Έχουμε την τέλεια αφορμή για να βρεθείς για μπύρες με την παρέα

GOOD LIVING

Έχουμε την τέλεια αφορμή για να βρεθείς για μπύρες με την παρέα

Μέσα σε 20 χρόνια πολλά αλλάζουν. Τα χαμόγελα, η χαρά, η στεναχώρια αφήνουν τα σημάδια τους και μας ωριμάζουν. Η τεχνολογία προχωρά, η μόδα κάνει... κύκλους, τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές εποχές με το πέρασμα του χρόνου.

 

Λίγα είναι εκείνα τα πράγματα και οι καταστάσεις που παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρας του χρόνου, με το σημαντικότερο αυτών να είναι η αληθινή φιλία! Η αληθινή φιλία, κόντρα στον χρόνο που περνάει, παραμένει ίδια και απαράλλαχτη και μας ξανακάνει παιδιά. Φέρνει στο νου μας εικόνες... από παλιά και μας υπενθυμίζει ότι ακόμη κι αν αλλάξει η εμφάνιση, η καρδιά μένει πάντα ίδια!

 

Χρειάζεσαι έναν ακόμα λόγο για να βρεις την παρέα σου για μια μπύρα; Άσε το νέο τηλεοπτικό της FIX Hellas να ποτίσει στην ψυχή σου αναμνήσεις 20 ετών, αναβιώνοντας μία από τις διασημότερες και πιο αληθινές φιλίες που έχουμε δει να διαδραματίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά και στην αληθινή ζωή: αυτή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Άλκι Κούρκουλου.

 

 

 

Στη νέα ταινία της FIX Hellas, o "Τσίου" και ο "Ψηλός" της εμβληματικής σειράς των '90s "Λόγω Τιμής" ξανασυναντιούνται είκοσι χρόνια μετά για να γιορτάσουν τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις, εκείνες που δεν φθείρονται παρά ωριμάζουν και γίνονται όλο και καλύτερες. Στο διάρκειας μόλις 50 δευτερολέπτων βίντεο, η χημεία και το δέσιμό τους είναι εμφανή αφού η φιλία τους μετράει 20+ χρόνια, έχει αντέξει και έχει δυναμώσει, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι δυνατές φιλίες είναι FIX.

 Κάποιες αξίες δεν αλλάζουν ποτέ και μετά από περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στα τραπέζια κάθε ελληνικού σπιτιού, η FIX Hellas είναι μία από αυτές. Γι' αυτό, απόψε κιόλας, με αφορμή το νοσταλγικό βίντεο της βγες με την παρέα σου, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας και θυμηθείτε τα παλιά!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Με την PRIME συνδρομή στα PLANET Fitness and More η γυμναστική αλλάζει χαρακτήρα

Γεύση

Πώς να κάνετε γευσιγνωσία τυριού και να ξεχωρίζετε τις γεύσεις

Good Living

Τάμτα: «Προτιμώ να ζω την κάθε στιγμή όπως έρχεται»

I Was There

Στο WoDX Live streaming event μάθαμε τι σημαίνει να προσφέρεις στους γύρω σου

Γεύση

To Hendrick’s Gin φέρνει άρωμα καλοκαιριού μέσα στον χειμώνα!

Τέχνες & Πολιτισμός

4ο Athens Tattoo Expo: οι καλύτεροι Έλληνες tattoo artists κάτω από την ίδια στέγη

Good Living

Ορφέα Αυγουστίδη, γιατί δεν ήθελες να γίνεις ηθοποιός όταν ήσουν μικρός;

Good Living

Γιάννη Στάνκογλου, τι δεν μπορείς να συνηθίσεις στο επάγγελμα του ηθοποιού;

Good Living

Dog’s Voice: Τα αδέσποτα έχουν πλέον τη δική τους φωνή!

Good Living

Η Παπαστράτος μας υπενθυμίζει ότι ο κόσμος μπορεί και χρειάζεται να αλλάξει