Update: O Johnny Lewis είχε στενούς δεσμούς με τη Σαϊεντολογία

Update: O Johnny Lewis είχε στενούς δεσμούς με τη Σαϊεντολογία Facebook Twitter
2

Ο 28χρονος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Sons of Anarchy” είχε εξαιρετικά στενούς δεσμούς με τη Σαϊεντολογία. Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο πατέρας του ηθοποιού, Μάικλ Λιούις, είχε φτάσει σε ένα από τα υψηλότερα σκαλιά της ιεραρχίας στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Ο ίδιος ήταν παθιασμένο μέλος της Σέκτας και ήταν υπεύθυνος του προγράμματος Narconon για την απεξάρτηση των μελών της από τα ναρκωτικά (στα οποία ήταν και ο ίδιος εθισμένος). Το 2004 ο Τζόνι εμφανίστηκε σε συνέδριο της Σέκτας ως εκπρόσωπος του προγράμματος λέγοντας ότι το Narconon βοήθησε την μητέρα του να τον κρατήσει μακριά από τα ναρκωτικά.

Προφανώς, όμως, όχι για πάντα καθώς ο ηθοποιός νωρίτερα φέτος είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ αυτόπτης μάρτυρας του φονικού κατέθεσε ότι ήταν εμφανές πως ο Τζόνι Λιούις ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι επικοινώνησε με τους Σαϊεντολόγος για τις ανάγκες του ρεπορτάζ κι εκείνοι διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα του στη Σέκτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λίγα λεπτά αργότερα εξαφάνισαν από το διαδίκτυο οτιδήποτε τον συνέδεε με την οργάνωση.

Όλα αυτά ενώ οι πρώτες αναφορές της αστυνομίας για το τί συνέβη στο πολυτελές σπίτι στο Los Feliz του Λος Άντζελες, όπου ο Τζόνι Λιούις διέπραξε φόνο κι έπειτα αυτοκτόνησε, είναι σοκαριστικές. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο ηθοποιός σκότωσε και διαμέλισε με τα ίδια του τα χέρια τη γάτα της 81χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού, Κάθριν Σάμποτ.

Ο ίδιος είχε μόλις αποφυλακιστεί και ο λόγος για τον οποίο τον είχαν βάλει στο κελί ήταν η επίθεση με φονικό όπλο, έξι μέρες πριν τη σημερινή δολοφονία. Οι γείτονες κατέθεσαν ότι ο Λιούις έδειχνε να διαθέτει τρομερές δυνάμεις καθώς σκαρφάλωνε στη στέγη από την οποία και βούτηξε στο κενό για να βρει τελικά φρικτό θάνατο.

*Διαβάστε επίσης: Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός της σειράς Sons Of Anarchy

 

 

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Η περιγραφή μου θυμίζει την υπόθεση με τον κανίβαλο στο Μαϊάμι όπου μετά από χρήση κάποιας ουσίας (new form of bath salts σύμφωνα με την εφημερίδα ‘’The Telegraph’’) επιτέθηκε σε κάποιον άστεγο όπως και αυτή της γυναίκας στη Νέα Υόρκη που επιτέθηκε στο γιό της, τον σκύλο και σε γείτονες. See: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9334586/Woman-high-on-cannibal-drug-dies-after-police-use-stun-gun.htmlΘα είναι ενδιαφέρον αν και αυτή η δολοφονία και μετέπειτα αυτοκτονία σχετίζεται με την κατανάλωση της ίδιας ουσίας. Σχετικά με τη σχέση του με την εκκλησία της Σαιεντολογίας νομίζω πως απλά αποδεικνύει την ανάγκη του να βρει κάποιο στήριγμα και κάποιο νόημα στη ζωή του όπως πολλοί άνθρωποι με ψυχολογικά και άλλα προβλήματα που αντί να ζητήσουν βοήθεια από άτομα που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν (ψυχίατροι, ψυχολόγοι κλπ) στρέφονται στις θρησκείες και άλλες οργανώσεις που υπόσχονται εύκολες λύσεις και πρόσκαιρη ανακούφιση.Ο ρόλος της οικογένειας, των φίλων και γενικότερα της κοινωνίας νομίζω πως είναι καταλυτικός σε τέτοιες περιπτώσεις.