Σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται να είσαι "καλομαθημένος"

WELL BEING

Σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται να είσαι "καλομαθημένος"

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το να είσαι καλομαθημένος είναι μάλλον κακό! Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις που, πλέον, επιβάλλεται να έχεις αυτό ακριβώς που θες, όταν το θες και με τον τρόπο που το θες.

 

Άλλωστε, ποιος δεν θέλει μια καλή ζωή; Κάποτε δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε πως θα επικοινωνούσαμε από μια παραλία, τον δρόμο ή μια ξένη χώρα με όλους τους αγαπημένους μας. Κάποτε το πιο γρήγορο μέσω να μετακινείται κανείς ήταν... οι άμαξες. Κάποτε οι υπολογιστές ήταν μόνο για ερευνητές και μεγάλοι σαν δωμάτια! Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως η τεχνολογική επανάσταση έχει προσφέρει τόσες ευκολίες στον άνθρωπο που, αναπόφευκτα, τον έκαναν λίγο πιο καλομαθημένο!

 

Όλα αυτά γιατί το πιο πολύτιμο αγαθό ήταν και θα είναι πάντα ο χρόνος! Και οι τεχνολογικές καινοτομίες που λύνουν τα χέρια, μάς χαρίζουν ακριβώς αυτό: περισσότερο χρόνο και ευκολία. Σε τέτοιες περιπτώσεις το να είσαι καλομαθημένος είναι ό,τι καλύτερο! Αυτό ακριβώς δείχνει και η νέα καμπάνια Κωτσόβολος μέσα από ένα χαρούμενο αλλά και τρυφερό βίντεο με πρωταγωνίστρια το "καλομαθημένο παιδί" που όλοι έχουμε μέσα μας!

 

 

 

Μετά από 69 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, ο Κωτσόβολος διαθέτει τα φόντα για να μας προσφέρει την άνετη καθημερινότητα που μας αξίζει! Με τη δική του συμβολή κάθε χώρος του σπιτιού αναβαθμίζεται μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα των πιο προηγμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Μάλιστα, όλα φτάνουν στο σπίτι εύκολα και γρήγορα, εφόσον ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει την παράδοση και εγκατάσταση, ενώ οι πολλαπλοί τρόποι πληρωμής παρέχουν την ευελιξία που όλοι χρειαζόμαστε.

 

Έτσι μπορείς (και οφείλεις) να καλομάθεις:

 

Στην κουζίνα μέσα από συσκευές που κάνουν το μαγείρεμα, τη φύλαξη των τροφίμων, ακόμα και τη λίστα για τα ψώνια, παιχνίδι.

 

Στο σαλόνι μέσα από έξυπνες τηλεοράσεις και στερεοφωνικά που "υπακούουν" κάθε σου επιθυμία και θυμούνται τις προτιμήσεις σου!

 

Σε ολόκληρο το σπίτι ρυθμίζοντας άψογα τη θερμοκρασία του σπιτιού ή μέσα από έξυπνα συστήματα που ελέγχουν όλες τις συσκευές σου και... λύνουν τις απορίες σου!

 

Στο καθάρισμα με υπερεξελιγμένες συσκευές όπως σκούπες που καθαρίζουν... μόνες τους! Και οπουδήποτε αλλού!

 

 

Επιπλέον, ο Κωτσόβολος μας καλομαθαίνει μέσα από 93 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο τηλεφωνικό κέντρο που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να μας... καλομάθει! Για τους πιο καλομαθημένους απ'όλους δε, υπάρχει και το kotsovolos.gr οπού μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με λίγα κλικ και να παραλάβουν όπου επιθυμούν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεύση

Πώς να φτιάξετε το τέλειο fitness πρωινό

Ψυχή&Σώμα

Εσείς για ποιον λόγο γυμνάζεστε;

Ψυχή&Σώμα

Πώς να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας αθλητή που τρέχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Well Being

Να τι συμβαίνει στον εγκέφαλο των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ

Ψυχή&Σώμα

6 πράγματα που συμβαίνουν όταν σταματάς να κάνεις σεξ

Well Being

#PinkIsLife: Η Υamamay υποστηρίζει την πρόληψη του καρκίνου του μαστού με 20% έκπτωση σε όλα τα σουτιέν χωρίς μπανέλα

Well Being

Η πρώτη «έξυπνη» οδοντόβουρτσα για ένα υγιές χαμόγελο

Well Being

Από πού προέρχεται και πώς παρασκευάζεται η αυθεντική σάλτσα pesto;

Well Being

The Art Of Control: H αυθεντική μέθοδος Pilates διδάσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Well Being

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε την ευτυχία στη δουλειά;