Πώς το σπίτι σας θα παραμένει καθαρό, χωρίς να το καθαρίζετε

GOOD LIVING

Πώς το σπίτι σας θα παραμένει καθαρό, χωρίς να το καθαρίζετε

Για κάποιους, το καθάρισμα του σπιτιού είναι αγχολυτικό, για κάποιους απλά μία ανάγκη και για άλλους μία αγγαρεία. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει κανείς, μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ένα συνεχώς καθαρό σπίτι μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που ζούμε.

 

Επιπλέον, αν ανήκετε στις κατηγορίες ανθρώπων που έχουν αυξημένες ανάγκες όσον αφορά το καθάρισμα - δηλαδή, έχετε κατοικίδια που αφήνουν πολλές τρίχες, ή έχετε διάφορες αλλεργίες ή είστε νέα οικογένεια με μικρά παιδιά - τότε ίσως να έχετε ακόμα πιο περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και περισσότερη κούραση.

 

 

Άλλωστε, ποιος δεν προτιμά να περάσει τον ελεύθερο του χρόνο εκτός σπιτιού, σε μία βόλτα, μία εκδρομή ή έστω κάπου που να μην σκέφτεται συνεχώς τι μένει να γίνει στο σπίτι για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση; Ή ακόμα κι αν επιθυμούμε να περάσουμε όλη μας την μέρα στο σπίτι για να χαλαρώσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, θέλουμε να είναι αρκετά καθαρό έτσι ώστε να μπορούμε να το απολαύσουμε με την ησυχία μας.

 

Φυσικά, η τεχνολογία βρίσκεται πλέον σε ένα προχωρημένο επίπεδο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καταφέρουμε να διατηρούμε ένα καθαρό σπίτι, χωρίς να βρισκόμαστε καν μέσα σε αυτό. Η λύση ακούει στο όνομα iRobot και περιλαμβάνει ρομποτικές σκούπες που μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορο και αποτελεσματικό σκούπισμα όλων των τύπων δαπέδων και χαλιών, τις οποίες μπορούμε να ελέγξουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

 

Πώς λειτουργεί μία ρομποτική σκούπα iRobot;

 

Με την αυτόματη ρύθμιση έναρξης της λειτουργίας, μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να ρυθμίσει το χρόνο έναρξης του σκουπίσματος, και να τον δηλώσει ακόμα και όταν είναι απών από το σπίτι. Με τους ειδικούς αισθητήρες που διαθέτουν οι σκούπες iRobot χαρτογραφούν το χώρο και έτσι μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

 

 

Ουσιαστικά, η σκούπα iRobot πραγματοποιεί αυτόματο καθάρισμα - όποτε αποφασίσουμε εμείς - ενώ έχει χαρτογραφήσει τον χώρο σας έτσι ώστε να αναγνωρίζει ακριβώς που πρέπει να πάει, φτάνοντας σε όλες τις γωνίες, κατά μήκος των σοβατεπιών και κάτω από τα έπιπλα. Ουσιαστικά ορίζει τη διαδρομή της αναλόγως με το τι βρίσκει μπροστά της, ενώ αφιερώνει περισσότερο χρόνο στις πιο βρώμικες περιοχές, χρησιμοποιώντας τη βέλτιστη τεχνική καθαρισμού Dirt Detect.

 

 

Τα δάπεδα καθαρίζονται καθημερινά, πράγμα που σημαίνει πως η βρωμιά και η σκόνη δεν έχει χρόνο να δημιουργηθεί ξανά, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πραγματικά καθαρό σπίτι, σε καθημερινή βάση, αβίαστα. Τα περισσότερα μοντέλα σκούπας iRobot συνδέονται με WiFi και μπορούν να να προγραμματιστούν και να ελεγχθούν μέσω μίας εφαρμογής στο smartphone μας. Όλες οι σκούπες iRobot μεταφέρονται μόνες τους στην συσκευή φόρτισής τους αφού τελειώσουν το καθάρισμα.

 

 

Η iRobot βρίσκεται στην κορυφή της λίστας παγκοσμίως όσον αφορά τις πωλήσεις ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών. Ιδρύθηκε το 1990 και τα τελευταία 25 χρόνια έχει ως βασικό όραμα να κάνει τα πρακτικά ρομπότ μία σύγχρονη πραγματικότητα. 

 

 

Στα καταστήματα Κωτσόβολος υπάρχουν διαθέσιμες και οι δύο κατηγορίες ρομπότ, οι σκούπες Roomba και οι σφουγγαρίστρες Braava με λειτουργίες ικανές να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Tα νέα premium laptops της Huawei είναι εδώ - Οι προπαραγγελίες με τα απίστευτα δώρα ξεκίνησαν

Good Living

H Huawei φέρνει τρία premium laptops - Τα νέα μοντέλα θα είναι ασυναγώνιστα

Good Living

Ανανεώστε το σπίτι σε 3 απλά βήματα για να υποδεχτείτε ξανά τους φίλους σας

Good Living

6 μπαλκόνια εμπνευσμένα από το Instagram και πώς να διακοσμήσετε το δικό σας

Good Living

Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

Good Living

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

Good Living

Οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay, για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

Good Living

Φτιάξτε έναν μικρό κήπο στο μπαλκόνι σας

Good Living

3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

Good Living

Η Hellmann᾽s μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο online Πασχαλινό τραπέζι