Αγαπητή Α μπα, γιατί συγχέω την ένταση με το πάθος;

Αγαπητή Α μπα, γιατί συγχέω την ένταση με το πάθος; Facebook Twitter
36

________________
1.


Νομίζω ότι σε γουστάρω ;) :)))))))- in love

 

________________
2.


Γιατί μπουκάρουν όλοι στο μετρό χωρίς να αφήνουν τους επιβάτες που ήδη βρίσκονται στο βαγόνι να βγουν έξω;;;; με εξοργίζουν. Συνήθως κρατάω την ανάσα μου και παίζω στο κεφάλι μου τη σονάτα του Σεληνόφωτος, προχθές όμως τους έκραξα! Γίνομαι αγχωτική Αθηναία που τσακώνεται στα ΜΜΜ;;; help!- προβληματισμένος ανθρωπάκος


Δεν είναι λίγο αργή η μελωδία για να σε κρατήσει; Θα διάλεγα κάτι πιο ζωντανό, όπως αυτό:

________________
3.

Αγαπητή Α,μπα,
Οποτε ταξιδευω με αεροπλανο κατι ψωναρες (μη εμου εξαιρουμενου) παραγγελλουμε απο τους σερβιτορους των αιθερων, χυμο τοματας με λιγο μαυρο πιπερι εντ α ντροπ οφ ταμπασκο. Ειναι ζητημα αν μεχρι να ξαναταξιδεψω ξαναπιω το συγκεκριμενο. Που οφειλεται αυτη η συνηθεια και γιατι μου αρεσε τοσο ωστε να την αντιγραψω;
Μaurice( Still searching for Alec Scudder)


Ένας παλαβός Γερμανός επιστήμονας ισχυρίζεται ότι εκεί στους ουρανούς ο χυμός τομάτας έχει καλύτερη γεύση, αλλά δε νομίζω.


Λέω ότι πρόκειται για κάτι που ποτέ δε θα αγόραζες στο σούπερ μάρκετ με το καροτσάκι σου (γιατί, εδώ που τα λέμε, είναι σα να πίνεις κρύο ντρέσινγκ) αλλά όταν σου το προσφέρουν, λες, δωρεάν είναι, και θα φαίνομαι και ραφιναρισμένος.


Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: οι Αμερικανοί κάνουν το αντίστοιχο με το ginger ale.

________________
4.


Και τώρα α-μπα, κάτι πραγματικά σημαντικό. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Bob Benson;- 13η ερώτηση


Μου αρέσει στο Mad Men όταν λένε μια ιστορία και μετά εξιστορούν τους αντικατοπτρισμούς της. Είναι σα να πέφτει μια πέτρα στο νερό κι εμείς βλέπουμε τις κυκλικές αναταράξεις.


Ο Ντον είναι αυτός που είναι.


Ο Πίτερ Κάμπελ ξεκίνησε ως απόηχος του Ντον, με το σπίτι στα προάστια και τον οπορτουνισμό στη δουλειά, και όταν νόμισε ότι βρήκε ευκαιρία να καταστρέψει το είδωλό του για να γίνει βεζίρης στη θέση του βεζίρη, προσπάθησε, αλλά έφαγε τα μούτρα του.


Ο Μπομπ είναι άλλου είδους απόηχος του Ντον, ως άντρας που κρύβει το παρελθόν του, τρέμοντας μην ανακαλυφθεί.


Δηλαδή ο Πίτερ είναι το προσωπείο του Ντον, ο Μπομπ είναι η κρυφή πλευρά του Ντον.


Ο Πίτερ βρίσκει ξανά ευκαιρία να καταστρέψει κάποιον, αυτή τη φορά τον Μπομπ, αλλά έχοντας πάρει το μάθημά του από την πρώτη φορά που το επιχείρησε, μιμείται για πρώτη φορά αυθεντικά τον οπορτουνισμό του Ντον Ντρέιπερ, χρησιμοποιώντας την επιβαρυντική γνώση ως μοχλό και όχι ως βόμβα.


Αν σας μπέρδεψα, πρέπει να δείτε τη σειρά, δεν περιγράφεται με λόγια. Έχει βάθος μυθιστορήματος.


________________
5.


Αχ Α,μπα μου...Θέλω να σταματήσει να με ενοχλεί ο πρώην μου.. εχω απελπιστεί,δεν αντέχω αλλό.. τα εχω πει με το μαλακό, με το άγριο, με τσιρίδες με κλάμματα, εχω εξαφανιστεί..αυτος εκει.. ειμασταν μαζί πολλά χρόνια, χωρισαμε επειδη και οι δύο το θελαμε και μετα απο 2 μηνες άλλαξε γνώμη ο κύριος και μάλλον θεωρει οτι είμαι κτήμα του!! τον αγαπώ σαν άνθρωπο πλέον,οχι ερωτικά,θέλω να είναι καλά αλλά μακριά μου... τι άλλο να κάνω βοηθήστε με... (εχουμε χωρίσει πριν 9 μήνες να προσθέσω..)- κουρασμένη


Οι πράξεις λένε περισσότερα από τα λόγια, και πολλά περισσότερα από τις τσιρίδες και τα κλάματα. Όταν λες ότι εξαφανίστηκες και «αυτός εκεί» τι εννοείς; «Εξαφανίζεσαι» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αλλάζεις χώρα με ψεύτικο διαβατήριο, αλλά ότι δεν αντιδράς όταν σε τσιγκλάει. Δεν απαντάς στο τηλέφωνο, δεν απαντάς σε μηνύματα, δεν απαντάς στο Facebook, στο Twitter, στο like, στο Instagram και στα Check in, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ. Για όσο καιρό χρειάζεται, μέχρι να το καταλάβει, αλλιώς ό,τι και να κάνεις το εκλαμβάνει ως πιθανότητα.
Δε νομίζω ότι έχεις κάνει αυτό.

________________
6.


Αγαπητή Α, μπα ήμουν με μια κοπέλα σχεδόν 1 χρόνο. Λίγο το υπερβολικό πάθος/ένταση μαλώναμε σχετικά συχνά και έντονα ( χωρίς φυσικά χειροδικίες ). Παρόλο αυτά ήμασταν πολύ ερωτευμένοι ,κάθε μέρα μαζί κτλ. Ακόμα και μετά από καυγά δεν αντέχαμε μακριά ούτε μια μέρα. Η κοπέλα λόγο επαγγέλματος έπρεπε για 6 μήνες να δουλέψει σε άλλη πόλη ( κοντινή στα 100 χλμ ) και σε συνδυασμό με τους καβγάδες μας αποφάσισε να χωρίσουμε. Να σημειώσω ότι σε γονείς , συγγενείς κτλ εμφανιζόμασταν σαν ζευγάρι με σκοπό κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο. Αυτή γύρω στα 25 εγώ γύρω στα 30 μετά από καμιά εβδομάδα τις πρότεινα να συναντηθούμε και μου απάντησε αρνητικά γιατί δεν θέλει να με δουν στην δουλειά της και ότι είναι ελεύθερη κτλ. Το μείζον θέμα τώρα, εμφανίζεσαι στην 'επέτειο ' πιστεύοντας ότι αυτά που έλεγε ήταν από αντίδραση/εγωισμό ή το καταπίνεις και προχωράς ? Πλέον έχουμε να μιλήσουμε σχεδόν ένα μήνα
Ευχαριστώ-Diamonds


Μήπως διάβασες την προηγούμενη ερώτηση; Νομίζω ότι η κοπέλα «εξαφανίστηκε».


Δεν ξέρω τι να σου προτείνω, γιατί ο κόσμος είναι απρόβλεπτος (ή δεν ξέρει τι του γίνεται), αλλά το ότι μαλώνατε δεν έχει καμία σχέση με το πάθος. Απλώς μαλώνατε.

________________
7.

Αγαπητή Α, μπα,


απάντησες στις 19/6 ερώτηση 7 σε μια κοπέλα πως έχουμε ευθύνη για τις οικογενειακές μας σχέσεις και πως επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι να μας φέρονται όπως φανταζόμαστε. Θα μπορούσες μήπως να το αναπτύξεις λίγο αυτό; Γιατί μεγαλωμένη σε ένα εξαιρετικά άσχημο οικογενειακό περιβάλλον δεν μπορώ διανοηθώ τι είδους ευθύνη θα μπορούσα να έχω για την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά των γονιών μου. Δεν θέλω να αναφέρω περιστατικά για ευνόητους λόγους αλλα πρόκειται για γεγονότα που εύχομαι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος. Και αν κάποιος άνθρωπος "φανταζεται" οτι πρέπει οι γονείς του να του φέρονται με αληθινή αγάπη και στοργή...ε τότε ναι είναι "υποχρεωμένοι". Ειδάλλως να μη κάνουν παιδιά και μαλιστα δυστυχισμένα παιδιά. Ευχαριστώ-Αριάδνη

Η ερώτηση στην οποία αναφέρεσαι ήταν ένα εγωιστικό παραλήρημα «όλοι είναι σκάρτοι, είμαι μόνος». Η οικογένεια ήταν ένα μέρος μόνο των «όλων». Γι' αυτόν τον άνθρωπο, μια απάντηση υπάρχει: ότι αν πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ σου έχουν φερθεί σκάρτα, είναι απολύτως σίγουρο ότι κάπου φταις, και μάλιστα πολύ.


Η ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σου. Είμαι η πρώτη που πιστεύει ότι δεν είναι όλοι κατάλληλοι για οικογένεια. Οι γονείς πρέπει να φέρονται με αληθινή αγάπη και στοργή, αλλιώς δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, συμφωνώ απολύτως. Εννοείται ότι τα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη και είναι θύματα. Λυπάμαι που μεγάλωσες και ζεις σε δύσκολο περιβάλλον και σου εύχομαι να βρεις σύντομα τρόπο να ελευθερωθείς.


 

________________
8.


Αρχικά,πιστεύω ότι δεν το έχω με το γράψιμο,και γιαυτο αποφεύγω να στείλω εδώ και 3-4 μήνες που σε ανακάλυψα!δεν νομίζω να θέλω να ρωτήσω κάτι,αλλά ίσως μου βγει παρακάτω!οκ,δεν θα σε κούραση,ελπίζω!λοιπον,τα σπάς!δεν υπάρχεις....!ενα βράδυ,ονειρευτηκα ότι συζητά γάμο τις απαντήσεις σου....και ξύπνησα πολύ ευδιαθετη!εχω καταλήξει,ότι έχουμε πολύ κοινό τροπο σκέψης!αν και με έχει κάνει να να υποστηρίζω στο έπακρο την γνώμη μου και τις αποφάσεις μου....γιατί συμπίπτουν με τις απαντήσεις σου!ελπιζω να με πιανεις!παει αυτό!ας ρωτήσω και κάτι...!τι κανείς με του φέϊκ ανθρώπους?τωρα τελευταία περιτριγυριζομαι απο απο άτομα που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις....ενώ νομίζουν ότι έτσι εντυπωσιάζουν.το είπα όσο πιο περιληπτικά μπορούσα!θελω ν τους χτύπησω.απλα.και τέλος....θα ήθελα σαν τρελή να οργάνωνε κάθε μέρα μια απαγγελία των έρωτα απαντήσεων σου και αν μαζεύεται κόσμος και να τις διαβάζω φώτα τα! Νομιζω ότι τοχω και θα το διασκέδαζα άπειρα!- Καλή πίστη.....


Ευχαριστώ, αλλά ξέρεις, το κείμενο είναι σαν να έχει βγει από το google translate, οπότε δεν είμαι σίγουρη ότι τα έπιασα όλα. Ειδικά από το «θα ήθελα σαν τρελή» και μετά, δεν κατάλαβα τίποτα.


Ρωτάς όμως και για τους φέικ ανθρώπους, αυτό το κατάλαβα. Όλοι εντυπώσεις προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, αλλά μερικοί έχουν λιγότερο ταλέντο.


________________
9.

Αγαπημένος συνδυασμός της καθημερινότητάς: να διαβάζω Α μπα ενώ ακούω αυτό το τραγουδάκι


Με έχουν βοηθήσει πολύ οι απαντήσεις σου. Να είσαι καλά Αγαπημένη. Σε φιλώ-jo


Α, συμπατριώτισσες οι Haim. Δεν τις ήξερα. Ευχαριστώ πολύ!!!!


________________

10.

πως ειναι το θεληματικο πηγουνι?- η


Έτσι.

________________
11.


Α, μπα, άκου ένα σκηνικό. Σε διάφορες φάσεις έχω πετύχει το αγόρι μου να μου ξετρακιάζει το πακέτο με τα τσιγάρα παρόλο που ο ίδιος κάνει και έχει σχεδόν πάντα καπνό μαζί του. Αρχικά δεν δίνω σημασία αλλά μετά απο καιρό διαπιστώνω πως αυτό του έχει γίνει συνήθεια. Και τον παρακαλώ να κόψει αυτή τη συνήθεια γιατί με εκνευρίζει. Και τότε παέι να δικαιολογήθεί, λέγοντας φερ'ειπείν πως βαριέται να στρίβει. Του λέω, τότε αγόρασε δικό σου πακέτο. Και απαντάει, μα δικαιούμαι να σου κάνω (ασύστολη) τράκα, γιατί κ γω σου προσφέρω αυτό, εκείνο κ το άλλο (κ ξεκινάει ο κατάλογος). Και επειδή τον λέω μικροπρεπή γι'αυτό που λέει, απαντάει πως εγώ είμαι η μικροπρεπής που ασχολούμαι με τα τσιγάρα. Τότε του λέω, πως ποια έχει ήδη δει, και' γω προσφέρω διαφορά αλλά δεν τα χρησιμοποιω σαν δικαιολογία για να κάνω κατάχρηση ποια δικού του πράγματος, όποιο κ αν είναι αυτό. Συνεχίζει ποια να μου ρίχνει άδικο. Παρεμπιπτόντως και οι δύο ποια έχουμε μία υποτυπώδη οικονομική άνεση. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτή την ιστορία;- ξετρακιασμένη

Αγόρασε ένα πακέτο, δώστου το και πάρε τον καπνό. Για δοκίμασε το, να δούμε τι θα γίνει. Ίσως ντραπεί.

________________
12.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα απέκτησα πρόσβαση στο ίντερνετ,(ήταν απερνεργοποιημένο εδώ και ένα χρόνο).Τέλος πάντων,θα ήθελα να ρωτήσω εσένα και το κοινό κάποια καλά σάιτ ενημέρωσης όπως επίσης και μαγειρικής όχι κάτι γκουρμέ βρε παιδιά αλλά κάτι που να ξεφεύγει απο το παστίτσιο και το κοτόπουλο στο φούρνο.
Α! και κάτι ακόμη της φωτογραφίες της Μέριλυν τις βρίσκεις απο ένα συγκεκριμένο tumblr μη βρίσκονται διάσπαρτες (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά).΄Είναι πραγματικά απο τις πιο όμορφες φωτογραφίες της.
Σε ευχαριστώ. Είναι μέρες που μου φτιάχνεις τόσο τη διάθεση.Πολλά φιλιά.!- Μπου.


Οι φωτογραφίες είναι από πολλά μπλογκ αφιερωμένα στη Μέριλιν, και τις βρήκα πολύ καιρό πριν, οπότε δυστυχώς δε θυμάμαι πια από πού.


Θα σου προτείνω τέσσερα ελληνικά μπλογκ για συνταγές που μου αρέσουν.

Food Junkie, My little expat kitchen, Tastefull, Pandespani.


 

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
"χαχαχαχαχαχα! να το κοιταξεις αυτο"αχ βρε Franny, αχ...Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον που σου φαίνεται ενδιαφέρον το ότι κάνω κριτική σε όσα ΕΜΕΝΑ ενοχλούν (δηλαδή το αυτονόητο), αλλά βρε παιδί μου το ξανακοίταξα και δε βλέπω πουθενά να σου κάνω υποδείξεις - δεν το συνηθίζω άλλωστε. Μήπως να το κοιτάξεις και εσύ και να μου υποδείξεις που σου κάνω υποδείξεις... κάθε κριτική καλοδεχούμενη. Ούτε σου είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να σε αφορά η δική μου άποψη. Άλλα έχω δικαίωμα να την πω... νομίζω;Τώρα το αν έπεσα μέσα ή έξω στο να εκφέρω τη γνώμη μου, αυτό το γνωρίζω καλύτερα από οποιονδήποτε.Καλό σου απόγευμα και sorry αν προκάλεσα ένταση σε μία τόσο όμορφη στήλη.* Και όντως αυτό με την ιχθυοκαλλιέργεια ήταν αρκετά σουρεαλιστικό - αλλά το άλλο με την κονσέρβα ήταν καλύτερο.
Παιδιά γεια σε όλους, είμαι η κοπέλα με την ερώτηση 11. Ευχαριστώ πολύ την Α, μπά και εσάς για τις συμβουλές σας και τα σχόλια, καλοπροαίτετα και μη :) Τελικά (και ένα μήνα μετά την ερώτηση) ο φίλος μου παραδέχτηκε πως το παράκανε με τις τράκες αφότου ανακάλεσε αντίστοιχα περιστατικά από το παρελθόν όπου αυτός είχε υπάρξει ο "ξετρακιασμένος"! Θυμήθηκε λοιπόν οτι είχε ενοχληθεί αναλόγως. Εγώ από την πλευρά μου παραδέχτηκα ότι το έκανα πολύ θέμα, ενώ θα έπρεπε να το χειριστώ πιο διπλωματικά (όπως ήδη με συμβουλέψατε). Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τα τσιγάρα το επουσιώδες αλλά η πράξη αυτή της κατάχρησης που ενοχλεί…Σχετικά με τα πολλά "ποια" στο κείμενο. Στο αρχικό κείμενο που έστειλα αντί για το "ποια", υπάρχουν κάποιες άλλες λέξεις (πχ. "όπως", "κάποιου", "όμως" ή κενό (space)). Απορώ, πώς το "ποια" εμφανίστηκε έτσι αυθαίρετα στη θέση άλλων λέξεων ή κενών; Η αλήθεια είναι πως αυτό το έχω ξαναπαρατηρήσει στο παρελθόν στη στήλη, πχ. άσχετες λέξεις στη θέση άλλων ή επανάληψη των ίδιων λέξεων στη σειρά. Τι να φταίει άραγε; Αυτά μέσες-άκρες, χαιρετώ και να είστε όλοι καλά!
ειχα δικιο στο οτι το "ποια" δεν κολλουσε σε τιποτε στο κειμενο , αστροναυτα... αποδειχτηκε. η κοπελα, δεν ειχε γραψει "ποια" !!!παρακαλω , δεν κανει τιποτε, αλλη φορα να εισαι πιο προσεχτικος :Ροσο ποια τσιγαρο και να θες, σιγα να μην καπνιζα :ΡΡΡΡΡΡ
#11μετα απο τοσο "ποια", κεραυνοβοληθηκα οταν ειδα το "παρεμπιπτοντως" γραμμενο σωστα....μας δουλευεις κοπελια?(καλα σου λεει ο δικος σου, μεγαλη κατινια να μετρας τις τρακες του..)
Βρε Franny, χωρίς παρεξήγηση αλλά προσωπικά με ενοχλεί όταν βλέπω ειρωνικά σχόλια για ορθογραφικά ή εκφραστικά/συντακτικά λάθη. Ο καθένας εκφράζεται γραπτώς όπως έχει μάθει και μπράβο του όταν το κάνει. Μου αρκεί να γίνεται αντιληπτός. Φυσικά, αν πρόκειται για greeklish, συχνή έλλειψη σημείων στίξεως ή επαναλαμβανόμενα λάθη πληκτρολόγησης από βιασύνη/αδιαφορία, τότε είμαι υπέρ της κριτικής, γιατί αυτά δείχνουν έλλειψη σεβασμού από το γράφοντα προς τον αναγνώστη του κειμένου - κάτι σα να του λες "άντε, γιατί πολύ ασχολήθηκα". Θα μπορούσα εύκολα να σου γράψω κι εγώ ένα κακεντρεχές σχόλιο για το ατονικό σου σύστημα - κάτι με κονσέρβα ή ιχθυοκαλλιέργεια. Προφανώς θα σε ενοχλούσε και να φανταστείς ότι εσύ έχεις τη γνώση να διορθώσεις το λάθος σου την ώρα που γράφεις και την επιλογή αν θέλεις ή δε θέλεις να το κάνεις... ενώ άλλοι όχι. Πιθανότατα να διαφωνείς αλλά απλώς τη γνώμη μου λέω, γιατί πραγματικά μου φάνηκε κάπως αγενές το σχόλιό σου - και δε χρειάζεται να το συζητήσω περαιτέρω.Φιλικά.
Προσωπικά τα περισσότερα ορθογραφικά τα προσπερνάω για να μη γίνομαι ενοχλητική. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις τα λάθη τέτοιου τύπου εμποδίζουν την πρόταση να αποκτήσει νόημα. Στην προκειμένη περίπτωση για να καταλάβω αν εννοούσε "ποια" ή "πια" έπρεπε να το διαβάσω ξανά και να επιστρέψω και 2 φορές στο ίδιο σημείο για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Γιατί το χρησιμοποιεί και 3-4 φορές απανωτά και πάνω που πας να βγάλεις νόημα σε ξαναμπερδεύει..
αχ βρε αστροναυτα, αχ....θα σου απαντησω παρολο που επεσες σε ολα εξω, επειδη μπηκες στον κοπο να μου γραψεις αυτο το κατεβατο :)μονο το οτι διαφωνουμε πετυχες. ευγε!Πρωτα απ ολα δεν επιασες καν το σχολιο μου.Βεβαιως ειναι ειρωνικο, αλλα εκφραζει πραγματι την απορια μου για το οτι ενα ατομο που ξερει την ορθογραφια του "παρεμπιπτοντως" ,που παρεμπιπτοντως την αγνοουν πολλοι που γνωριζουν αρκετη ορθογραφια, πεταει σε ολο το κειμενο αυτο το αναρχο "ποια ποια ποια, ποια μωρο μου,ποια", που εκτος απο ανορθογραφο ειναι και ασχετα τοποθετημενο τις περισσοτερες φορες!!! προκειται για εκπληξη λοιπον και οχι για απλη κριτικη περι ορθογραφιας και ειλικρινα αναρωτηθηκα μηπως η κοπελια μας δουλευει (αλλωστε και το θεμα της κατα την γνωμη μου συναδει σε κατι τετοιο). Σπανια κανω κριτικη για την ορθογραφια καποιου γιατι οπως λες κι εσυ, ΣΥΝΗΘΩΣ μου αρκει το να μου γινεται αντιληπτος κι ας με ενοχλει η κακοποιηση της γλωσσας και δεν θελω και να τον στεναχωρησω... Εξαιρεσεις κανω οταν με ενοχλει ο τροπος και το περιεχομενο ενος γραπτου, οποτε κανω οτι σχολιο μου κατεβει και την αδεια δεν ζητω, κανενος :)Ενδιαφερον το οτι κι εσυ κανεις κριτικη σε οσα ΕΣΕΝΑ ενοχλουν στην χρηση της γραφης, αλλα κανεις υποδειξεις στους αλλους (χαχαχαχαχαχα! να το κοιταξεις αυτο).Να υποθεσω οτι εχεις την γνωμη οτι θα επρεπε να μας ενοχλουν τα ιδια πραγματα ???? το υποθετω λοιπον!Οσο για το δικο μου ατονικο, να σε ενημερωσω οτι το χρησιμοποιω απο επιλογη κι οχι λογω αδιαφοριας προς το κοινο μου (!!!!!) (μα πως σου ρθε αυτο? ? :))κι οποτε δεν βαριεμαι, ευχαριστως να σου εξηγησω και τους λογους.Να απολογηθω ομως, γιατι ποτε ποτε μου ξεφευγουν καποιοι τονοι λογω του οτι αναγκαζομαι να γραφω και "επισημα" κειμενα κι εκει, επιβαλλονται.Ως εκ τουτου δεν ειναι δυνατον να με αφορα η δικη σου αποψη για την επιλογη μου κι αν καποτε αποφασισεις να μου κανεις καποιο κακεντρεχες σχολιο επ αυτου , δεν θα μου κουνηθει ουτε το φρυδι :)Αυτο με την ιχθυοκαλλιεργεια ομολογω το βρηκα πολυ σουρεαλιστικο, μακαρι να σε ενδιαφερει η τεχνη κατα τα αλλα :):):)Λυπαμαι που μπηκες στον κοπο να γραψεις ολο αυτο για το τιποτα, ευχομαι καλυτερη τυχη μια επομενη φορα :)
"χαχαχαχαχαχα! να το κοιταξεις αυτο" αχ βρε Franny, αχ... Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον που σου φαίνεται ενδιαφέρον το ότι κάνω κριτική σε όσα ΕΜΕΝΑ ενοχλούν (δηλαδή το αυτονόητο), αλλά βρε παιδί μου το ξανακοίταξα και δε βλέπω ΠΟΥΘΕΝΑ να σου κάνω υποδείξεις - δεν το συνηθίζω άλλωστε. Μήπως να το κοιτάξεις και εσύ και να μου υποδείξεις που σου κάνω υποδείξεις... κάθε κριτική καλοδεχούμενη. Ούτε σου είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να σε αφορά η δική μου άποψη. Άλλα έχω δικαίωμα να την πω... νομίζω; Τώρα το αν έπεσα μέσα ή έξω στο να εκφέρω τη γνώμη μου, αυτό το γνωρίζω καλύτερα από οποιονδήποτε. Καλό σου απόγευμα και sorry αν προκάλεσα ένταση σε μία τόσο όμορφη στήλη. * Και όντως αυτό με την ιχθυοκαλλιέργεια ήταν αρκετά σουρεαλιστικό - αλλά το άλλο με την κονσέρβα ήταν καλύτερο.
Οι τρακαδώροι με τα τσιγάρα (που κάνουν τράκα σε όσους έχουν πακέτο ή καπνίζουν ακόμη ενώ οι ίδιοι ενίοτε διατείνονται πως το έχουν κόψει ή κάνουν καπνό) θυμίζουν πολύ εκείνους που κάνουν δίαιτα, παραγγέλνουν σαλάτες και τρώνε από τα πιάτα άλλων :)
#8: θα ήθελα σαν τρελή να οργάνωνα κάθε μέρα μια απαγγελία των έρωτο-απαντήσεών σου και να μαζεύεται κόσμος και να τις διαβάζω φωναχτά! Νομιζω ότι το 'χω και θα το διασκέδαζα άπειρα! :) Νομίζω δηλαδή..
11: Λοιπόν άκου τι θα κάνεις για να του δώσεις ένα μάθημα: Θα το κόψεις το τσιγάρο άμεσα και μετά θα του γκρινιάζεις επειδή ακόμη καπνίζει, και δεν σε υποστηρίζει ποτέ σε ότι κάνεις, και που βλάπτει την υγεία του και την δική σου, και που τα νύχια του έχουν κιτρινίσει, και που η ανάσα του βρωμάει τσιγαρίλα, και τα λοιπά...Αυτός λοιπόν τελικά θα το κόψει για να σε υποστηρίξει (και για να σταματήσεις επιτέλους να γκρινιάζεις). Μετά από αυτό όλοι θα περνάνε καλύτερα, εσύ, αυτός και εμείς που δεν θα πρέπει να αναπνέουμε τον καπνό σας.
#11.Ειστε και οι δυο μικροπρεπεις.Ταιριαζετε.Παντρευτειτε.Φερτε στον κοσμο μικρα μικροπρεπακια.Τα βραδυα τσακωμενοι στον καναπε να βλεπετε τον Σουλειμαν τον Μεγαλοπρεπη,καπνιζοντας ο ενας τα τσιγαρα του αλλου.
κοιτα,για τα χρονακια σου μια χαρα κρατιεσαι,αλλα οταν προκειται για μενα και την επιστροφη φορου,καμια δε μπορει να μπει αναμεσα μας,ακομα κι αν εχει δικο της φεουδο;)
Ρε α-μπάτραβάς το ενδιαφέρον...Ερώτηση: γιατί δεν κάνεις ΚΑΙ το αντίθετο;Δηλαδή, ρώτα εσύ αυτους που σε διαβάζουν και ζήτα συμβουλές.Αναρωτιέμαι τι θα ρώταγες και τι θα άκουγες.
αυτό με τα τσιγάρα το κάνω και εγώ γαμώτο. προσπαθώ βέβαια να το φέρω σε μία ισορροπία με το να αγοράζω και για τον άλλο τσιγάρα όταν πάω να πάρω καπνό για εμένα. ναι ίσως δεν το σώζει, φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει εκνευριστικό από ένα σημείο και μετά. κακές συνήθεις.
#2. Γιατί, τα άλλα ζώα που τρέχουν, σπρώχνουν και χώνουν χέρια και πόδια για να ανοίξουν την πόρτα που κλείνει μετά το χαρακτηριστικό ήχο και να μπουν μέσα;Σεβασμός στους γύρω μας. Σε όποιον δεν αρέσει να πάρει ταξί.