ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2013 | 23:08

Με παρακαλάει για στοματικό

αλλά εγώ δε θέλω. Του το'χω πει πως δε μπορώ, σιχαίνομαι, δεν το΄χω ξανακάνει, δε μ'αρέσει, αλλά αυτός που το ζατάει επίμονα. Tόσο σημαντικό είναι πια?? Μου λέει αν θέλω να βαλει σοκολάτα και τέτοια για να έχει πιο ωραία γεύση και να το κάνω, αλλά του είπα πως δεν θέλω, δεν καταλαβαίνει και φοβάμαι πως θα με χωρίσει, μα να με χωρίσει για μια π**α?
6
 
 
 
 
σχόλια
Το να θέλεις να ευχαριστήσεις/ικανοποιήσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δεν θα πρέπει να φαντάζει αηδιαστικό, είναι κρίμα, η καθαριότητα παίζει σημαντικό ρόλο αλλά όχι μόνο στην π*πα ρε κορίτσια, αλλά γενικότερα στο σεξ. Γενικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η χημεία, αλλά και οι προηγούμενες εμπειρίες, αν θες πραγματικά να απολαύσεις το σεξ, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και δοκίμασε πράγματα, αν δεν σου αρέσουν, οκ, δεν σου αρέσουν, αλλά ποτέ μην βλέπεις κάτι σαν αποστολή ή επιβράβευση, γενικά οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ για διάφορους λόγους και ξεχνάνε να το απολαύσουν, αυτά από γυναίκα προς γυναίκα, καλή και υγιή σεξουαλική ζωή εύχομαι!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ