Θέλει προσπάθεια ο έρωτας και να κινητοποιηθεί ο άλλος, όχι να κάθεται και να τον περιμένει να έρθει ουρανοκατέβατος. Αυτό δείχνει η μικρή εμπειρία μου και τα λεγόμενα των ''ιθυνόντων''.
Χρειάζεται όμως αναμφισβήτητα και τύχη.
Δεν ξέρω φυσικά τη ζωή και την τύχη του εξομολογούμενου αυτού εδώ του γραπτού, μπορεί να είναι τυχερός, καταφερτζής, ολομόναχος ή ήδη σε σχέση κι απλά να είδε κάποια που να του άρεσε, να του έκανε κλικ.
Ωστόσο πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι αν κάποιοι έχουν δυνατότητα επιλογών και τύχη στον ερωτικό τομέα, δε συμβαίνει το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικών προτιμήσεων.
Καλώς και χίλια μπράβο για όσους ζουν τον έρωτα, όπως κι εσύ αλλά για να τον ζήσει κάποιος σημαίνει πως ένα άλλο άτομο του έδωσε την ευκαιρία.
Δεν είναι λοιπόν πως όσοι αναστατώνονται με τέτοιες μικρές σκηνές της ζωής όπως το άτομο της εξομολόγησης προτιμούν να φαντάζονται τον έρωτα κι ότι θέλουν να είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα στην ιδεατή του μορφή όπως γράφεις. Δεν είναι επιλογή ούτε προνόμιο του ενός το να βιωθεί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα όπως και κάθε είδους ανθρώπινη σχέση δηλαδή. Απλώς επειδή κάποιοι στάθηκαν τυχεροί, το ξεχνούν.

Σχολιάζει ο/η