του προηγούμενου άλμπουμ τους Dig, Lazarus, Dig!!! για πιο μελωδικές φόρμες. Είναι το πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα λέγεται Push The Sky Away και θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου.

 

 

 

Θα είναι το 15ο άλμπουμ του γκρουπ και το πρώτο (ύστερα από την αποχώρηση του Mick Harvey το 2009) που δεν θα έχει κανένα από τα αρχικά μέλη των Bad Seeds. Θα κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές (CD, βινύλιο, Deluxe CD + DVD και Super Deluxe Box Set) και σε διάφορες τιμές (από 10 ως 90 -προσοχή εδώ- λίρες Αγγλίας) και μπορείτε να το παραγγείλετε από το σάιτ τους.  


Το DVD θα περιέχει visuals που φτιάχτηκαν ειδικά για το άλμπουμ από το εικαστικό δίδυμο Iain Forsyth και Jane Pollard. Οι Forsyth και Pollard έχουν ξανασυνεργαστεί με το γκρουπ, κάνοντας την σκηνοθεσία των βίντεοκλίπ των τριών σινγκλ του Dig, Lazarus, Dig!!!. Επίσης έχουν φτιάξει 14 φιλμ για κάθε ένα απ' τα 14 στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε ο Nick Cave και οι Bad Seeds - τα φιλμ υπήρχαν σε DVD που περιείχαν οι remastered εκδοχές των άλμπουμ που βγήκαν το 2009.


Το δίδυμο Forsyth και Pollard είναι γνωστό από τις αναπαραστάσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων με πιο γνωστές αυτήν της αποχαιρετιστήριας συναυλίας του David Bowie ως Ziggy Stardust και της συναυλίας που είχαν δώσει το 1978 οι Cramps στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα της Νάπα στην Καλιφόρνια, που παρουσίασαν στο ICA του Λονδίνου.

 

 

#####

 

 

 

 

 

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ