Η Imperial Strom διακρίθηκε για το νέο της πρωτοποριακό κατάστημα στην Κέρκυρα

GOOD LIVING

Η Imperial Strom διακρίθηκε για το νέο της πρωτοποριακό κατάστημα στην Κέρκυρα

ADVERTORIAL

Η Imperial Strom κατέκτησε το Bronze Award στον πανελλαδικό διαγωνισμό Interiors Awards 2020 στην κατηγορία Κατάστημα Λιανικής, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά, με το νέο της πρωτοποριακό κατάστημα στην Κέρκυρα.


Στο θεσμό των βραβείων συμμετέχουν μεγάλες εταιρίες από το χώρο των επιχειρήσεων, καθώς και διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και μελετητές. Στα Interiors Awards βραβεύονται τα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικού χώρου που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητά τους και αποτελούν σημείο αναφοράς για μελλοντικά έργα. Το νέο κατάστημα Imperial Strom αλλάζει τα δεδομένα στο νησί και δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του.

 


Το κομψό boutique κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του πριν 6 μήνες, αποτελεί μία ακόμη ξεχωριστή προσθήκη από την καταξιωμένη Στρωματοποιία, η οποία εδώ και 47 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τα καινοτόμα προϊόντα ύπνου που παράγει.

 


Το εντυπωσιακό κτίριο, αντλεί έμπνευση από την κουλτούρα του νησιού σε ένα μοντέρνο concept store που ξεφεύγει από τα πλαίσια ενός παραδοσιακού καταστήματος στρωμάτων. Μετουσιώνει την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε πράξη και αντικατοπτρίζει το σύγχρονο πρόσωπο της εταιρίας.

 


Ο καταναλωτής βρίσκει εύκολα σε έναν προορισμό ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι του, αλλά και για τον εξοπλισμό της μονάδας του, με την εγγύηση της Imperial Strom. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του χώρου κερδίζει από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη, καθώς αναδεικνύει την ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η εταιρία και υπόσχεται να τον μυήσει στην έννοια της χαλάρωσης, της φιλοξενίας και του πραγματικά ποιοτικού ύπνου.

 


Το βραβείο παρέλαβε η διοίκηση της Imperial Strom στις 11 Δεκέμβρη στο Γκάζι, σε μια εξαιρετικά διοργανωμένη βραδιά, παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων επιχειρήσεων. Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας, Άντζυ Αυλωνίτη, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του έργου και αφιέρωσε το βραβείο στην Κέρκυρα αναφέροντας: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε το βραβείο στο νησί μας, την Κέρκυρα, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Imperial Strom, για να δείξουμε ότι ακόμα και οι επιχειρήσεις με έδρα στην επαρχία μπορούν να πετύχουν πολύ σπουδαία πράγματα».

 

Info

Εξυπηρέτηση πελατών: 801.110.2012, 26610-90871

Email: [email protected]

Website: www.imperialstrom.gr

Facebook: www.fb.com/imperialstrom

Instagram: www.instagram.com/imperial_strom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Το νέο 1080 της New Balance μας δίνει περισσότερους λόγους για να γυμναστούμε

Γεύση

Πώς ψήνεται σωστά ένα burger;

Good Living

8 αντικείμενα που μας άρεσαν αυτή την εβδομάδα

Good Living

waiz: Η εφαρμογή για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας

Αγορά

Τα ανανεωμένα βιωματικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία

Media

Πώς να δείτε τις ταινίες που πήραν Oscar τη φετινή χρονιά από την άνεση του σπιτιού σας

Περιβάλλον

Η Lidl Ελλάς ανοίγει τον δρόμο για τα παιδιά που θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο αύριο

Περιβάλλον

Η ΙΚΕΑ έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος

Good Living

8 αντικείμενα που θέλουμε να αποκτήσουμε

Media

Από το Joker στο 1917: Πού θα δείτε τις ταινίες που κυριάρχησαν στα φετινά βραβεία