Φανταστικά πρισματικά αυτοκόλλητα με θέμα ταινίες τρόμου του ‘80

Μια εποχή στα τέλη της δεκαετίας του 80 ήταν πολύ της μόδας να τα συλλέγεις.
28.6.2015 | 18:37

 

Αυτά τα πρισματικά αυτοκόλλητα που ήταν κάτι σαν ανάλογο του 3D που κολλούσε παντού ήταν πολύ διαδεδομένα στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και βγήκαν την ίδια εποχή της χρυσής εποχής των ταινιών τρόμου όταν φιλμ σαν τα Halloween, Friday the 13th, Hellraiser, Nightmare on Elm Street και διαφημιζόντουσαν παντού.

 

Πρόσφατα στο tumblr του, o John Darnielle από το συγκρότημα των Mountain Goats πόσταρε την εικόνα ενός τέτοιου αυτοκόλλητου από την ταινία "Day of the Dead" και έγραψε στο ποστ:

«Βάζεις 15 λεπτά σε μια αυτόματη μηχανή και παίρνεις ένα αυτοκόλλητο που απεικονίζει ένα φως σαν ουράνιο τόξο και λέει "η πιο σκοτεινή μέρα του τρόμου που γνώρισε ποτέ ο κόσμος" πάνω του. Υπάρχουν πολλά στραβά σε αυτόν τον κόσμο αλλά και πάλι τσεκάρετε αυτό το απίθανο αυτοκόλλητο, είναι αυτό που θα πρότεινα».  

 

Και φυσικά την ιδέα την πήραν στο Dangerous Minds και ανακάλυψαν ένα σωρό από τέτοια μικρά πολύχρωμα αριστουργήματα που οι τιμές τους πλέον στο eBay φτάνουν μέχρι και στα 30 δολάρια.

  

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1 Σχόλια
avatar
Faceless 29.6.2015 | 02:31
Οι καλύτερες ταινίες τρόμου βγήκαν τα 80's σε βαθμό που το είδος παρήκμασε καθώς δεν έχεις πια να πεις κάτι καινούργιο. Στο April fool"s day δεν ήταν ήταν που πάει ο άλλος να φάει σουβλάκι και του καρφώνει η τύπισσα το καλαμάκι στον οισοφάγο?
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ