Caffè L’Antico: ένα premium προϊόν που χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα και γεύση

GOOD LIVING

Caffè L’Antico: ένα premium προϊόν που χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα και γεύση

Η ερώτηση «σου αρέσει ο καφές;» υπονοεί πολύ περισσότερα από τη συνήθεια ή την ανάγκη. Ο καφές είναι μια εμπειρία κι αυτή η εμπειρία γράφεται εδώ και αιώνες μέσα από καθημερινές στιγμές, αλλά κυρίως μέσα από μεγάλα ονόματα που αναλαμβάνουν να μας παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στον χώρο.


Η Goddcoffee δημιουργήθηκε το 2016 με αυτόν ακριβώς τον στόχο, τη δημιουργία μιας μαγικής εμπειρίας αισθήσεων. Και το πετυχαίνει με την εισαγωγή και διανομή για την Ελλάδα και την Κύπρο του Caffè L'Antico της ιταλικής εταιρείας ITC SRL-Caffè L'Antico. Ένα όνομα που έχει ιστορία μεγαλύτερη από έναν αιώνα κι έχει κατακτήσει πλέον την παγκόσμια αγορά, αφού ο καφές της διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως premium προϊόν και λειτουργεί ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού ιταλικού εσπρέσο, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ αυτόν ασυναγώνιστο. Ποιοτικά χαρμάνια που επιλέγονται με προσοχή και διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, ενώ καβουρδίζονται με φροντίδα και υπομονή για να αναδείξουν τη γευστική εμπειρία ενός αιώνα.

 


Ο Caffè L'Antico, χάρη στο παραδοσιακό αργό ψήσιμο των δεκαοκτώ λεπτών, τη διαδικασία ψύξης μέσω αέρα και την προσεκτική απομάκρυνση των ατμών που σχηματίζονται κατά το ψήσιμο, γίνεται ένα premium προϊόν που χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα και γεύση. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίες οι πιστοποιήσεις που έχει λάβει, από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτή του IFS Food, ενός αναγνωρισμένου προτύπου GFSI-Global Food Safety Initiative που επικεντρώνεται στην ασφάλεια των τροφίμων και στην ποιότητα των διαδικασιών και των προϊόντων, και του Rainforest, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και τα πρότυπά του όσον αφορά τον καφέ στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


Σημαντικές είναι και οι διακρίσεις που έχει λάβει η Goddcoffee, δύο χρυσά (Gold Top Innovative Coffee Importer και Gold Top Coffee Importer in After Sales) και τρία ασημένια βραβεία (Silver Top Coffee Importer Brand, Silver Top Coffee Importer και Silver Top Athens Coffee Importer) στα Coffee Business Awards 2019. «Η ιστορία που φέρνουμε μαζί με τα χαρμάνια μας, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη προσέγγιση του πελάτη, αποτελεί για εμάς πλεονέκτημα. Τη διαφορά, όμως, την κάνει το γεγονός ότι χτίζουμε συνεργασίες με τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας. Για εμάς δεν υπάρχουν πελάτες, υπάρχουν συνεργάτες, μαζί με τους οποίους προσπαθούμε να εξυπηρετούμε την καθημερινή ανάγκη των καταναλωτών να απολαμβάνουν έναν γευστικό και ποιοτικό εσπρέσο» λένε οι ιδρυτές της Goddcoffee Γιάννης Σμυρλής και Κωστής Κορδαλής.

 


«Η εκπαίδευση του προσωπικού, η 24ωρη παρουσία μας, οι κοινές προωθητικές κινήσεις και η μελέτη της αγοράς είναι κάποια από τα εργαλεία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας για να μπορούν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» λένε οι ιδρυτές της εταιρείας και η δική τους προσπάθεια είναι αυτή που όλοι εμείς μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε φορά που γευόμαστε έναν αρωματικό Caffè L'Antico με την πλούσια γεύση και την ιστορία που σε γυρίζει πίσω στον χρόνο.

 

Η συνεργασία της εταιρείας με την ΠΑΕ ΑΕΚ ως επίσημου προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, η χορηγική παρουσία σε όλα τα συνέδρια του «Economist» στην Ελλάδα για την περίοδο 2019-2020 και η συμμετοχή στη HORECA 2020 με ένα ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο αναδεικνύουν τον Caffè L’Antico σε ένα premium προϊόν που απευθύνεται τόσο στον κλάδο HORECA όσο και σε αυτόν του retail.

 

www.goddcoffee.gr, Facebook: caffelanticogreece, Instagram: caffelanticogreece

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Πώς θα δώσετε αξία στο εξωτερικό του σπιτιού σας

Good Living

Γνωρίσαμε τη νέα συλλογή της adidas Clean Classics σε μία διαφορετική εμπειρία ανακύκλωσης

Good Living

6 τάσεις στο decor για το φθινόπωρο του 2020

Tech&Science

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους και περιεχόμενο όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό

Good Living

Η Huawei ανακοίνωσε 6 νέες «έξυπνες» συσκευές για πιο απλή και εύκολη ζωή

Good Living

4 μύθοι και μία αλήθεια για τον αγαπημένο frappé

Good Living

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

Good Living

Ένα success story τριών παιδικών φίλων που έχει άρωμα καφέ

Good Living

Στο toppings bar του chillbox μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό συνδυασμό frozen yogurt

Good Living

Έξυπνα tips για να ανανεώσετε εντελώς τον κήπο και το σπίτι σας