Πώς Να Καταλάβετε Ότι Περάσατε Σε Λάθος Σχολή

Πώς Να Καταλάβετε Ότι Περάσατε Σε Λάθος Σχολή Facebook Twitter
12
Διαβάζετε, δίνετε πανελλήνιες, ξεμπερδεύετε, περιμένετε με αγωνία τα αποτελέσματα, βγαίνουν τ' αποτελέσματα, εύχεστε να μην έβγαιναν ποτέ, κάνετε το μηχανογραφικό σας, βγαίνουν οι βάσεις, περνάτε κάπου, εύχεστε να μην είχατε περάσει ποτέ, φτιάχνετε βαλίτσα, πάτε Πάρο να ξεσκάσετε, γυρίζετε πίσω, πάτε σχολή. Επειδή όμως όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας τα οποία μετανιώνουμε μετά πικρά, παρακάτω ακολουθούν κάποια σημάδια για να μπορέσετε να αντιληφθείτε έγκαιρα ότι βρίσκεστε στη λάθος σχολή και να τσακιστείτε να φύγετε όσο είναι νωρίς.
-  Αν ακούσατε τους γονείς σας και τη δηλώσατε εξαιτίας τους.
-  Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε με τίποτα ολόκληρο το όνομά της και τη λέτε στο περίπου.
-  Αν θυμάστε χαρακτηριστικά όλες εκείνες τις φορές που μπήκατε να παρακολουθήσετε μάθημα, όχι επειδή έχετε πολύ καλή μνήμη αλλά επειδή είναι δύο τρεις.
- Αν δεν ξέρετε να πάτε μόνοι σας στη σχολή γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθείτε.
- Αν δε γνωρίζετε ούτε έναν καθηγητή σας κι μπερδεύετε τις καθαρίστριες με λέκτορες πανεπιστημίου.
-  Αν περνάτε περισσότερο χρόνο στις σχολές των φίλων σας απ’ ό,τι στη δική σας.
-  Αν κάθεστε να παρακολουθήσετε μάθημα και στο πεντάλεπτο βάζετε τα κλάματα και σηκώνεστε και φεύγετε ουρλιάζοντας σαν την Έμιλυ Ρόουζ.
- Αν στις εξεταστικές ξεχνάτε να πάρετε στυλό. Ή να διαβάσετε. Ή να πάτε.
-  Αν για να περάσετε μάθημα είστε διατεθειμένοι να καταστρώσετε ολόκληρο Μission Ιmpossible με ψείρες στ’ αυτί, στυλό μ’ ενσωματωμένη κάμερα και Google glasses για γυαλιά μυωπίας αντί ν’ ανοίξετε κανά βιβλίο.
-  Αν δεν μπορείτε να κάνετε ούτε μια συζήτηση με τους συμφοιτητές σας επειδή μιλάνε για μαθήματα κι εσείς είστε με ύφος bitch please!
-  Αν περάσατε Νηπιαγωγών κι έχετε ως πρότυπο ζωής τον Ηρώδη.

-  Αν περάσατε Μαθηματικό από θεωρητική. Ναι νομίζω γίνεται.

-  Αν περάσατε δύσκολα παιδικά χρονιά. Όσο να 'ναι παίζουν κι αυτά το ρόλο τους.
-  Αν περάσατε Φυσικό. Τρέξτε μακριά.
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
όχι, αλήθεια, μπήκα από θετική στη φιλοσοφική - και λάτρευα μαθηματικά-φυσική-βιολογία (η χημεία μου ήταν λίγο αδιάφορη). τα μαθηματικά ειδικά ήταν πάθος. τώρα πώς και γιατί μην ρωτάς. χτυπάω ακόμα το κεφάλι μου στον τοίχο που έβαλα το φυσικό δεύτερο κι όχι πρώτο!
Για οσους νιωθουν ετσι και ετσι με την σχολη τους θα τους προτεινα να ειναι υπομονετικοι. Εγω τελιωσα λογιστικη και μεχρι να την τελιωσω δεν μπορω να πως πως τρελενομουνα κιολας. Για την ακριβεια ειχα ηδη σκεφτει να κανω κατατακτηριες ωσπου εκανα την πρακτικη μου. Πραγματικα αλλαξα 100% αποψη για τον κλαδο μου και τωρα πλεον μπορω να πω πως μου αρεσει πολυ. Ετσι κατεληξα πως δεν μπορεις να καταλαβεις 100% τι πραγματικα σπουδαζεις και κατα ποσο πολυ σου αρεσει μεσα στην σχολη, πρεπει να βγεις εξω για να το δεις. Υπενθιμζω πως αυτο ισχυει για οσους ειναι ντεμι και δεν πολυ καταλαβαινουν αμα τους αρεσει ή οχι...