ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2013 | 04:31

Εξομολογούμαι

ότι είμαι φοιτητής Παντείου εισακτέος την χρονιά 2005-2006 και ανησυχώ πως κινδυνεύω να διαγραφώ. Ο νόμος λέει ότι έχω δικαίωμα μέχρι το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς 2014-2015 δηλαδή, πρακτικά εξεταστική Ιουνίου του 2015, ως ενεργός φοιτητής ορίζεται εκείνος που κάνει δήλωση μαθημάτων κάθε εξάμηνο χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένος αριθμός μαθημάτων που θα πρέπει να έχει περάσει ο φοιτητής. Μπήκα σήμερα και κοίταξα τον οδηγό σπουδών του τμήματος μου και γράφει ότι μετά το πέρας της φοίτησης του διπλάσιου χρόνου της ελάχιστης φοίτησης δηλαδή με το το πέρας του όγδοου έτους θεωρείται ότι ο φοιτητής χάνει την αυτοδικαίως την φοιτητική του ιδιότητα. Τελικά τι ισχύει ο μεταβατικός νόμος ή ο οδηγός σπουδών του τμήματος; Έχω δικαίωμα Σεπτέμβρη ή θα έχω ήδη διαγραφεί; Παρακαλώ απαντήστε μόνο όσοι γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Υ.Γ: Εκείνο που με τρομάζει περισσότερο απ' όλα είναι η αντίδραση των δικών μου ανθρώπων αν... Έχω μουδιάσει ολόκληρος κυριολεκτικά.
1
 
 
 
 
σχόλια
αφου δεν ενδιαφέρθηκαν οι δικοί σου για εσένα,να σε ζορίσουν όταν έπρεπε και δεν αναρωτιόντουσαν κιόλας τι κάνεις τόσα χρόνια,γιατι να σε νοιάξει κι εσένα τώρα στο τέλος?Θεωρώ πως σου αξίζει μια διαγραφή μιας και δεν προσπάθησες για τίποτα.Η ζωή θα είναι πάντα δίκαιη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ