ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2013 | 02:54

''Σε μπλοκάρω γιατί στενοχώρησα ανεπανόρθωτα τη γυναίκα μου.''

Μοιράζεσαι σκέψεις, μουσικές ακόμα και τα ζόρια σου με έναν γνωστό 'άγνωστο' εδώ και λίγο καιρό....και ναι ίσως υπήρχε ένα διακριτικότατο παιχνίδι λέξεων -όπως άλλωστε υπάρχει σχεδόν πάντα μεταξύ ετερόφυλων 'φίλων'. Όμως τίποτα δεν προ- ιδέαζε ή δικαιολογούσε τον τρόπο διακοπής αυτής της 'φιλίας'. Γιατί τελικά, ενώ οι περισσότεροι από μας έχουμε βιώσει πως κάποια πράγματα λέγονται πιο εύκολα κι ανώδυνα ίσως πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας, άλλο τόσο γνωρίζουμε πως όλοι & όλα βγαίνουν κάποια στιγμή στο φως. Πως γίνεται λοιπόν να μην καταλαβαίνουμε το αυτονόητο? Πως ποτέ μα ποτέ δεν ξεγελάμε τον άλλο πριν ξεγελάσουμε πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό? Πως πρέπει πριν και πάνω απ' όλα να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας -αν όχι για άλλο λόγο, για να μην καταλήγουμε γελοία ανθρωπάκια που δεν μπορούν να διαχειριστούν την πραγματικότητα τους. Πόσο κρίμα αλήθεια και πόσο τους λυπάμαι....
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου ο τύπος σε παίζει κανονικά.Σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς ΜΟΝΗ σου αν και πόσο τον θες. προφανώς φτάσατε σε κάποιο κρίσιμο σημείο μεταξύ σας και έπαιξε το δυνατό του χαρτί. Άκου πως έχει η φάση. Με μια κίνηση α)ξεκαθάρισε την θέση του, είναι με άλλη, δεν έχει σκοπό να τον χωρίσει, είναι σημαντική για αυτόν. Οπότε εσύ είσαι και θα παραμείνεις το νο.3β) Η φάση έχει χοντρύνει άρα αν είναι να προχωρήσει θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια γιατί είπαμε (α)γ) Σου πετάει το μπαλάκι, αποφάσισε εσύ τι θέλεις, αν τον θέλεις αρκετά σημαίνει ότι αποδέχεσαι απο μόνη σου το (α),(β) και προχωράς μαζί του, αν όχι ο τύπος θα βρει την επόμενη να παίξει.Εσύ απο την άλλη, ενώ σε είχε συνηθίσει σε φλερτ, κουβέντα, φιλία, εμπιστοσύνη, ανέβασμα ψυχολογίας κλπ, ξαφνικά με μια κίνηση χάνεις ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της καθημερινότητας σου. Υποσυνείδητα και μόνο, θες τουλάχιστον αυτά πίσω ΣΥΝ ότι ξεκαθάρισε και τις προθέσεις του, ότι δλδ αρκετά με τα παιχνιδάκια πάμε στα σκληρά. Σου αφαιρεί δλδ, με μια απλή κίνηση, όλες τις ελπίδες, τις προοπτικές, την καθημερινότητα, το φλερτ που είχες μαζί του. ΚΑΙ σε βάζει στο τριπάκι να σκεφτείς αλλά και να βάλεις στο ίδιο τσουβάλι, ΜΟΝΗ όμως, την όλη κατάσταση. Το ερώτημα είναι απλό αλλά και καίριο, τον θες ή όχι? Αν τον θες κερδίζει τα πάντα, εύκολα και αποτελεσματικά και με μόνο ρίσκο να σε χάσει. Αν όχι πάει παρακάτω να παίξει με την επόμενη όπυ θα έχει μεγαλύτερη πιθανότητες για σεξ.υγ 1. κατά τα άλλα οι άντρες είναι αμοιβάδεςυγ 2. Το μπλοκάρισμα είναι προσωρινό, σε λίγες ημέρες απλά θα σε ΞΕμπλοκάρει άρα θα βλέπεις το προφίλ του και θα ψήνεσαι μόνη σου, συν ότι θα σκάσουν και 1-2 like σε κοινούς φίλους ή "περίεργες" δημοσιεύσεις (που ασαφές μεν, θα απευθύνονται σε εσένα) όπου εσύ σαφώς και θα τις δεις γιατί ΞΕΡΕΙ ότι θα ψάχνεις το προφίλ του.
Πω πω ρε φίλε κυράτσες που νομίζουν ότι φταίει η μικρούλα......Σαν κάτι γκόμενες που τους φταίει ο άντρας αν κοιτάξει κανα κώλο που περναέι αντί να κοιτάξουν το δικό τους που είναι αεροδρόμιο. RESPECT στο : "προς όλες τις παραπάνω σχολιάστριες: μην τρώτε τα λυσσιακά σας, καρφώνεστε. αν νομίζετε ότι "βάλατε στεφάνι" και εξασφαλίσατε ισοβίως τον μαλάκα που θα σας ανέχεται, think again. "
Τα εύκολα συμπεράσματα είναι για τους ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ από πάνω ή κάτω. Τι έγινε ρε μικράρχιδοι, πουθενά αλλού δε βρήκατε να βγάλετε τα κόμπλεξ σας;Το άσμα έλεγε "παίζεις με τη φλόγα και στο τέλος θα καείς". Αψυχολόγητα πράγματα απ' την άλλη μεριά και θέλει πολλή προσπάθεια και πολλή επιμονή αν έχεις βέβαια τα περιθώρια που σου δίνει η άλλη μεριά να επιμείνεις.Αλλιώς "αξιοπρέπεια".Αν το θες θα έρθει. Ίσως πρέπει να κοιτάξεις αλλού στο μεταξύ όμως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ