Και βέβαια για του γνωρίζοντες, το καλύτερο μιλφέιγ των Αθηνών έφτιαχνε για πολλά χρόνια το Πελίτ στην Πλατεία Αμερικής. Ασύγκριτο. Τραγανό φύλλο και πηχτή, βελουδένια κρέμα. Έπρεπε να το φας την ίδια ή και την επόμενη μέρα. Ακόμα το σκέφτομαι. Δυστυχώς πουλήθηκε το μαγαζί και σταμάτησε να τα φτιάχνει. Μακάρι να είχα ζητήσει έστω την συνταγή, δεν είχα καταλάβει ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι που το δούλευε κάποτε θα σταματούσε.
Σχολιάζει ο/η