Το νέο Make Up Book της Avon σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στον κόσμο της ομορφιάς

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το νέο Make Up Book της Avon σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στον κόσμο της ομορφιάς

ADVERTORIAL

Η βιομηχανία της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, έχει «αγκαλιάσει» το inclusivity και την έννοια της διαφορετικότητας, περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Γίνονται συνεχώς άλματα προς τα μπροστά, έτσι ώστε να επιτευχθεί μία πραγματικότητα που ο κόσμος της ομορφιάς ενώνει και αναδεικνύει τις γυναίκες - και πρωτοστάτρια σε αυτό, είναι μία εταιρεία που εδώ και 135 χρόνια, καινοτομεί, συνδέει τους ανθρώπους, υποστηρίζει τις γυναίκες και μιλάει «διαφορετικά» για την ομορφιά.


Η Avon, είναι μία εταιρεία που μοιράζεται το πάθος και στην εξειδίκευσή της στη σωστή αξία, με δυναμικό και θαρραλέο τρόπο. Από μια εταιρεία που πουλούσε αρώματα πόρτα-πόρτα, έγινε η εταιρεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αρωμάτων στον κόσμο. Με αφορμή τη δημιουργία μίας απλής κρέμας προσώπου, έγινε η εταιρεία που ανακάλυψε το σύμπλοκο Protinol. Από την εταιρεία που έδωσε στις γυναίκες το δικαίωμα να κερδίζουν χρήματα πριν καν να έχουν το δικαίωμα της ψήφου, έγινε η εταιρεία που δώρισε περισσότερα από 1 δις δολάρια σε σκοπούς που αφορούν τις γυναίκες. Και τώρα, την βλέπουμε να μεταμορφώνει και πάλι τη σύγχρονη γυναίκα.

 

 

 

To νέο βιβλίο της Avon, «I'm Your Make Up Friend» σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Μίνωα, είναι μία δημιουργία που ενσωματώνει τη νέα ταυτότητα του brand (μετά το λανσάρισμα της καμπάνιας «Watch Me Now - Δείτε Με Τώρα») μέσα σε 143 σελίδες που περιλαμβάνουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές μακιγιάζ.

 

 

Το συγκεκριμένο make up book, παρουσιάζει 17 ολοκληρωμένα looks και επαγγελματικά tips για όλες τις ηλικίες και τις στιγμές της ημέρας, με λεπτομερείς περιγραφές, πληροφορίες και εικόνες που δείχνουν την κάθε κίνηση μακιγιάζ, βήμα-βήμα. Από το πώς εφαρμόζεται σωστά η μάσκαρα, μέχρι τις ιδιότητες ενός καλού primer, το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για make up, που αφορά όλες τις γυναίκες.

 

 

 

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή για τη νέα εποχή της Avon: μετά από 135 χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη δύναμη της ομορφιάς, να δημιουργεί ευκαιρίες κέρδους για τους ανθρώπους με τους δικούς τους όρους και να υποστηρίζει σκοπούς, όπως η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και η μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.


Συνεχίζει να γιορτάζει την επίτευξη όσων δεν πίστευαν ότι μπορούν, αναδεικνύοντας απροσδόκητες και υποτιμημένες πτυχές της φιλοσοφίας της εταιρείας, των ανθρώπων της, του ακτιβισμού και των προϊόντων της, για τα οποία η Avon έχει λάβει περισσότερα από 750 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 300 βραβεία.


Τώρα, με πέντε εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 50 αγορές, παγκοσμίως, η Avon επιταχύνει την καινοτομία και τον επιχειρηματικό της μετασχηματισμό τους τελευταίους 12 μήνες, μέσω αυξημένων ψηφιακών εργαλείων και της υποστήριξης των μελών της, καθώς και νέων προϊόντων που βασίζονται σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας.


Οι τελευταίες καινοτομίες της περιλαμβάνουν την τεχνολογία Protinol™, η οποία αποκαθιστά επτά χρόνια απώλειας κολλαγόνου σε επτά ημέρες.


Καθώς όλα τα βλέμματα είναι πλέον «στραμμένα» στη νέα εποχή της Avon, το λανσάρισμα του make up book, «I'm Your Make up Friend», δίνει το έναυσμα για μία διαφορετική πορεία, ανανεωμένη και με έναν βασικό σκοπό: να αναδείξει την κάθε σύγχρονη γυναίκα.

 

 

#WatchMeNow

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομορφιά

LABBOK: Η ελληνική εταιρεία που αναβαθμίζει τα βιολογικά καλλυντικά

Ομορφιά

Simply Herbal: Μια εταιρεία φυτικών καλλυντικών που μας μαθαίνει πώς να περιποιηθούμε το δέρμα μας φυσικά

Ομορφιά

Το νέο κραγιόν Power Stay της Avon έχει μοναδική σύνθεση μακράς διαρκείας και ανάλαφρη αίσθηση

Ομορφιά

Peaky Barbers: Η ολοκληρωμένη εμπειρία της ανδρικής περιποίησης

Ομορφιά

Mitropoleos Nails & Beauty: Ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες περιποίησης από ένα νέο nail studio στην καρδιά της πόλης

Μόδα&Στυλ

Τελικά, βάφονται οι άντρες ή όχι;

Ομορφιά

Η μόδα του '90 που επέστρεψε δυναμικά στα μαλλιά

Ομορφιά

ANEW: Η επιστήμη πίσω από την εμβληματική σειρά περιποίησης προσώπου της Avon

Ομορφιά

Morning Mimosa: Η πρώτη ταινία για τη νέα σειρά Eau De Toilette της KORRES από τον Βασίλη Κεκάτο και τον Αντώνη Φωνιαδάκη

Ομορφιά

Η Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος της KORRES αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης