Breaking news

Προς Caravan

ΦΑΣΚΕΙΣ και ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ μέσα στο μακροσκελές κείμενο σου !!!!!!!!!!!!!!!

Aπο την μία γράφεις :

"Το περιορίζεις στην βιολογική φθορά επειδή είναι το δικό σου προσωπικό βίωμα (που δεν είναι και σκληροπυρηνικό), όμως το δικό σου βίωμα δεν είναι μέτρο όλου του κόσμου. "

"Η σκέψη σου βασίζεται στην ψευδαίσθηση του ελέγχου: να κάνω παιδί (ή να μην κάνω παιδί) στην κατάλληλη ηλικία, οπότε έτσι κατευθύνω τα πράγματα "ως οφείλουν να είναι τα πράγματα".
Η ζωή η ίδια μας διδάσκει, δια του βιώματος και της παρατήρησης, ότι δεν υπάρχει ένας καθολικός ενιαίος και σωστός τρόπος "να γίνονται τα πράγματα". "

και απο την αλλη

."Μιλώ για νορμάλ πλαίσια,"
"Πάντως έχω να παρατηρήσω ότι ενώ σε γενικές γραμμές έχετε δίκιο ότι καλό είναι να μην καθυστερεί κάποιος να γίνει γονιός, προφανέστατα για λόγους μίνιμουμ λογικής,"

Η' ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΥΣΧΙΕΙ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ

ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βουτσάς ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ έκανε παιδι στο 80 φεύγα του ΧΩΡΙΣ να σκεφτεί πως θα μεγαλωσει το παιδι του ΧΩΡΙΣ πατερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ 45 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ;!!!!!!!!!

Οσο για τις γραφικότητες ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ TOΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ : Leonardo di Caprio, Jared Leto , Charlize Theron, Sofia Vergara μεγάλους (!!!!!!!) για οικογένεια ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΤΕΛΟΣ.

Σχολιάζει ο/η