Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

GOOD LIVING

Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

ADVERTORIAL

Καθώς τα social media έχουν κατακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είναι αρκετές οι φορές που θα διαλέξουμε κάποια πλατφόρμα είτε για να αντλήσουμε στιλιστική έμπνευση, είτε για να επιλέξουμε ανάμεσα στα εκάστοτε trends της εποχής που επιθυμούμε να πάρουν τη θέση τους στη ντουλάπα μας.

 

Βέβαια, πολύ συχνά θα αντιμετωπίσουμε το δίλημμα του «Ποιο από τα δύο», το οποίο συνήθως μας παραπέμπει είτε στη φίλη/ο που βρίσκεται δίπλα μας στο κατάστημα, είτε σε απανωτά μηνύματα σε διαφορετικά chats για να πάρουμε τη γνώμη ολόκληρου του friend group. Μπορεί αυτό να έχει να κάνει με το κατά πόσο μας κολακεύει ένα φόρεμα, με το αν ένα αθλητικό παπούτσι είναι ποιοτικά καλύτερο από ένα άλλο, μέχρι το ότι απλά δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιο απ' τα δύο ζευγάρια σκουλαρίκια να αγοράσουμε επειδή μας αρέσουν εξίσου και τα δύο.

 

 

Τη λύση σε όλα τα παραπάνω έρχεται να δώσει ένα νέο app, μέσα από το οποίο η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη και σίγουρα πιο διασκεδαστική. Το WaverPoll είναι μία εφαρμογή που βασίζεται στη λογική του «poll» δηλαδή της ψηφοφορίας και λειτουργεί όπως κάθε άλλο social network. Οι χρήστες κάνουν follow ο ένας τον άλλον και ανεβάζουν posts τα οποία αποτελούνται από δύο φωτογραφίες - παράλληλα, καλούν τους followers τους να δηλώσουν ποια από τις δύο τους αρέσει περισσότερο.

 

Έτσι, λοιπόν, αν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα - ή ακόμα κι αν κάνετε online shopping - και έχετε το δίλημμα του να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο αντικείμενα, ανεβάζετε τις φωτογραφίες και των δύο στο WaverPoll και όσοι σας ακολουθούν θα επιλέξουν αυτό που πιστεύουν πως σας ταιριάζει περισσότερο ή θα σας προτείνουν εκείνο που ίσως έχουν αγοράσει οι ίδιοι, άρα το έχουν ήδη δοκιμάσει.

 

 

Συγχρόνως, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε διάφορα achievements σε διαφορετικούς τομείς από Μόδα, Φαγητό, Ταξίδι, μέχρι και Αθλητισμό. Αυτό σημαίνει πως όσο περισσότερη διαδραστικότητα έχει κανείς σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς (για παράδειγμα, κάνει αρκετά posts στη Μόδα) τόσο περισσότερα achievements ξεκλειδώνει και κερδίζει badges που μπαίνουν σαν σφραγίδες στο προφίλ της/του. Έτσι, αυτόματα έχει και μεγαλύτερη αξιοπιστία ως ανερχόμενη/ος influencer.

 

Πλέον, δε χρειάζεται ούτε να στέλνουμε απανωτές φωτογραφίες στους φίλους μας μέσα από το δοκιμαστήριο, ούτε links και ερωτήσεις τύπου «Ποιο από τα δύο, λες;». Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά να κατεβάσουμε το WaverPoll, να δημιουργήσουμε ένα post και να περιμένουμε τις ψήφους, όσο ψηφίζουμε ταυτόχρονα στα polls των φίλων μας και διασκεδάζουμε.

 

Κατεβάστε το WaverPoll εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

4 μύθοι και μία αλήθεια για τον αγαπημένο frappé

Good Living

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

Good Living

Ένα success story τριών παιδικών φίλων που έχει άρωμα καφέ

Good Living

Στο toppings bar του chillbox μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό συνδυασμό frozen yogurt

Good Living

Έξυπνα tips για να ανανεώσετε εντελώς τον κήπο και το σπίτι σας

Good Living

Caffè L’Antico: ένα premium προϊόν που χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα και γεύση

Good Living

Nikki Beach Resort & Spa: Προορισμός που ορίζει το καλοκαίρι σου

Good Living

4 μέρη στην πόλη που μπορείτε να διασκεδάσετε το φετινό καλοκαίρι

Good Living

Το φετινό καλοκαίρι φτιάχνουμε τον καφέ μας όπως εμείς ξέρουμε

Living

NISEA: Ένα app για να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια εύκολα και γρήγορα