ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2013 | 16:42

τι να κανω??

λοιπον, χρειαζομαι βοηθεια! ειμαι ερωτευμενη με καποιον εδω και 1μιση χρονο. στην αρχη αυτος με κυνηγησε (παρα πολυ)κ εγω ανταποκριθηκα μ εναν τροπο περιεργο. τον ηθελα αλλα μολις ειχα χωρισει απο σχεση 2 χρονων κ εβγαζα ολα τα νευρα του χωρισμου πανω του. αυτος ξενερωσε και το αφησαμε με επιλογη του. ολη η φαση κρατησε 4 μηνες. εγω ομως ειχα κολλησει και καθε φορα που με ξαναπροσεγγιζε για 'μια βραδια' ανταποκρινομουν.μεσα σ ενα χρονο βρεθηκαμε 5 φορες για σεξ μονο και τιποτα παραπανω(καθε φορα που πηγαινα το θεμα προς τα κει ετρωγα πορτα) προσφατα επιασε μια κολλητη μου στο ασχετο και της ειπε οτι ειναι απογοητευμενος και ψαχνεται για σχεση. εγω δεν εκανα τιποτα και τρ αυτος λειπει διακοπες για 3 εβδομδες. και ρωταω εγω.αξιζει να του μιλησω οταν γυρισει? να του πω τι νιωθω κ οτι αυτη που γνωρισε τοτε ουσιαστικα δεν ημουν εγω κτλ? η δεν εχω καμια απολυτως ελπιδα και θαεκτεθω ανεπανορθωτα? πειτε μ τη γνωμη σας πλιιζ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η γνώμη μου είναι να του μιλήσεις. Να του πεις αυτά που είπες κι εδώ. Ότι είχες βγει από σχέση και δεν ήσουν αυτή που θα ήθελες να φέρεσαι σε μια σχέση. Μίλα ειλικρινά, πες του ότι θέλεις να είστε μαζί και άσε μετά αυτόν να κρίνει αν θα είστε ή όχι. Δεν ξέρω αν θα σε απορρίψει ή όχι, αλλά τουλάχιστον θα το έχεις βγάλει από μέσα σου και προπαντώς δεν θα μείνεις με αυτό το ΑΝ που θα σε βασάνιζε μετά.