ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2013 | 15:14

Αμάν πιά.

Είχα πάει το περασμένο ΣΚ σε ένα πάρτι ενός φίλου. Αυτός είναι σχετικά γκομενιάρης και είχε έρθει αρκετός κόσμος, αναμεσά τους και αρκετές κοπέλες. Ο φίλος μου που μιλάγαμε ήταν του στύλ "αυτήν την είχα πάρει μία φορά" και έψαχνε ξεπέτα με μία άλλη του πάρτυ που την είχε καλέσει μεσω φβ. Πραγματικά αηδία. Να έχει τόσες κοπέλες έκει μέσα και να σκέφτεσαι ότι είναι το πολύ πολύ για καμιά ξεπέτα. Και ύστερα μου λέτε κάποιοι εδώ μέσα γιατί αποκαλώ κάποιους ανθρώπους υπάνθρωπους. Καλά εμένα δεν με ενδιαφέρει ας κάνουν ότι θέλουν ζώα είναι με ζώα θα τα φτιάχνουν . Απλά ανησυχώ για την μελλοντική μου γυναίκα και τι ψάξιμο πρέπει να ρίξω για να αποφύγω όλα αυτά τα σκουπίδια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά μιλώντας, είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα που να μην κάνει ξεπέτες. Απλά καλό είναι να αποφύγεις αυτές που έχουν χτίσει ολόκληρη τη ζωή τους γύρω από αυτόν τον τρόπο ζωής, αν ψάχνεις για σχέση. Εγώ θα σου έλεγα πάντως να παρακολουθήσεις και λίγο τις σκέψεις σου γιατί μπορεί και να ζηλεύεις που ο φίλος σου γαμάει και εσύ είσαι εκτός αυτής της πραγματικότητας. Τέλος, βρίσκω τα σχόλια που προσπαθούν να παρουσιάσουν τις κοπέλες ως "θύματα" κλπ γελοία. Οι κοπέλες ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και θέλουν να πηδηχτούν. Δεν τις ξεγέλασε ο κακός πηδηχτούλης, ούτε τις τούμπαρε, ούτε έφταιγε το πολύ κρασί... θέλανε να πηδηχτούν μαζί του, και το έκαναν συνειδητά.