Η Δανάη Παππά συνδυάζει ιδανικά την pumpkin spice απόχρωση

ΜΟΔΑ

Η Δανάη Παππά συνδυάζει ιδανικά την pumpkin spice απόχρωση

Μπορεί η νέα σεζόν να έχει μπει επισήμως, ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες αποδεικνύονται άστατες προκαλώντας μας μία σχετική σύγχυση όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο.

 

Τα "μεταβατικά" looks - δηλαδή τα looks που δεν ορίζονται ούτε ως φθινοπωρινά, ούτε ως χειμερινά - δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν η θερμοκρασία αλλάζει συνεχώς. Το κλειδί σε αυτή την περίπτωση, είναι να συνδυάσουμε ρούχα και παπούτσια από διαφορετικές "σεζόν", όπως για παράδειγμα πουλόβερ με mini φούστα.

 

 

Ένα look που συνδυάζει ιδανικά αυτά τα κομμάτια, είναι αυτό της Δανάης Παππά για τον μήνα Οκτώβριο. Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019, η Pink Woman συνεργάστηκε με την ηθοποιό, με προτεραιότητα την άνεση και τη διάθεση. Με μότο το #CHOOSEPINK, η Δανάη Παππά δημιουργεί total Pink Woman looks που προσαρμόζονται στην καθημερινότητά της με playful και φρέσκο τρόπο, ενώ πειραματίζεται και βρίσκει νέους τρόπους να συνδυάσει ιδιαίτερα κομμάτια σύμφωνα με τα trends της φετινής σεζόν.

 

Για το συγκεκριμένο look, η Δανάη διάλεξε μία απόχρωση του πορτοκαλί που βλέπουμε έντονα αυτή την περίοδο του Οκτωβρίου (το λεγόμενο pumpkin spice), που θυμίζει κάτι τη σήμα-κατατεθέν κολοκύθα του Halloween, αλλά και το χρώμα των φύλλων αυτή την περίοδο. Η απόχρωση είναι ιδιαίτερα κολακευτική, ενώ η υφή του πουλόβερ που φορά η Δανάη, συνδυάζεται ιδανικά με το βινύλ της φούστας της. 

 

Το look συμπληρώνεται με μία μικρή τσάντα με animal print (ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν) φορεμένη χιαστί και ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια, για άνεση και κομψότητα.