Όνειρα με διασημότητες

Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter
14
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

Ξαναπιάνοντας την αγαπημένη μου συνήθεια (να μαθαίνω τα όνειρα των άλλων) που είχα ξεκινήσει στο enteka και συνέχιζα στο bits&pieces, βάζω τα όνειρα με διασημότητες όπως μου τα έστειλαν τον τελευταίο καιρό οι φίλοι αναγνώστες...

Η Τζία είδε στον ύπνο της τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

Ήμουν λέει στο πίσω κάθισμα ενός ταξί με τον καλό μου, και όπως είχα ακουμπήσει πάνω του και κοιτούσα νωχελικά από το παράθυρο, βλέπω στα σκαλάκια μιας πολυκατοικίας (η οποία θύμιζε Κυψέλη ή Πετράλωνα) τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Δεν είχε το μουστάκι του αστυνόμου Μπέκα, αλλά είχε ένα μαλλί αφάνα κάπως, και γενικώς ήταν πάρα πολύ κουλ, σα να λέμε τύφλα να 'χει ο Τζόνι Ντεπ.

Εκείνος (ο Ιεροκλής πάντα) με είδε μέσα στο ταξί που τον κοιτούσα και με χαιρέτισε πολύ φιλικά, αλλά εγώ είχα πάθει αυτό το πράγμα που παραλύεις στα όνειρα και δεν μπορείς να κινηθείς, και γι' αυτό δεν τον χαιρέτισα.

Ιεροκλή αν διαβάζεις τη στήλη του Άρη, γειαα!

Το όνειρο της Χαράς Π. επισκέφτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

Γειά σου Άρη!

Με το που ξύπνησα σήμερα σε σκέφτηκα. Είδα στον ύπνο μου τον Παπακαλιάτη και σκέφτηκα να σου στείλω ακριβώς τι έγινε.


Ήταν πριν γίνει διάσημος και μέναμε σε διαμερίσματα στον ίδιο ορόφο. Αυτός το έπαιζε ιστορία και είχε κάνει παράνομο δεσμό με παντρεμμένη, με δύο παιδιά, νοικοκυρά του από πάνω ορόφου, κατά πολύ μεγαλύτερη του (πραγματική γειτόνισσα μου) και όπως φαίνεται εγώ ήμουν η μόνη που το είχα καταλάβει σε όλη την πολυκατοικία.

Παρακολουθούσα λοιπόν το δράμα της σχέσης τους σιωπηρά γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν γι' αυτό, βλέπεις δεν ήθελα να διαλύσω μια οικογένεια. Κάθε φορά που πετύχαινα τον Παπακαλιάτη στον διάδρομο του πέταγα μπηχτές, μέχρι που μου είπε ότι φεύγει οριστικά από την πολυκατοικία. Μετά αυτός έγινε διάσημος και είδα τη γειτόνισσα να κλαίει με μαύρο δάκρυ στο μπαλκόνι.

Θα μπορούσε να είναι και μια εξήγηση για το από που πηγάζει η έμπνευση του Παπακαλιάτη!

Ο Ντροπαλός είδε τον Μάο!
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

Βρίσκομαι σε μια πυκνοκατοικημένη και πάρα πολύ φτωχή γειτονιά. Οι δρόμοι είναι λασπωμένοι, στην ουσία δεν υπάρχουν δρόμοι, οι άνθρωποι μένουν σε παράγκες, η περιοχή βρωμά ούρα, σαπίλα και κακομαγειρεμένο φαγητό.


Πέρα από την φτώχεια τους, οι κάτοικοι που είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, έχουν να αντιμετωπίσουν άλλο ένα χτύπημα της μοίρας: Μια πυρκαγιά κατέστρεψε σχεδόν όλων τις παράγκες τους
Και ξαφνικά εμφανίζεται ο Μάο Τσε Τούνγκ φορώντας μια στολή Υπεραρχισουπερμεγιστοπυροσβέσταρχου με παράσημα, μετάλλια, κρόσσια, φούντες κλπ και ο κόσμος νοιώθει δέος στην παρουσία του και στην εμφανισή του.


Φυσικά δεν κάνει τίποτα, δεν μπορεί εξάλλου. Και σκέφτομαι: Αυτά συμβαίνουν σε χώρες με την λατρεία της προσωπικότητας. Δεν λύνονται προβλήματα, αλλά τα προβλήματα αποτελούν αφορμές για να ενισχυθεί η λατρεία του ηγέτη.

Σπέσιαλ εμφάνιση στο όνειρο της Βιβής: Ο Morrissey
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

 Σήμερα είδα ένα αρκετά περίεργο όνειρο. Ήμουν σε μια παραλία και αγνάντευα την θάλασσα. Ήταν χειμώνας και είχε λίγη ψύχρα. Κάποια στιγμή κοιτάζω δίπλα μου και βλέπω μια κιθάρα που δεν ήταν η δικιά μου. Αποφασίζω να παίξω κάτι, έτσι γιατί μπορώ.

 

Σε λίγο, από το πουθενά εμφανίζεται ο Morrissey. Μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: "Α, εσύ παίζεις με την κιθάρα μου; Για παίξε μου κάτι καλό να ακούσω". Εγώ ως τέρας πρωτοτυπίας αποφασίζω να παίξω το "Last night I dreamed that somebody loved me".

 

Ξεκινάω, τα πάω καλά στην κιθάρα, μα τη στιγμή που είναι να τραγουδήσω η φωνή μου βγαίνει τόσο βραχνή και παράφωνη που κάνει το Moz να κλείσει τα αφτιά του από τη φρίκη. Μετά απ' αυτό ξύπνησα. Κρίμα κι έχω καλούτσικη φωνή.. :Ρ 

Ο Ντροπαλός, αυτή τη φορά, είδε την Christine Lagarde
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

Αναστατωμένοι μαγαζάτορες διαμαρτύρονται στις κάμερες των δημοσιογράφων ότι έχουν πολύ καιρό να πληρωθούν και ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πως αναγκάζονται να καθυστερούν τις πληρωμές προς τους υπαλλήλους τους με αποτέλεσμα αυτοί να βάζουν χέρι στο ταμείο. Αυτό δημιουργεί προβλήματα στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων καθώς διχάζονται μεταξύ της κατανόησης ότι οι υπάλληλοι πρέπει να πληρωθούν, αλλά και της αντικειμενικής κλοπής, που γίνεται από τους υπαλλήλους τους.


Εμφανίζεται η Christine Lagarde έτοιμη να μπει σε κάποιο κτήριο για να συμμετάσχει σε κάποια σύνοδο. Βιαστικά μπαίνοντας λέει εκνευρισμένη στα μικρόφωνα και τις κάμερες των δημοσιογράφων, που την πολιορκούν: «Για αυτό ο μισθός της διευθύντριας του ΔΝΤ είναι υψηλός. Θέλω να δηλώσω ότι μεγάλο ποσοστό του πηγαίνει ανάμεσα στα άλλα στην κομμώτρια και δεν αποτελεί καθαρό κέρδος της διευθύντριας του ΔΝΤ. Ο λαϊκισμός των ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να πιστωθούν μικρότερα ποσά στην μισθοδοσία της διευθύντριας του ΔΝΤ με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να έχουν πρόβλημα ρευστότητας και να απειλούνται με λουκέτο»

Τελευταίο όνειρο για σήμερα: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πέθανε στον ύπνο της Μαρίνας!
Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

Έχω δει πολλεεεεες διασημοτητες στον υπνο μου, αλλα η top εμπειρια ειναι μια: ειναι καλοκαιρι, βρισκομαι σε ενα αμαξι με τον Σωτηρη Μουστακα και μιλαω στο τηλεφωνο με τη γιαγια μου για να της αποσπασω τη συνταγη του ζυμωτου ψωμιου της...

Εκει που μιλαμε, ξαφνικα εμφανιζεται απο το πουθενα ο Σταθης Ψαλτης κι αρχιζει να φωναζει "ετοιμασατε το σπιτι;; ετοιμαστε το σπιτι για την κηδεια!!!!!". Ποια κηδεια, ρωταω τον Σωτηρη την ωρα που μπαιναμε στο αγνωστο σπιτι για να το προετοιμασουμε.

"Τι εννοεις ποια κηδεια;;", λεει ο Σωτηρης. Την κηδεια της Ζωζως! Ναι, καλα καταλαβατε, ειχε πεθανει υποτιθεται η Ζωζω Σαπουντζακη κι εγω επρεπε να καθαρισω το σπιτι της με τον Σταθη Ψαλτη και τον ηδη εκλιποντα την εποχη του ονειρου Σωτηρη Μουστακα!

*Ήρθε κάποιος διάσημος στον ύπνο σας; >> [email protected] 

Όνειρα με διασημότητες Facebook Twitter

   

 

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

13 σχόλια
Εγω ειχα δει καποτε οτι με ειχε απαγαγει σε ενα ταξι ο Γιαννης Αγγελακας γιατι ειχα παει σε συναυλια του με μια φιλη μου χωρις να πληρωσουμε εισητηριο και ζητουσε λυτρα δυο εκατομμυρια ευρω! Το ταξι το οδηγουσε ο Βελιωτης και εγω με τη φιλη μου στο πισω καθισμα προσπαθουσαμε να δικαιολογηθουμε και να τα βρουμε στα 60 ευρω...
Δεκαετία του '80 και η αδελφή μου έχει στο κρεβάτι της τον Μίσα,μασκότ των Ολυμπιακών αγώνων της Μόσχας 1980.Στον ύπνο μου ο Μίσα ψήλωνε (πολύ) και άρχιζε να μεταμορφώνεται σε Michael Jackson...στο τέλος μου κατέβαζε το βρακί,εκεί ξύπναγα και πήγαινα στο δωμάτιο των γονιών μου και χωνόμουν στη μέση για να κοιμηθώ ... :)
Όταν ήμουν μικρή γύρω στα 7-8, με την μεγαλύτερη αδερφή μου ακούγαμε και λατρευαμε (ακολουθούσα κι εγώ τα χνάρια της μεγάλης) τους New Kids On The Block, το νούμερο 1 boy band της εποχής. Είχα δεί στον ύπνο μου πως είχαν έρθει σπίτι μας και παίζαμε κρυφτό και σκοινάκι. Παιδάκι μωρέ..
όταν ήμουν φοιτήτρια τέλη '90 είχα δει στον ύπνο μου τον Μικρούτσικο που ήταν βουδιστής μοναχός και προσπαθούσε να με προσηλυτίσει ..wtf ακόμα προσπαθώ να το εξηγήσω!!
Ειχα δεί στον ύπνο μου τον Νταλάρα...Ητάν νύχτα..χτύπάει η πόρτα και ανοίγει η μητέρα μου...μου λέει έλα στη εξώπορτα σε ζητάνε..κ εκεί βλέπω τον Νταλάρα να φοράει πυτζάμα με κόκκινα αρκουδάκια και να μου λέει.."Καλησπέρα, ήρθα να σου τραγουδήσω το Luna Rossa"... κ το τραγούδησε....What a night...
Εγώ θυμάμαι ακόμη, πριν καμιά 15ριά χρόνια είδα ότι ήμουν ο Μελ Γκίμπσον και με κυνηγούσε μια ομάδα από αληταράδες με σιδηρολοστούς, με επικεφαλής τον Σον Κόνερι σε ώριμη ηλικία, με καραφλίτσα. Και φορούσαμε όλοι μαύρα πέτσινα. Αλλά εγώ γενικώς βλέπω τα πιο ανερμάτιστα όνειρα που υπάρχουν.
Να υποθέσω ότι στο όνειρο με τον Παπακαλιάτη τον έβλεπες να χτυπάει το μεσάνυχτο τις πόρτες και να της λέει με μουσική υπόκρουση Zbignew Preisner : "Γιατί μου το'κανες αυτό ρε γαμώτο"??!!! EPIC - 2.28 & 4.30!!! http://www.youtube.com/watch?v=nl2BcfIYu_E