Ο Αναστάσιος Ψάλτης.

ΜΟΔΑ

KIDDO: Η εταιρεία βρεφικών ειδών που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό

H KIDDO είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη συλλογή βρεφικών προϊόντων και να αναγνωριστεί ως μία από τις πλέον ανερχόμενες και δυναμικές στην Ευρώπη. Οι δύο ιδρυτές της, Αναστάσιος και Ιωάννης Ψάλτης, ξεκίνησαν το 2009 αυτό το εγχείρημα, το οποίο εν μέσω κρίσης και τεσσάρων μνημονίων έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό κολοσσών του κλάδου αλλά και την προτίμηση του κοινού, αφού προσφέρει επώνυμα προϊόντα γνωστών εταιρειών στις πιο προσιτές τιμές που μπορείς να φανταστείς. Αυτό που διαφοροποιεί την KIDDO στον χώρο των βρεφικών ειδών είναι η δυνατότητα αγορών απευθείας από τα εργοστάσια, καταργώντας τους μεσάζοντες και το επιπλέον κόστος στις τελικές τιμές.

 

Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της KIDDO και συνάμα μεγάλη τιμή για την εταιρεία και τους ανθρώπους της ήταν ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Repower Greece» την επέλεξε ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου των βρεφικών ειδών ως Ιδανική Πρεσβεύτρια της Πραγματικής Ελλάδας στο εξωτερικό.


Η φιλοσοφία value for money της εταιρείας και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων είναι τα στοιχεία που την οδήγησαν στην κατάκτηση όχι μόνο της ελληνικής αγοράς αλλά και 15 χωρών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Πέρα από τις εξαγωγικές της δραστηριότητες, όμως, η KIDDO προμηθεύει με επώνυμα προϊόντα του εξωτερικού τις μεγαλύτερες αλυσίδες βρεφικών και παιδικών ειδών στην Ελλάδα, όπως οι Mothercare, ELC, Prenatal, Orchestra, Energiers, Public κ.λπ. Η αξιοπιστία της εταιρείας και η ανοδική της πορεία αποτυπώνεται σε αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης χάρη στην αποκλειστική διανομή και εκπροσώπηση 15 κολοσσιαίων οίκων του εξωτερικού στην ελληνική, κυπριακή και βαλκανική αγορά.


Πέντε καταστήματα λιανικής της KIDDO βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (ένα εκ των οποίων είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα βρεφικών των Βαλκανίων, με 4.000 τ.μ.), δύο στη Λάρισα (ένα εκ των οποίων είναι το μεγαλύτερο βρεφικό πολυκατάστημα της Θεσσαλίας, με 1.500 τ.μ.), δύο στην Αθήνα (2.500 τ.μ. και 1.000 τ.μ.) και ένα στη Σόφια, που είναι 1.500 τ.μ. και βρίσκεται μέσα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων, Sofia Ring Mall. Πέραν των φυσικών της καταστημάτων σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, η KIDDO λάνσαρε προσφάτως και τα ηλεκτρονικά της «καταστήματα» σε Ελλάδα και Βουλγαρία, δημιουργώντας τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες (www.kiddo.gr) στις χώρες αυτές στον κλάδο των βρεφικών και παιδικών ειδών.


Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της KIDDO και συνάμα μεγάλη τιμή για την εταιρεία και τους ανθρώπους της ήταν ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Repower Greece» την επέλεξε ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου των βρεφικών ειδών ως Ιδανική Πρεσβεύτρια της Πραγματικής Ελλάδας στο εξωτερικό, μιας και έκρινε ότι η πορεία, οι αντιλήψεις και οι επιλογές της εταιρείας KIDDO αναδεικνύουν την πραγματική Ελλάδα των ικανοτήτων, της δημιουργικότητας και των επιτευγμάτων.

 

Ιnfo:

www.kiddo.gr

info@kiddo.gr

Τηλ.: 2310 520 420, 210 5753999

Που: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Σόφια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόδα

4 πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ για να επιλέξετε τη φετινή σεζόν

Μόδα

Denim-on-denim: Η τάση που επιστρέφει από τα 00s πιο cool από ποτέ

Μόδα

Η Utility συλλογή της Converse συνδυάζει τις outdoor εξορμήσεις με το διαχρονικό στιλ

Μόδα

Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Το σχέδιο που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού

Μόδα

Η Ζωή Κέρος συνδυάζει την τέχνη της ζωγραφικής με τα εμβληματικά jackets της μόδας

Μόδα

6 επιλογές από τη συλλογή της attrattivo για το Black Friday

Μόδα

Black&White: Όταν η μόδα συναντά τη διαχρονική κομψότητα

Μόδα

Thekouls.gr: Ανακαλύψτε επιλεγμένα fashion items με έκπτωση έως 50%

Μόδα

Black & White: 6 λόγοι που αποδεικνύουν πως είναι το πιο κομψό trend της σεζόν

Μόδα

6 επιλογές για γιορτινά looks από το Black Friday της 'ALE