Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον μιλά για τον θάνατο του πατέρα του

Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον μιλά για τον θάνατο του πατέρα του Facebook Twitter
2

[Λ.Φ.]

Ο μεγαλύτερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς Τζάκσον, κατέθεσε την Τετάρτη στην αγωγή που έχει κάνει η οικογένεια ενάντια στην εταιρία που διοργάνωσε και προωθούσε την τελευταία συναυλία του Μάικλ Τζάκσον, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο έφηβος είπε ότι αυτός και τα δύο του μικρότερα αδέρφια –η Πάρις και ο Πρινς Μάικλ ΙΙ, γνωστός και ως "Blanket", ήταν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες όταν άκουσαν μια φωνή από το δεύτερο όροφο του σπιτιού.

«Έτρεξα πάνω και είδα τον Dr. Conrad να κάνει τεχνητή αναπνοή στον πατέρα μου στο κρεβάτι. Ο πατέρας μου κρεμόταν ο μισός έξω από το κρεβάτι, και τα μάτια του ήταν γυρισμένα μέσα στο κεφάλι του. Η αδερφή μου ούρλιαζε όλη την ώρα, λέγοντας ότι θέλει τον μπαμπά της. Εγώ περίμενα στο τέλος της σκάλας, κλαίγοντας, περιμένοντας το ασθενοφόρο».

Ο Πρινς είπε ότι ο Dr. Conrad τους ανακοίνωσε στο νοσοκομείο ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε πάθει καρδιακή προσβολή.

«Λυπάμαι παιδιά, ο μπαμπάς σας πέθανε», θυμάται ο Πρινς ότι άκουσε να του λέει ο Dr. Conrad.

«Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ», είπε ο Πρινς. «Απομακρύνθηκα συναισθηματικά από πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι από όλα τα αδέρφια, η Πάρις το πήρε πιο βαριά, γιατί ήταν η πριγκίπισσα του πατέρα μου. Την πόνεσε πολύ και σίγουρα το αντιμετωπίζει με τον δικό της τρόπο».

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια