The Blender Gallery: Γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ πολιτισμού και ψυχαγωγίας

GOOD LIVING

The Blender Gallery: Γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ πολιτισμού και ψυχαγωγίας

Κανένας άλλος συνδυασμός λέξεων δεν θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα αυτό που είναι η Blender Gallery, μια μείξη τέχνης και εκδηλώσεων που φέρνει κοντά καλλιτέχνες, ανθρώπους της διαφήμισης, της μόδας, της μουσικής αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, δημιουργώντας έναν ζωντανό οργανισμό στα νότια προάστια της Αθήνας, που συνεχώς έχει κάτι να πει.

 

Με συνεχείς εκθέσεις που αλλάζουν κάθε έξι μήνες και έναν πολυμορφικό χαρακτήρα που δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενούνται, παράλληλα με αυτές, live, εταιρικές εκδηλώσεις αλλά και προϊοντικές παρουσιάσεις ή press releases (π.χ. των Chanel, La Prairie, P&G, adidas, Royal Canin και πολλών άλλων brands). Ταυτόχρονα, έχει αποτελέσει ιδανικό σημείο για fashion pop-ups, με πιο χαρακτηριστικά τα Mirror, The Christmas Experience, Bubbleit Up!, The Pop Up Project.

 

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του χώρου, που έγινε από την ομάδα Stoa Architecture, βασίζεται σε φουτουριστικές αλλά και μίνιμαλ επιρροές με αναδιπλώσεις στους τοίχους αλλά και έντονα τεθλασμένες γραμμές που χαρακτηρίζουν την αρχιτεκτονική σύνθεση, ακολουθώντας τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Εντυπωσιακή η εικαστική παρέμβαση των 26 street artists που δημιούργησαν τις τοιχογραφίες τους περιμετρικά της πίσω αυλής της γκαλερί την άνοιξη του 2019 με την αφορμή του Street Αrt Group Show 45x45. Από τότε, αυτός ο industrial «μυστικός» κήπος-backyard φιλοξενεί κάθε είδους δράσεις, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο σημείο συνάντησης.

 

Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος της Blender Gallery: να διατηρήσει την ταυτότητα ενός high-end σημείου συνάντησης, που όμως παραμένει προσιτό στον κόσμο. Μέσα από τις συνεχείς αναμορφώσεις δημιουργεί έναν ουσιαστικό διάλογο ανάμεσα σε διαφορετικές και απροσδόκητες μορφές έκφρασης, φέρνοντας κοντά την τέχνη και τον πολιτισμό με την ψυχαγωγία και τα events. Κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα κοινωνικό ζητούμενο.

 

 

Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα, 213 0280597

www.theblendergallery.com, FΒ: TheBlenderGallery, Instagram: theblendergallery

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Τρ. 10:00-18:00, Tετ.-Παρ. 10:00-20:00, Σάβ. 12:00-16:00

Για αιτήματα διοργάνωσης εκδηλώσεων επικοινωνήστε στο [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Living

Πώς να βγάλεις την τέλεια selfie στον καθρέφτη σου

Good Living

Πώς θα απολαύσετε το καλοκαίρι στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για περιττά έξοδα

Good Living

5 αντικείμενα που διαλέξαμε αυτή την εβδομάδα

Good Living

«Μαζί τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά για την ενίσχυση του Σωματείου Πνοή - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού

Αυτοκίνητο

Avis: Η κορυφαία επιλογή για leasing αυτοκινήτου

Good Living

Γιατί αυτά είναι τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να πάρεις τώρα + ένα τάμπλετ που κάνει τα πάντα

Good Living

Καλοκαίρι με Huawei Music: Δωρεάν για 6 μήνες πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια

Good Living

Η νέα εφαρμογή που προσφέρει 1€ για κάθε download στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Tech&Science

40 χρόνια ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Μία νοσταλγική ταινία για όλα όσα ζήσαμε στην τεχνολογία τις τελευταίες 4 δεκαετίες

Good Living

«Plastic Free Santorini»: Η Lidl Ελλάς επενδύει σε ένα βιώσιμο μέλλον, χωρίς πλαστικό