Δεν συζητάνε όλοι οι άνθρωποι τα θέματα που λες ανάλογα με το φύλο τους πάντως.
Κατανοώ πως έχεις μπουχτίσει και όντως συμφωνώ πως η φιλία απαιτεί αφοσίωση όπως γράφεις. Και χρόνο. Και διάθεση να ακούς τον άλλον άνθρωπο.
Αρκετοί άνθρωποι θεωρούν πως έχουν φίλους επειδή βρίσκουν άτομα που τα φορτώνουν με τα προβλήματά τους, μιλούν ασταμάτητα, δε ρωτάνε ούτε ένα ''εσύ τι κάνεις;'', ξεσπάνε την ένταση της ημέρας στην παρέα τους με εγωκεντρισμό κι έτσι θεωρούν πως έχουν φίλους ενώ στην ουσία έχουν καλούς και υπομονετικούς ωτακουστές.
Σου εύχομαι πάντως να βρεις άτομα που να σε κατανοούν και να τους κατανοείς και να υπάρξει σύνδεση μεταξύ σας γιατί είναι σκληρή η μοναξιά.
Πολλοί θεωρούν πως δεν τρέχει και κάτι, έλα μωρέ μοναξιά, σιγά, δεν έγινε και τίποτα αλλά στην ουσία μοναξιά είναι πολλά περισσότερα πράγματα απ' όσα οι άλλοι νομίζουν πως είναι.
Είναι ας πούμε το να περνάει κάποιος άνθρωπος μόνος τις γιορτές (όπως τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε ένα μήνα). Ξέρεις τι είναι ας πούμε μόνος τις γιορτές επί δεκαπέντε συναπτά έτη;
Ή μοναξιά είναι και το κανένα χάδι, κανένα φιλί, καμία αγκαλιά, κανένα γλυκό βλέμμα, καμία ανταλλαγή καλών λόγων και βλεμμάτων επί έτη.
Ή έστω ελάχιστα πράγματα από αυτά και σίγουρα όχι σε επίπεδο καθημερινότητας.
Εύχομαι πάντως να έχεις συγγενείς που να τα πηγαίνετε καλά ή τέλος πάντων έστω κι ένα άτομο που να σε δένει κάτι μαζί του.
Ή να έχεις ταλέντο κι ευκαιρίες στο χτίσιμο εφήμερων σχέσεων, κάτι είναι κι αυτό.
Όπως και να έχει υγεία και να περνάς καλά.

Σχολιάζει ο/η