Το σπίτι μας είναι όλα όσα αγαπάμε

GOOD LIVING

Το σπίτι μας είναι όλα όσα αγαπάμε

Ανάμεσα σε μετακομίσεις, φοιτητικά σπίτια, πατρικά σπίτια και διαμερίσματα, ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής είναι το να βρίσκεις το «σπίτι» σου. Αυτό το ένα σπίτι που μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά είναι το δικό σου, επειδή το έφτιαξες με αγάπη και μεράκι.

 

Στην αρχή, μπήκαν τα λίγα πράγματα που είχες από κάποιο προηγούμενο σπίτι ή που ίσως δανείστηκες από το πατρικό. Ένα κρεβάτι, ένας καναπές, δύο-τρία διακοσμητικά. Περνώντας ο καιρός, το σπίτι άρχισε να γεμίζει με όλα τα μικρά και μεγάλα πράγματα που αγόρασες για να το φτιάξεις πιο όμορφο, πιο ζεστό, πιο κομψό. Εκεί ήρθαν να προστεθούν όλα τα δώρα που σου έκαναν οι φίλοι σου για το νέο σπίτι - ένα περίεργο κηροπήγιο ή μία αστεία κορνίζα. Οι τοίχοι, γέμισαν με τα κάδρα που κάθε φορά που τα κοιτάς σε κάνουν να νιώθεις καλά και σου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ τα ντουλάπια της κουζίνας έχουν όλες τις κούπες διαφορετικές, επειδή τις μάζεψες ως σουβενίρ από τα ταξίδια σου.

 

 

Εκείνο το φωτιστικό που βρίσκεται στην αγαπημένη σου γωνία του σπιτιού, είναι αυτό που βρήκε σε ένα μαγαζί με vintage έπιπλα η φίλη σου και στο έφερε, άσχετα αν δεν ταιριάζει με το σπίτι σου. Έχει τη δική του γωνία, επειδή είναι το δώρο της και σου τη θυμίζει. Το ίδιο κι εκείνο το χειροποίητο βάζο που σου έφτιαξε η φίλη σου που κάνει κεραμική και είναι το αγαπημένο σου αντικείμενο στο σχεδόν άδειο υπνοδωμάτιό σου.

 

 

Όλα αυτά τα πράγματα, είναι το σπίτι μας. Όλα όσα αγαπάμε, βρίσκονται μέσα σε αυτό και κάθε ένα από αυτά δημιουργούν αυτό που αποκαλούμε «σπίτι». Δεν έχει σημασία αν είναι καινούρια ή παλιά, φθηνά ή ακριβά - είναι δικά μας. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να τα προστατεύουμε ανά πάσα στιγμή. Η ασφάλιση κατοικίας είναι μία διαδικασία για την οποία πολλές φορές δε γνωρίζουμε πολλά - είναι όμως το ένα πράγμα που θα μπορέσει να κρατήσει ασφαλή κάθε τι που έχουμε στο σπίτι μας.

 

Μαθαίνοντας για τα τρία νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime, οι επιλογές μπορούν να καλύψουν όχι μόνο το κτίριο του σπιτιού, αλλά και το περιεχόμενό του ή και τα δύο. Επίσης, δε χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοκτήτης του σπιτιού, αφού είναι κατάλληλα και για ενοικιαστές. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα Economic, Value και Premium, προσφέρουν προστασία για αρκετές διαφορετικές περιπτώσεις, σε προσιτές τιμές.

 

 

Το πρόγραμμα Economic, είναι το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας με το οικονομικότερο κόστος, το πρόγραμμα Value αποτελεί το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, ενώ το Premium προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία της κατοικίας, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον τις καλύψεις «Σεισμός» και «Ζημιές από νερά και διαρροή σωληνώσεων».


Παράλληλα, για όσους έχουν βιώσει το να μένεις εκτός σπιτιού επειδή τελικά τα κλειδιά ήταν πίσω από την πόρτα, στα προγράμματα Value και Premium προσφέρεται εντελώς δωρεάν η κάλυψη «Αντικατάστασης Κλειδαριάς», με την οποία καλύπτεται το κόστος αποκατάστασης ζημιάς στην κλειδαριά του σπιτιού και χρειάζεται κλειδαρά, αλλά και το κόστος αντικατάστασης κλειδαριάς αν έχουν χαθεί τα κλειδιά.

 

Κάθε ένα από τα νέα προγράμματα της Anytime είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε, να είναι αρκετά ευέλικτα σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει κανείς, ενώ υπάρχουν διαφορετικές συχνότητες πληρωμής (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια) που παραμένουν σε προσιτές τιμές. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε πρόγραμμα για ασφάλεια κατοικίας από 3 ευρώ τον μήνα, που καλύπτει όλες τις πιθανές ζημιές ή κακόβουλες ενέργειες. Τέλος, η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη καθώς στο anytime.gr, συμπληρώνουμε τα στοιχεία της κατοικίας μας, επιλέγουμε το πρόγραμμα και τις καλύψεις που μας ταιριάζουν και το σπίτι μας είναι πλέον ασφαλές.

 

Έτσι, γνωρίζουμε πως ανά πάσα στιγμή όλα όσα βρίσκονται στο σπίτι μας είναι ασφαλή - κάθε τι αξίας και κυρίως συναισθηματικής. Το σπίτι μας, άλλωστε, είναι όλα όσα αγαπάμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Good Living

Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα

Good Living

«Unleash the Bubble»: Πώς μία ανατρεπτική ιδέα έγινε το ιδανικό συστατικό για τα αγαπημένα μας cocktails

Good Living

Gift Shops: 6 επιλογές από πωλητήρια μουσείων που θα γίνουν τα ιδανικά δώρα

Good Living

3 τρόποι για να απολαύσετε τα φετινά Χριστούγεννα με καλύτερη διάθεση

Good Living

Casino Stoiximan: Συναρπαστικό παιχνίδι και συνεχείς προσφορές* τον Δεκέμβριο

Good Living

Το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου μας δίνει την ευκαιρία για γιορτινές αγορές με click away

Good Living

Η Karcher παρουσίασε μία πρωτοποριακή εφαρμογή IOT σε ένα ξεχωριστό streaming event

Good Living

Πώς να επιλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας σύμφωνα με την προσωπικότητά τους

Good Living

Το Christmas Calendar της Stoiximan είναι εδώ με καθημερινές «εκπλήξεις»

Good Living

Η Karcher μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό live streaming γεμάτο δώρα και καινοτομίες