Νερό σε χάρτινη συσκευασία: H νέα βιώσιμη συνήθεια που φέρνει η Tetra Pak® στην Ελλάδα

GOOD LIVING

Νερό σε χάρτινη συσκευασία: H νέα βιώσιμη συνήθεια που φέρνει η Tetra Pak® στην Ελλάδα

ADVERTORIAL

Η Tetra Pak καινοτομεί για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας κάτι πολύ διαφορετικό: νερό σε χάρτινη συσκευασία. Ήδη, το brand ΜΙΝΟΑ της εταιρείας Waterfresh έχει αξιοποιήσει την συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, δίνοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα στο εμφιαλωμένο νερό.

 

Η συσκευασία της Tetra Pak, όχι μόνο διατηρεί το νερό αναλλοίωτο, προστατεύοντας το από την ηλιακή ακτινοβολία και τον αέρα, αλλά δίνει τη δυνατότητα να το απολαμβάνουμε on the go: το βιδωτό καπάκι κλείνει μετά από κάθε χρήση και έτσι μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα ανοίξει.

 

Όσο για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του προϊόντος, η συσκευασία της Tetra Pak αποτελείται κυρίως από φυτικά υλικά και είναι ανακυκλώσιμη. Το μεγαλύτερο μέρος μιας συσκευασίας Tetra Prisma® Aseptic φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας ίνες χαρτιού, οι οποίες προέρχονται από συνεχώς αναπτυσσόμενα δάση.

 

Πρόκειται για δάση που διαθέτουν πιστοποίηση FSC® από το Forest Stewardship Council, ή από άλλες ελεγχόμενες πηγές, όπου όσα δέντρα κόβονται, αντικαθίστανται από νέα. Με αυτό τον τρόπο, τα δάση αναπτύσσονται συνεχώς ενώ μεγαλώνοντας δεσμεύουν CO2 και βοηθούν στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής. Επιπλέον, οι χάρτινες συσκευασίες ανακυκλώνονται και αποτελούν πρώτες ύλες για τη δημιουργία νέων προϊόντων όπως χαρτοκιβώτια, παλέτες, μονωτικές επιφάνειες και πολλά άλλα.

 

Συνδυάζοντας τη χρήση φυτικών υλών, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, η χάρτινη συσκευασία αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση για την εμφιάλωση νερού. Οι συσκευασίες της Tetra Pak για νερό είναι μια βιώσιμη και πρακτική επιλογή για όλους όσους ενδιαφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη σελίδα της Tetra Pak®: www.tetrapak.com/gr/about/newsarchive/minoa-water-launch-in-tetra-pak-package

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Τα αξεσουάρ που θα βάλουμε στη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Good Living

Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας

Good Living

Τα Starbucks Chilled Classics πρωταγωνιστούν σε κάθε λαμπερή, on the go στιγμή της μέρας

Good Living

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

Good Living

Huawei Black Friday - Save the date για όλα τα gadget που χρειάζεσαι τώρα

Good Living

Φέτος το στόλισμα του σπιτιού το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ

Good Living

Huawei MatePad T10s και Huawei MatePad T10: multimedia gadget για όλη την οικογένεια με δώρο ένα Huawei Band 4

Good Living

Παντοπωλείο Τσοτύλι: Γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης

Good Living

Το σπίτι μας είναι όλα όσα αγαπάμε

Good Living

Πώς να οργανώσετε σωστά την καθημερινότητά σας