Τα βρίσκουν για τη διαθεσιμότητα

Τα βρίσκουν για τη διαθεσιμότητα Facebook Twitter
4

Μέσα σε αποδοκιμασίες από εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ που πραγματοποιούν συγκέντρωση αποχώρησαν από τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα μέλη της Τρόικα. Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Β. Σοφίας. Η Τρόικα θα συναντηθεί εκ νέους στις 5 το απόγευμα τον κ. Στουρνάρα και αμέσως μετά θα συναντηθεί και πάλι με τον κ. Μητσοτάκη.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμαρτύρεται και για τους 3.500 χιλιάδες δημοτικούς αστυνομικούς που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι 12.500 υπάλληλοι που θα τεθούν σε κινητικότητα έχουν ήδη βρεθεί και από αυτούς, κάποιοι αναμένεται να μετακινηθούν με απευθείας μετατάξεις και άλλοι μέσω διαθεσιμότητας. Συγκεκριμένα, μέσω μετατάξεων αναμένεται να μετακινηθούν 5.000 εκπαιδευτικοί και 3.500 υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.

Ακόμη, σε διαθεσιμότητα αναμένεται να βρεθούν 2.000 υπάλληλοι του υπ. Παιδείας με τον υπουργό να διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνουν απολύσεις και 1.500 από τη γενική κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά τις συνολικά 15.000 απολύσεις έως τα τέλη του 2014, θα προέλθουν από όσους δεν θα επαναπροσληφθούν στο νέο σχήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και από όσους εργάζονται με ασφαλιστικά μέτρα, κυρίως στους δήμους και δευτερευόντως στο υπουργείο Πολιτισμού.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κάνεις πλάκα με τους δημοτικούς αστυνομικούς. Δεν αναρωτιέσαι όμως πως θα εκπαιδεύονται τα παιδιά σου, ή πως θα περιθάλπτονται οι γονείς σου ... (εδώ δε σηκώνει πλάκα!)
Τα παιδιά του θα εκπαιδεύονταν από τους αποσπασμένους στο υπουργείο εκπαιδευτικούς; Ή από αυτούς στα μουσεία; Ή από αυτούς στους βουλευτές; Ή από αυτούς στις βιβλιοθήκες; Ή από αυτούς σε κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης; Ή από αυτούς στο κέντρο ελληνικής γλώσσας;