Η Bodytalk μας καλεί να κάνουμε «restart» και να ανακαλύψουμε όλα όσα μας δίνουν ευχαρίστηση

ΜΟΔΑ

Η Bodytalk μας καλεί να κάνουμε «restart» και να ανακαλύψουμε όλα όσα μας δίνουν ευχαρίστηση

ADVERTORIAL

Η φετινή χρονιά έχει αποδειχτεί κάτι παραπάνω από απρόβλεπτη - το μόνο σίγουρο είναι πως διανύουμε μία πρωτόγνωρη περίοδο για όλους. Μέσα στους τελευταίους μήνες, αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, να αναθεωρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, να αντιμετωπίσουμε εμπόδια, να κάνουμε restart ξανά και ξανά.

 

 

 

Η πραγματικότητα που ζούμε, σε διάφορες στιγμές μοιάζει με κάποιου είδους βιντεοπαιχνίδι. Κι όσο προχωράμε, τόσα περισσότερα εμπόδια ξεπερνάμε, τόσο καλύτεροι γινόμαστε, «ξεκλειδώνουμε» νέες δυνατότητες και μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για εμάς - σαν χαρακτήρες ενός game γεμάτο δράση. Εμείς έχουμε τον έλεγχο του χαρακτήρα μας κι εμείς επιλέγουμε αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε από το παιχνίδι αυτό - κι όμως, πάντα επιλέγουμε το «restart», πολύ απλά επειδή είναι η ευκαιρία για μία νέα αρχή, με περισσότερη όρεξη και δύναμη.

 

 

Κάνοντας, λοιπόν, restart έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυτά που επιθυμούμε και μας ταιριάζουν. Ξανά από την αρχή, επιλέγουμε να σκεφτούμε αλλιώς, να επικοινωνήσουμε αλλιώς και να αναθεωρήσουμε το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας. Συνειδητοποιούμε πως έχουμε εμείς τον έλεγχο του χαρακτήρα μας σε αυτό το game και αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Όπως ακριβώς και στο game της Bodytalk - κάθε γύρος έχει winners και learners και κάθε restart δίνει τα απαραίτητα όπλα για περισσότερη γνώση και καλύτερες μελλοντικές επιλογές.

 

 

Επιλέγουμε να κάνουμε αυτά που μας δίνουν ευχαρίστηση. Γυμναζόμαστε επειδή το θέλουμε και μας προσφέρει boost ενέργειας και δύναμης κι όχι επειδή «πρέπει». Επιλέγουμε το πού και το πώς, αφιερώνουμε τον χρόνο που θέλουμε, χωρίς πίεση και αίσθηση υποχρέωσης. Γυμναζόμαστε επειδή μας προσφέρει ευχαρίστηση, είτε στο σπίτι, είτε έξω, είτε με παρέα, είτε χωρίς. Αναθερωρούμε συνεχώς - ποιες είναι οι επιθυμίες μας; Τι θέλουμε να κάνουμε διαφορετικά;

 

 

Κάθε μέρα, λοιπόν, είναι για όλους ένα διαφορετικό restart. Και για κάθε τέτοια στιγμή, έχουμε τα outfits από τη νέα συλλογή της Btdk για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020, που θα μας συνοδεύσουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, γεμάτα ενέργεια και ένταση. Η συλλογή της Btdk για τη φετινή σεζόν περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα χρώματα και λεπτομέρειες στα υφάσματα που δίνουν τον αέρα της ανανέωσης και το απαραίτητο boost ενέργειας και αυτοπεποίθησης.

 

 

Τη φετινή σεζόν, κι όσο συνεχίζουμε να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες, επικεντρωνόμαστε σε όλα όσα μας προσφέρουν ευχαρίστηση. Κυνηγάμε τους στόχους μας, επιλέγουμε τις δραστηριότητες που μας αρέσουν, με τον δικό μας τρόπο και κάνουμε restart όποτε το θελήσουμε. Άλλωστε, εμείς έχουμε πάντα τον έλεγχο σε όλα αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε καλά.

 


Η νέα συλλογή της Bodytalk είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα και στο eshop.

#bodytalk #trainforpleasure #restartnow