Workout Hall: Ένα σύγχρονο προπονητήριο που έχει σκοπό να κάνει το fitness τρόπο ζωής

WELL BEING

Workout Hall: Ένα σύγχρονο προπονητήριο που έχει σκοπό να κάνει το fitness τρόπο ζωής

ADVERTORIAL

Το Workout Hall δημιουργήθηκε το 2008, στη Γλυφάδα, σε έναν χώρο 90 τ.μ., αποκλειστικά για personal training. Σταδιακά αναπτύχθηκε και αποτελεί σήμερα ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, 3.500 τ.μ., με indoor & outdoor training space.

 

Το Workout Hall Club και η προπονητική του ομάδα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες - από έφηβους, μέχρι ενήλικες - αλλά και σε όλα τα επίπεδα αθλητών - από αθλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι κυνηγούν τους στόχους και τις επιδόσεις, αλλά και αθλούμενους που θέλουν να βάλουν την άσκηση στην ζωή τους έτσι ώστε, να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση και ένα υγιές σώμα.

 

 

Το προπονητήριο αυτό, διαφέρει αρκετά από τα κοινά γυμναστήρια που υπάρχουν στη fitness «οικογένεια»: αρχικά, πρόκειται για έναν χώρο 3.500 τ.μ. ο οποίος στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίριο που δεν περνά απαρατήρητο, με ευρύχωρα αποδυτήρια και χώρους για προπόνηση που ξεπερνούν τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού.

 


Μπαίνοντας στον προαύλιο χώρο, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία, καθώς ήδη περπατά στο επαγγελματικό ταρτάν στίβου με τρεις διαδρομές, το οποίο εκτείνεται περιμετρικά του κτιρίου. Στην πολύ μεγάλη αίθουσα του CrossFit - έκτασης 2.000 τ.μ. - θα βρει κανείς όλο τον απαραίτητο και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό - είτε για weight lifting, gymnastics calisthenics, είτε για rowing - αλλά όχι τα κλασικά όργανα γυμναστηρίου που γνωρίζουν οι περισσότεροι.

 

 

Ο λόγος είναι απλός: η ομάδα του Workout Hall πιστεύει σε έναν άλλο τρόπο εκγύμνασης. Πιστεύει και αποδεικνύει πως μέσω της σωστής άσκησης και επομένως των αποτελεσμάτων που θα δει κανείς σε μικρό χρονικό διάστημα - είτε επιλέγοντας το ομαδικό τμήμα, είτε το personal training - θα αλλάξει εντελώς γνώμη σχετικά με τη γυμναστική. Κι αυτό γιατί, θα ανακαλύψει πως το ανθρώπινο σώμα είναι μια πολυμήχανή, φτιαγμένη για να κάνει όλες τις απλές και πολύπλοκες λειτουργικές κινήσεις που η ομάδα μετατρέπει σε τεχνικές ασκήσεις, με γρήγορο και φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

Με τη σωστή εξάσκηση του σώματος, η προπόνηση με εναλλακτικά όργανα γυμναστικής μπορεί να μετατραπεί σε ένα «παιχνίδι» με μεγάλη ποικιλία, το οποίο σε καθημερινή βάση έχει ως αποτέλεσμα να βλέπει κανείς το σώμα του να εξελίσσεται και να δυναμώνει. Το ίδιο και για τα προαναφερθέντα αθλήματα. Οι ασκήσεις που θα πραγματοποιεί κανείς στο Workout Hall, είναι πολυαρθρικές και βοηθούν ενεργά στη ρύθμιση του μεταβολισμού, ενώ γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη της ομάδας των προπονητών.

 

 

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19, πέρα από την απολύμανση που γίνεται προληπτικά δύο φορές την εβδομάδα, το Workout Hall ανέκαθεν ακολουθούσε τη φιλοσοφία της καθαριότητας και της απολύμανσης - κάτι που απαιτεί αυστηρά και από τα μέλη του.

 

 

Ο χώρος των αποδυτηρίων είναι αρκετά μεγάλος έτσι ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ παράλληλα είναι κατά αυτόν τον τρόπο δομημένος, που για να περάσει κανείς στον χώρο της προπόνησης χρειάζεται να περάσει - άρα και να αλλάξει στα αθλητικά του ρούχα - από τον χώρο των αποδυτηρίων. Συγκεκριμένα, τα αθλητικά παπούτσια που θα φορέσει, θα χρησιμοποιηθούν μόνο μέσα στους χώρους άσκησης. Επιπλέον, ο χώρος του γυμναστηρίου περιλαμβάνει 100% φυσικό φωτισμό, αλλά και 100% φυσικό αερισμό - κάτι που δεν βρίσκει κανείς εύκολα σε επαγγελματικούς χώρους εκγύμνασης.

 

Για να αποκτήσει κανείς μία πλήρη εικόνα του τι μπορεί να προσφέρει το Workout Hall, αρκεί ένας μόνο μήνας. Η εγγραφή πραγματοποιείται απλά και χωρίς χρέωση- μπαίνοντας στο www.workouthall.gr και επιλέγοντας τη συνδρομή που επιθυμεί, πληρώνοντας μέσω κάρτας, αποφεύγοντας έτσι και την φυσική παρουσία για τη διαδικασία της συναλλαγής.

 

 

Μετά, το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσει το ραντεβού για την πρώτη του προπόνηση. Καθώς στο Workout Hall, τηρείται αυστηρά ο αριθμός των αθλούμενων στους χώρους, όχι μόνο για λόγους ασφαλείας, αλλά και λόγω ποιότητας του κάθε μαθήματος, το κλείσιμο ραντεβού είναι απαραίτητο.

 

Στόχος του Workout Hall, είναι το fitness να γίνει τρόπος ζωής για όλους. Μέσα από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και το προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό του, το σύγχρονο αυτό προπονητήριο δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί, να αποκτήσει ένα σώμα δυνατό και υγιές.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Workout Hall μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Well Being

Thecoach.gr: Η επαναστατική πλατφόρμα που ξαναφέρνει την προπόνηση στη ζωή μας

Well Being

ΑΡΚΑΔΙ: Ένα 100% φυσικό-φυτικό υγρό πράσινο σαπούνι χεριών που παράγεται στην Ελλάδα

Well Being

Ο σωστός τρόπος για να φροντίζετε τη στοματική σας υγεία

Well Being

Το στόμα λέει πολλά για την υγεία

Well Being

Box2Box: Σύμμαχος στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά και στην ευεξία μας

Well Being

Μια παλιά αποθήκη στο Μετς μετατράπηκε σε boutique gym

Well Being

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

Well Being

Επιστροφή στο γραφείο: 5 ελαφριά γεύματα για κάθε μέρα της βδομάδας

Well Being

Παγωμένο τσάι: 5 φυσικά οφέλη που ενισχύουν τον οργανισμό

Well Being

Πού θα βρείτε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις για θεματικές βραδιές με φίλους στο σπίτι