Δένδιας: «Θλιβερό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού η Χ.Α.»

Δένδιας: «Θλιβερό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού η Χ.Α.» Facebook Twitter
3

Επίθεση κατά της Χ.Α. εξαπέλυσε ο Νίκος Δένδιας με αφορμή την προαναγγελία εκδήλωσης του κόμματος με διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες, σήμερα στην πλ. Αττικής.

«Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Οι ''φιλεύσπλαχνοι'' νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ''φιλανθρωπικό'' τους οίστρο».

Χθες ο Γιώργος Καμίνης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, την οποία χαρακτήρισε ρατσιστική και εκδήλωση μίσους.

Η απαγόρευση αυτή προκάλεσε την αντίδραση στη Βουλή της Ζαρούλια που κατήγγειλε  τον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτήρισε τον Καμίνη  «παράνομα εκλεγμένο» και τον Νίκο Δένδια «ανεκδιήγητο υπουργό Προστασίας του Λαθρομετανάστη».  

Οι χαρακτηρισμοί της Ζαρούλια προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντα κ. Δραγασάκη ο οποίος έκανε λόγο για «αυθάδεια».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κατα την γνώμη μου ο κ. Δένδιας είναι εύστοχος. Η Χ.Α. είναι κακέκτυπο των ΝΑΖΙ. Τόσο εξευτελισμένοι είναι. Οι ΝΑΖΙ είχαν και κάποιους σαν τον Γκέρινγκ και τον Γκέμπελς. Οι Χ.Α ποιον έχει? Την Ζαρούλια και τον Κασιδιάρη.