O Ντάστιν Χόφμαν συγκινείται εξηγώντας κάτι που κάθε γυναίκα έχει νιώσει

O Ντάστιν Χόφμαν συγκινείται εξηγώντας κάτι που κάθε γυναίκα έχει νιώσει Facebook Twitter
4


Παλιότερα ο Ντάστιν Χόφμαν γύρισε το “Tootsie", μια αστεία αλλά και συγκινητική ταινία για έναν ηθοποιό που δεν μπορούσε να κλείσει ούτε μισή δουλειά έτσι αποφάσισε να «γίνει» γυναίκα για να δει αν θα αλλάξει η τύχη του. Και κλέινει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σαπουνόπερα. Ακολουθούν τραγελαφικές σκηνές… αλλά η ταινία δεν ήταν απλά μια κωμωδία. Ορίστε ο λόγος.

 

[via]

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Και αυτη ειναι η στιγμη που ενας αντρας καταλαβαινει πραγματικα oτι εχει χασει στο παρελθον τη γυναικα της ζωης του προτιμωντας γυναικες που εχουν καλυτερη εμφανιση απο γυναικες που ταιριαζαν περισσοτερο και ειχαν καλυτερη καρδια και χαρακτηρα.
Αγαπητέ Novel_Splendours η χημεία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι πέρα και η όποια δυναμική της σχέσης (αυτό που κάνει δυο ανθρώπους να μένουν μαζί), δεν έχει να κάνει ούτε με καραφλίτσες, ούτε με κοιλάκια. Όσο για την απόρριψη, όλοι την έχουμε βιώσει. Κανείς μας δεν ταιριάζει με όλους.
Δε διαφωνώ μαζί σου και σε αυτά που γράφω εγώ, δεν αναφέρω πουθενά κάτι που να είναι κόντρα σε αυτό που γράφεις. Γράφω ότι ο τρόπος επιλογής συντρόφου για το είδος της σχέσης που αναζητεί κανείς, είναι ακριβώς ίδιος είτε μιλάμε για άντρες είτε για γυναίκες.Όπως μια γυναίκα δε θα διαλέξει τον ατσούμπαλο ασχημούλη για να περάσει μερικά βράδια μαζί του γιατί θα προτιμήσει αυτόν με την κορμάρα και το "πακέτο", αλλά μπορεί να τον αξιολογήσει αλλιώς αν αναζητεί σύντροφο ζωής, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συμπεριφερθεί και ένας άντρας.Δεν είναι τυχαίο που τα αγόρια πλέον πλακώνονται στα γυμναστήρια, ξυρίζονται, αγχώνονται για τις επιδόσεις και τα εκατοστά τους σε καθημερινή βάση.Γι'άυτό και δε καταλαβαίνω το "δράμα" και την συνεχιζόμενη μίρλα των γυναικών.Εκτός αν οι γυναίκες αξιώνουν να επιλέγουν όποιον γουστάρουν και αυτός ο όποιος να μη λέει ποτέ όχι!
Άντε πάλι να τα βάλουμε με τους κακούς, άκαρδους άντρες. Βγείτε λίγο έξω, όπως ακριβώς αξιολογούν οι άντρες τις γυναίκες, με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ τρόπο αξιολογούν και οι γυναίκες τους άντρες. Απο τη στιγμή που η δυτική γυναίκα απελευθερώθηκε, χειραφετήθηκε και απενοχοποιήθηκε η σεξουαλικότητα της, συμπεριφέρεται εντελώς όμοια με τους άντρες. Ο βαθμός με τον οποίο η επιλογή συντρόφου για τους άντρες εξαρτάται απο τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά είναι ίδιος με τον βαθμό των γυναικών. Η βαρύτητα που δίνουν οι άντρες στην εμφάνιση σε σχέση με το είδος της γνωριμίας που επιδιώκουν απο μια γυναίκα είναι ίδια με την βαρύτητα που δίνουν οι γυναίκες.Για ρωτήστε πόσοι χοντρούληδες, ασχημούληδες, καραφλούληδες και ότι άλλο σε -ουληδες, έχουν γευτεί την απόρριψη, και ενίοτε με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο, και μετά κλαίμε για άλλη μια φορά για το "δράμα" των γυναικών. Αρκετά!