Ο Χρήστος Παπουτσής εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα

Ο Χρήστος Παπουτσής εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα Facebook Twitter
19

Ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, τους τελευταίους μήνες υπάρχει στενή συνεργασία της κυβέρνησης με την Παγκόσμια Τράπεζα στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, τη διευκόλυνση του επιχειρείν και την περαιτέρω αναβάθμιση της  Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει η Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο κ. Παπουτσής θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

15 σχόλια
Την ένδοξη εκείνη εποχή που θριάμβευε ως Επίτροπος (και έκανε και κάτι τύπου λαϊφστάιλ φωτογραφήσεις μούρλια, με τους Financial Times στο χέρι, και καλά ότι τους ξεκοκκαλίζει), διάφοροι ύπουλοι άνθρωποι ισχυρίζονταν ότι δεν ήξερε αγγλικά (πέραν του επιπέδου "ρουμς-μουζάκα-καμ ινσάιντ"). Διόλου δεν θα με εξέπληττε αν ήταν αλήθεια, δεδομένου του κολοσσιαίου πολιτικού μεγέθους του ανδρός.
Μα δεν φοβούντε μήπως κάποιος τον παρατηρήσει για κανά 2ωρο και αποδειχτεί πόσο ανίκανος είναι; Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι νέες του ευθύνες (χαχαχα) αλλά αν είναι οτιδήποτε που εμπεριέχει *πραγματικές* ευθύνες τότε μάλλον θα στραβώσει το ντίλι.
Έλεος! Άλλος ένας άνθρωπος του πασοκικού κομματικού σωλήνα που δεν έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή του (δείτε http://www.cpapoutsis.gr/Document.aspx?ID=77) σε καίρια θέση στην οποία σίγουρα θα έπρεπε να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις!Συγχαρητήρια στην πασοκονεοδημοκρατία που συνεχίζει το ίδιο βιολί!
E βέβαια....! Τι άλλο έμενε να κάνει το υπεράξιο αυτό στέλεχος? Πάλι θα γράψει ιστορία ο κος Α-Χρηστος Παπουτσής όπως άλλωστε σε όλα τα πόστα που έχει αναλάβει. Δεν είναι καθόλου,μα καθόλου, τυχαίο ότι κι αν ανέλαβε, από όπου κι αν πέρασε (βλ.υπουργεία εμπορικής ναυτιλίας και προστασίας του πολίτη) κανείς δεν θέλει να θυμάται την θητεία του, αλλά ούτε και μπορεί κιόλας διότι απλούστατα πέρασε και δεν ακούμπησε. Ο κύριος Τίποτα αυτοπροσώπως. {Αϊ σιχτίρ πιά με τα κομματόσκυλα -κάθε απόχρωσης- για να μην παρεξηγηθώ}
Τον θυμάμαι ακόμα τον αθεόφοβο των βροντόσαυρο τον Παπουτσή στις ειδήσεις του MEGA να λικνίζεται σε ρυθμούς τέκνο σε πάρτυ που είχε κάνει σε club (της παραλιακής νομίζω) πριν από τις εκλογές του 2004. Τραγικές εικόνες που μου έχουν αφήσει τραύματα
Πωπω...το θυμήθηκα και εγώ το σκηνικό...δεν θυμόμουν από που ήταν αλλά τελικά είχε αποτυπωθεί στο υποσυνείδητό μου....έχεις δίκιο, ΤΡΑΥΜΑ!!!!!!