Στη Μαρίνα Φλοίσβου θα μάθεις πώς μετατρέπεται η τροπική ζέστη σε... Perfect Clima!

GOOD LIVING

Στη Μαρίνα Φλοίσβου θα μάθεις πώς μετατρέπεται η τροπική ζέστη σε... Perfect Clima!

Για πρώτη φορά η εταιρεία που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για ποικίλες οικιακές συσκευές, η Bosch, λανσάρει κλιματιστικά στη χώρα μας.

 

Το όνομά τους; Perfect Clima! Και είναι απόλυτα δικαιολογημένο γιατί δημιουργούν το τέλειο κλίμα στο σπίτι.  Συγκεκριμένα κυκλοφορούν ήδη οι σειρές 4 και 6 των Perfect Clima, που εγγυώνται την άριστη απόδοση και αξεπέραστη αξιοπιστία! Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής άφιξης, η Bosch Οικιακές Συσκευές σε προσκαλεί να ζήσεις από κοντά το Perfect Clima στη Μαρίνα Φλοίσβου από 19 έως 23 Ιουνίου!

 

 

Εκεί με φόντο την ειδυλλιακή αθηναϊκή ριβιέρα, η Bosch Οικιακές Συσκευές έχει δημιουργήσει το Bosch Perfect Clima Experience, ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος μοιάζει με... δροσερή όαση μέσα στο θερμό και αποπνικτικό από την υγρασία κλίμα του καλοκαιριού. Με ένα ιδιαίτερο, fun και παγωμένο look n' feel το Bosch Perfect Clima Experience στη μαρίνα του Φλοίσβου προσφέρει την τέλεια δροσιστική εμπειρία του κορυφαίου κλιματισμού Bosch. Μέσα στο "παγάκι" της θα βρεις τα νέα κλιματιστικά Perfect Clima, θα απολαύσεις δροσερά smoothies με εξωτικές γεύσεις, θα παίξεις, θα πάρεις fun & cool δώρα, αλλά και θα μπεις στην μεγάλη κλήρωση για να κάνεις δικό σου το... τέλειο κλίμα, χάρη στο μεγάλο δώρο, ένα κορυφαίο Serie 6 Bosch Perfect Clima, 12.000 BTU!

 

 

Τα Bosch Perfect Clima αξίζουν μία θέση στον χώρο σου αφού ο ιδανικός σχεδιασμός τους επιτρέπει τη δημιουργία μίας δυνατής και ταχείας ροής αέρα για τέλεια δροσιά το καλοκαίρι, ακόμα και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες! Πάντα τέλεια απόδοση, ανεξαρτήτως συνθηκών! Επιπλέον εγγυώνται ομοιόμορφη κατανομή του αέρα σε όλο το χώρο ενώ οι εναλλάκτες θερμότητας είναι καλυμμένοι με χρυσό για τέλεια ανθεκτικότητα απέναντι στην υγρασία, τη βροχή και άλλους διαβρωτικούς παράγοντες! Και όλα αυτά με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για ολόκληρη τη συσκευή και 5 χρόνια ειδικά για το συμπιεστή και τα ηλεκτρονικά μέρη.

 

 

Επειδή δεν αξίζεις τίποτα λιγότερο από το Perfect Clima, γνώρισε τα νέα κλιματιστικά της Bosch Οικιακές Συσκευές από κοντά, μέχρι την Κυριακή στη Μαρίνα Φλοίσβου. Μάθε ακόμα περισσότερα εδώ.