Αυτό το αναπάντεχο τρικ για καλή διάθεση κρύβεται στα ρούχα σου

WELL BEING

Αυτό το αναπάντεχο τρικ για καλή διάθεση κρύβεται στα ρούχα σου

Έχεις παρατηρήσει ποτέ πόσο γρήγορα και εύκολα μπορεί η μυρωδιά να ανακινήσει μνήμες, να δημιουργήσει συναισθήματα και να επηρεάσει τη διάθεσή σου; 

 

Θυμήσου τις στιγμές που μπαίνεις στο σπίτι και είναι ήδη έτοιμο το αγαπημένο σου φαγητό, τις φορές που ξαπλώνεις σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια ή τις ημέρες που φοράς το πουκάμισο του συντρόφου σου. Μια αλήθεια που εμπειρικά όλοι γνωρίζουμε βρίσκει τώρα επιβεβαίωση και μέσα από την επιστήμη. Μάλιστα, είναι πλέον αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες έχουμε πολύ πιο αναπτυγμένη όσφρηση από τους άντρες και έτσι επηρεαζόμαστε πολύ περισσότερο από κάθε είδους μυρωδιά.

 

Έχεις λοιπόν σκεφτεί πώς ένα αναπάντεχα όμορφο άρωμα θα άλλαζε τον τρόπο που επιλέγεις τα ρούχα σου; Και δεν εννοώ εκείνα που ήδη έχεις μέσα στη ντουλάπα σου αλλά εκείνα που θα διάλεγες από ένα κατάστημα! Το Cajoline φέτος έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον "πείραμα" σε συνεργασία με ένα μεγάλο fashion brand εξερευνώντας τη σχέση ανάμεσα στις υπέροχες μυρωδιές των νέων Cajoline Intense και τη διάθεση των επισκεπτών ενός καταστήματος ρούχων.

 

 

Όλα τα ρούχα ενός καταστήματος πλύθηκαν με το νέο Cajoline Intense ενώ στήθηκαν κάμερες για να καταγράψουν τις αντιδράσεις των πελατών. Τα υπέροχα αρώματα του μαλακτικού ξάφνιασαν ευχάριστα τους επισκέπτες ενώ τα ίδια τα ρούχα ήταν πιο απαλά από ποτέ προκαλώντας ενθουσιασμό! Δες παρακάτω τι συνέβη: 

 

 

 

 

 

Αυτή είναι η μαγεία του νέου, υπερσυμπυκνωμένου Cajoline Intense που είναι διαθέσιμο σε 3 υπέροχα αρώματα: το χρυσό Tresor d' orient, το ροζ Passion Gourmande και το μπλε Tourbillion de Fraicheur! Επιπλέον, το Cajoline Intense προσφέρει 2 φορές περισσότερο άρωμα που διαρκεί και διαρκεί... Πρόσθεσε και εσύ μια μικρή δόση Cajoline Intense στα ρούχα σου για μοναδική απαλότητα και εκπληκτική φρεσκάδα που θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που τα φοράς! 

 

Εσύ ποιο άρωμα Cajoline Intense θα επιλέξεις για να φτιάξεις σήμερα κιόλας τη διάθεσή σου; Μάθε περισσότερα στο www.facebook.com/CajolineGreece