Νομίζω ότι η Ελληνική κουζίνα βασίζεται σε λίγα υλικά, υψηλής ποιότητας.Και αυτό το λέω εγώ που ζω στο εξωτερικό και έχω ξεχάσει την γεύση της ντομάτας και την γλύκα του πορτοκαλιού.Καλά εδώ που βρίσκομαι συμφέρει πιο πολύ να πάρεις διαμάντια, παρά βερίκοκα.Λίγα υλικά, εύκολη εκτέλεση, γευστικό αποτέλεσμα.Και το junk food κάθε άλλο παρά οικονομικό είναι, αν πάρεις μια πίτσα πχ, από μια τυχαία πιτσαρία, αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι 9-10 ευρώ, με αυτά τα χρήματα κάνεις 2 μέρες φαγητό.Και αν δεν κάνω λάθος, τελευταία λόγω κρίσης, αλλά και τάσης προς το υγιεινό φαγητό, στην Ελλάδα απ'ότι μου λένε τουλάχιστον, πολύς κόσμος αρχίζει και εγκαταλείπει το φαγητό απ'έξω και εκτιμά το σπιτικό.
Σχολιάζει ο/η