Όταν οι δουλειές του σπιτιού γίνονται διασκέδαση!

GOOD LIVING

Όταν οι δουλειές του σπιτιού γίνονται διασκέδαση!

Εκείνη τη στιγμή που το καθημερινό πρόγραμμα είναι φουλ και η διάθεση για εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου μοιάζει σαν απαραίτητο συστατικό ενός υγιούς τρόπου ζωής, η σύγχρονη τεχνολογία της Hoover αποδεικνύεται ως ο καλύτερος σύμμαχος για να προλάβεις να κάνεις όλα όσα θέλεις.

 

To τοπίο της ψηφιακής μας καθημερινότητας αλλάζει. Στην πρώτη γραμμή της μεγάλης αλλαγής, δεν βρίσκονται πλέον οι εφαρμογές με τις οποίες οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά οι «έξυπνες» οικιακές συσκευές, οι οποίες μπορούν να επικοινωνούν όχι μόνο με τους ανθρώπους, αλλά και μεταξύ τους.

 

Η τεχνολογία και τα σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινότητάς – από το smartphone μέχρι ένα έξυπνο πλυντήριο ρούχων – μπορούν πλέον να συνεργαστούν, όλα συνδεδεμένα σε ένα κοινό περιβάλλον (και δίκτυο), έτσι ώστε να λειτουργούν και να υπηρετούν ακόμη και τα πιο φορτωμένα από υποχρεώσεις οικογενειακά προγράμματα.

 

 

Φανταστείτε μια ηλεκτρική κουζίνα, η οποία μπορεί να ενεργοποιείται από απόσταση, μέσω του κινητού. Σκεφθείτε έναν απορροφητήρα, ο οποίος φρεσκάρει τον αέρα ανάλογα με τα επίπεδα καπνού που ανιχνεύει ή ένα έξυπνο πλυνήριο που υπόσχεται να απαλλάξει το χρήστη του από την ταλαιπωρία που λέγεται «καθημερινό πλύσιμο ρούχων».

 

Σήμερα, η τεχνολογία αυτή υπάρχει και λειτουργεί σε συσκευές, προσιτές σε όλους πλέον. Έτσι, λοιπόν, όλες εκείνες οι δουλειές του σπιτιού που πιθανόν να προσθέτουν κούραση στο καθημερινό πρόγραμμα μιας οικογένειας, μπορούν να απλοποιηθούν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να είμαστε περισσότερο παραγωγικοί είτε για περισσότερη ψυχαγωγία.

 

 

Η Hoover με τη νέα γραμμή οικιακών συσκευών της δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τους προβληματισμούς της σύγχρονης καθημερινότητας και ότι στην εποχή των smartphones ή των μόνιμα ενεργών συνδέσεων, παραμένει πολύ μπροστά από την εποχή της. Η εταιρεία παρουσιάζει μια νέα σειρά από πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, απορροφητήρες και εστίες, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν, να λειτουργήσουν και να παρακολουθούνται από ένα κινητό, με την εφαρμογή Hoover Wizard.

 

Ειδικά στο πλύσιμο των ρούχων, τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια της Hoover αποτελούν την ιδανική λύση στην ταλαιπωρία που λέγεται «καθημερινό πλύσιμο ρούχων», αφού με την νέα αποκλειστική τεχνολογία Hoover All in One, καταργούν την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, πλένοντας όλα τα υφάσματα και χρώματα σε ελάχιστο χρόνο. Ταυτόχρονα, ο ατμός που διαθέτουν συγκεκριμένα μοντέλα  προσφέρει 80% λιγότερο ζάρωμα για ευκολότερο σιδέρωμα και βαθύ καθαρισμό.

 

 Όλες σύγχρονες λειτουργίες των συσκευών της Hoover δείχνουν όχι μόνο το νέο πρόσωπο της οικιακής τεχνολογίας, αλλά φέρνουν και συναρπαστικές αλλαγές στις πιο βαρετές υποχρεώσεις. Για παράδειγμα, τα στεγνωτήρια της, αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας αυτών των συσκευών, αφού ενσωματώνουν μοναδικές λειτουργίες για αποδοτικό στέγνωμα πολύ μεγάλων φορτίων.

 

 

Συγκεκριμένα, η υβριδική τους τεχνολογία Heat Pump, μπορεί να στεγνώνει τα ρούχα πιο γρήγορα και πιο οικονομικά από ποτέ. Η σύνδεση μέσω smartphone δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να κατεβάσει επιπλέον προγράμματα, ενώ ο προσωπικός βοηθός που διαθέτουν, προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος βάσει των πληροφοριών που έχει δώσει ο χρήστης για τα ρούχα του.

 

Όλες οι νέες καινοτομίες των Hoover συσκευών συνδιάζονται με το στιλ σε μια απόλυτη ισορροπία τεχνολογίας και αισθητικής. Τα προηγμένα προϊόντα δεν λειτουργούν μόνο τέλεια, αλλά εκφράζουν και το σύγχρονο πρόσωπο του design. Στην πραγματικότητα, ο εξαιρετικός σχεδιασμός της Hoover, βελτιώνει την εικόνα του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα κάνει την καθημερινότητα εύκολη και απολαυστική, και αυτό είναι που η εταιρεία αποκαλεί «εξειδικευμένη φροντίδα».

 

Ανακαλύψτε τις πρωτoποριακές συσκευές της Hoover σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και στην ιστοσελίδα www.kotsovolos.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Blue Ice 0%: Η νέα γεύση του myblu που δίνει περισσότερες και καλύτερες επιλογές

Design

Classic Blue: Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με το χρώμα του 2020

Good Living

Η Imperial Strom διακρίθηκε για το νέο της πρωτοποριακό κατάστημα στην Κέρκυρα

Ταξίδια

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετάξετε αυτές τις γιορτές εύκολα και γρήγορα με την Ellinair

Urban Culture

3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin

Γεύση

5 κρασιά για να συνοδεύσετε πιατέλες με τυριά

I Was There

Όλα όσα ζήσαμε στο πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο πάρτι με το Hendrick's gin

I Was There

Ζήσαμε μία future positive εμπειρία στα εγκαίνια του Napapijri Glyfada

Living

Το Brain Gain μπορεί να είναι ο λόγος που θα γυρίσετε στην Ελλάδα το 2020

Good Living

Τα ψώνια του super market μπήκαν σε μια νέα και πιο «προσωπική» εποχή