Να πώς θα δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχουν κάνει Like οι φίλοι σας στο Facebook

Εκμεταλλευτείτε την ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης του κοινωνικού δικτύου
26.9.2015 | 09:55

 

Από το 2009 που το Facebook εισήγαγε το like button, κάθε χρήστης του κοινωνικού δικτύου το έχει πατήσει ουκ ολίγες φορές.

 

Στα έξι αυτά χρόνια το σίγουρο είναι ότι τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας θα έχετε ξεχάσει σε ποιές φωτογραφίες που πέρασαν από το timeline σας έχετε κάνει 'like'.

 

Ευκαιρία να τις ξαναθυμηθείτε!

 

Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα απλή, και λειτουργεί μόνο για τους φίλους (που αφήνουν κάπως χαλαρές τις ρυθμίσεις ασφλαείας - δηλαδή τους περισσότερους!) αλλά και για το δικό σας προφίλ, κι εκμεταλλεύεται το πανίσχυρο σύστημα Graph Search της μηχανής αναζήτησης του Facebook. 

 

Αποφασίστε ποιον θα 'ξεσκονίσετε'. Για το παράδειγμά μας, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τον ιδρυτή του κοινωνικού δικτύου, αναζητώντας τις φωτογραφίες στις οποίες έχει κάνει 'like' o Zuckerberg γράφοντας στη μηχανή αναζήτησης, "photos liked by Mark Zuckerberg" - χωρίς τα εισαγωγικά και πατώντας το 'enter' στο πληκτρολόγιο. Είναι σημαντικό, όταν βάλετε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση "photos liked by ____ ", να δείτε ότι βγαίνει κάποιο προτεινόμενο κείμενο από κάτω, ακόμα κι αν έχει το ονοματεπώνυμο με μικρά.

"See More" ή "Δείτε Περισσότερα" είναι το 'μαγικό' κουμπί που θα πατήσετε στη συνέχεια, προκειμένου να δείτε όλες τις φωτογραφίες στις οποίες έχει κάνει 'like' ο φίλος ή η φίλη που αναζητάτε. Κάνετε scroll και τις βλέπετε. Απλά, χωρίς να είναι σε χρονολογική σειρα!

SPYROS VJ
BIO ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4 Σχόλια
D O P 26.9.2015 | 16:22
Δεν δουλεύει σε μένα!
abuser 28.9.2015 | 11:22
δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα σε English-US.
D O P 28.9.2015 | 14:34
Έτσι την έχω! :P
avatar
PUSH THE BUTTON 27.9.2015 | 14:48
Παιδιά, δοκιμάστε στο σε περισσότερους από έναν χρήστες. Ιτ γουόρκς φορ σούρ. :-)
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ