Ανώνυμο σεξ σε NSFW εικονογραφήσεις

Ένα νέο λονδρέζικο μίνι εγχειρίδιο σεξουαλικών φαντασιώσεων.
15.6.2015 | 11:00

 

Το τέταρτο τεύχος του Riposte, ενός νέου γυναικείου περιοδικού, κρύβει ένα NSFW δωράκι για τις αναγνώστριες. Μέσα στις σελίδες του κρύβεται ένα μικρότερου μεγέθους booklet που αποτελεί τη συνεργασία του περιοδικού με το Anonymous Sex Journal, μια λονδρέζικη έκδοση που καλεί το κοινό να μοιραστεί σεξουαλικές ιστορίες οι οποίες δημοσιεύονται ανώνυμα σε pocket size.

 

Ο σχεδιασμός αυτών των μίνι σεξουαλικών εγχειριδίων έχει γίνει, σύμφωνα με τον εκδότη τους Alex Tieghi-Walker, με τέτοιο τρόπο ώστε να «περνούν από χέρι σε χέρι, παρατημένα σε λεωφορεία, κρεβάτια και κομοδίνα». Για το Riposte, λοιπόν, το Anonymous Sex Journal χρησιμοποίησε εικονογραφήσεις της Laura Breiling οι οποίες, μαζί με τα συνοδευτικά κείμενα, εξερευνούν την έννοια της διέγερσης. «Ποιες σεξουαλικές εμπειρίες φαντασιώνονται οι άνθρωποι; Πώς μια φαντασίωση μπορεί να βρει εμπόδια στον δρόμο για την πραγματοποίησή της και πώς κάποιος εμπλουτίζει αυτές τις φαντασιώσεις; Έχει το διαδίκτυο διαμορφώσει τον τρόπο που φαντασιωνόμαστε; Σε αυτό το τεύχος ψάχνουμε βαθιές και ουσιαστικές εξηγήσεις για το τι είναι σέξι και για το αν οι φαντασιώσεις εξελίσσονται καθώς μεγαλώνουμε» αναφέρει ο Tieghi-Walker.

 

«Ερευνούμε τι πραγματικά επιθυμούν οι άνθρωποι όταν μπορούν να μιλήσουν ειλικρινά γι' αυτό. Η συνεργασία με το ASJ ήταν ο τέλειος τρόπος να βρούμε απαντήσεις, η ανωνυμία που παρέχει αυτή η έκδοση σημαίνει ότι όσα μας εξομολογούνται οι άνθρωποι είναι χωρίς αναστολές, η ειλικρίνειά τους είναι εκπληκτική. Κάποιοι ήταν συγκινητικοί και λίγο μελαγχολικοί και κάποιοι με αναστάτωσαν πραγματικά!» παραδέχεται η Danielle Pender, διευθύντρια του Riposte.

 

Το τέταρτο τεύχος του Riposte κρύβει ανάμεσα στις σελίδες του το booklet Anonymous Sex Journal

 

 

 

 

 

NEWS FROM THE WEB
BIO ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 15.6.2015 | 14:55
Περισσότερο τρομακτικό το λες παρά ωραίο...
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ