Πρώτη φίρμα στη μαρκίζα

Δεν είναι μόνο η Μαλβίνα της tv. Είναι και η Μαλβίνα του πάλκου...
13.6.2011 | 10:25

 

Γνώρισα κι εγώ τη Μαλβίνα από την τηλεόραση. Έχω δει πολύ. Και Χόστες, και Λάιβ, και Βίους, και όλα τα υπόλοιπα μέχρι που την έφαγε η μαρμάγκα του Mega (έπρεπε να το χουμε καταλάβει από τότε...)

Αυτό όμως που συγκρατώ είναι μια άλλη Μαλβίνα. Αυτή του πάλκου. Πρέπει να ταν γύρω στο '96. Πάνε περισσότερα από 15 χρόνια, όταν μέσα στην τρέλα της αποφάσισε να γνωρίσει τη δόξα του πάλκου.

 

 

Έφτιαξε ένα σουρεάλ σχήμα, που περιελάμβανε αν θυμάμαι καλά την ίδια, την Έφη Σαρρή (!), το σκυλί της και τη Γιούλη Τσίρου και καθισμένες πάνω σε οντάδες, με στολές χανούμισας και τα απαραίτητα αξεσουάρ παρουσίαζαν φουλ λαϊκό πρόγραμμα μέσα στον καημό, το αμάν, το νταλγκά και το τσιφτετέλι.

 

 

Δεν θυμάμαι πολλά παρά μόνο τη Μαλβίνα με ένα ντέφι να ξεσηκώνει τον κόσμο που την έραινε με γαρύφαλα και το σκυλί να αλυχτάει στα πόδια της.

 

Είναι άξιο θαυμασμού πως δεν φοβήθηκε ποτέ να κάνει πραγματικότητα τ' απωθημένα της και μάλλον γι αυτό την αγάπησαν και ετερόκλητα πλήθη. Γιατί τολμούσε όλα όσα, εμείς οι συμβατικοί ντρεπόμασταν και να σκεφτούμε...

 

 

Λες να υπάρχει σε κάποιο αρχείο κανένα βίντεο από τις εν λόγω βραδιές;

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
4 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 12.6.2011 | 14:52
Στην εκπομπή "Πρωταγωνιστες" παίχτηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη φάρσα του Μπονατσου στο μαγαζί που εμφανιζόταν η Μαλβινα:
http://www.youtube.com/watch?v=yUSI9be196k&feature=youtube_gdata_player
avatar
Ανώνυμος/η 12.6.2011 | 15:08
Δεν πρέπει να ήταν το 1996, αλλά το 1994 προς τα τέλη ή το 1995. Ήταν την εποχή που έκανε και ραδιόφωνο με λαϊκά και στην τηλεόραση έκανε το "Έγκλημα της Τρίτης" στον ΑΝΤ1. Θυμίζω της είχε κάνει φάρσα ο Μπονάτσος με τα "Άλλα κόλπα" (Mega). To πρόγραμμα αυτό είχε βιντεοσκοπηθεί και είχε προβληθεί κάπου εκεί (κάποιο πάσχα ή τέτοια) από τον ΑΝΤ1.

90's-ολόγος.
avatar
Cure 5.2.2013 | 16:14
είχα πάει και έχω κάποιες φώτο απο εκεί..:)
avatar
Ευγενία Πατρικίου 3.1.2020 | 17:55
Σε ζηλεύουμε
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ