«Μαζί τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά για την ενίσχυση του Σωματείου Πνοή - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού

GOOD LIVING

«Μαζί τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά για την ενίσχυση του Σωματείου Πνοή - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ στάθηκε αρωγός στο έργο της ΠΝΟΗΣ - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, ενισχύοντας οικονομικά το Σωματείο, το οποίο μεριμνά για τον εξοπλισμό Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας.

 

Η κίνηση είναι αποτέλεσμα της διαδικτυακής ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, που φέτος, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.agapamedeftera.gr, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να στείλει πρόσκληση στα αγαπημένα του πρόσωπα για να περάσουν «Μαζί τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε», την Καθαρά Δευτέρα. Μέσα από κάθε πρόσκληση, η παρέα του Μακεδονικού Χαλβά -αποτυπωμένη εικαστικά στην πλατφόρμα - μεγάλωνε, ενώ παράλληλα ο κάθε επισκέπτης με τη συμμετοχή του υποστήριζε τον Μακεδονικό Χαλβά στην προσπάθειά του να ενισχύσει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ. Περισσότερα από 26.000 άτομα επισκέφθηκαν το site και κάλεσαν τους αγαπημένους τους να συγκεντρωθούν γύρω από το καθαροδευτεριάτικο τραπέζι, υποστηρίζοντας έτσι οικογένειες που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στην Εντατική.

 

 

Η κυρία Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρόνο, εκτός από την Καθαρά Δευτέρα, ο Μακεδονικός Χαλβάς συντροφεύει και ένα έργο αλληλεγγύης. Φέτος, όλοι όσοι επισκέφθηκαν το www.agapamedeftera.grέβαλαν το λιθαράκι τους για να παρέχουμε, με τη βοήθεια της Πνοής, απαραίτητο εξοπλισμό σε μονάδες που φροντίζουν τους πιο γενναίους μαχητές, μικρά παιδιά και νεογνά. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!».

 

Εκ μέρους της Πνοής – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, ο Πρόεδρος του Σωματείου, κύριος Ιωάννης Παπαδάτος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, σημειώνοντας: «Η ανιδιοτελής προσφορά είναι αυτή που έχει καταστήσει πολλές φορές δυνατό πολλά παιδιά και βρέφη να επιστρέψουν υγιή στη θαλπωρή του σπιτιού τους, ακόμα και μετά από μακρά νοσηλεία. Η υποστήριξη από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ήταν ακριβώς αυτό, ανιδιοτελής, εγκάρδια, απλόχερη, και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσει καρπούς και θα κάνει πολλές οικογένειες να χαμογελάσουν ξανά!».

 

Με ιστορία 95 ετών, η εταιρία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ συνεχίζει με συνέπεια να προσφέρει στην κοινωνία, υποστηρίζοντας έμπρακτα και με κάθε δυνατό τρόπο συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

4 μύθοι και μία αλήθεια για τον αγαπημένο frappé

Good Living

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

Good Living

Ένα success story τριών παιδικών φίλων που έχει άρωμα καφέ

Good Living

Στο toppings bar του chillbox μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό συνδυασμό frozen yogurt

Good Living

Έξυπνα tips για να ανανεώσετε εντελώς τον κήπο και το σπίτι σας

Good Living

Caffè L’Antico: ένα premium προϊόν που χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα και γεύση

Good Living

Nikki Beach Resort & Spa: Προορισμός που ορίζει το καλοκαίρι σου

Good Living

4 μέρη στην πόλη που μπορείτε να διασκεδάσετε το φετινό καλοκαίρι

Good Living

Το φετινό καλοκαίρι φτιάχνουμε τον καφέ μας όπως εμείς ξέρουμε

Living

NISEA: Ένα app για να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια εύκολα και γρήγορα