Νέα Έρευνα: Μικροί όρχεις, καλύτερος πατέρας

Νέα Έρευνα: Μικροί όρχεις, καλύτερος πατέρας Facebook Twitter
12

Έρευνα συνδέει το μέγεθος των όρχεων με την ενασχόληση των αντρών με τις καθημερινές ανάγκες του παιδιού τους. Συγκεκριμένα το περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ δημοσίευσε μια έρευνα πανεπιστημίου στην Ατλάντα των ΗΠΑ όπου συνδέει το πόσο καλός πατέρας είναι ένας άντρας με το μέγεθος των όρχεων.

Ερευνητές κατέγραψαν τις συναισθηματικές αντιδράσεις 70 αντρών που είναι γονείς δείχνοντας φωτογραφίες των παιδιών τους. Μέχρι και τρεις φορές περισσότερο ενεργοποιήθηκε το κέντρο του εγκεφάλου που σχετίζεται με το συναίσθημα στους άντρες με μικρούς όρχεις.

Προηγούμενες έρευνες έχουν συσχετίσει θετικά -τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους- το μεγάλο μέγεθος των γεννητικών οργάνων με τη διάθεση για σεξουαλικές περιπέτειες με περισσότερους συντρόφους.

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

10 σχόλια
Φοβερη ερευνα - συμπερασμα! Μηπως θα μπορουσν επισης να ερευνήσουν και να μας πουν τι συμβαίνει οταν φυτρώνει καποια τριχα στο ωτικο πτερύγιο του ανδρα? Να την κοβει ή οχι? Εχω μεγάλη ανησυχία!
Είναι οι ίδιοι ερευνητές που έλεγαν ότι οι άντρες ζηλεύουν τις επιτυχημένες γυναίκες;Μαντεύω τις έρευνές τους για τη σαιζόν 2013-2014:- "Οι άντρες που απατούν τις γυναίκες τους αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο".- "Οι γυναίκες που τρώνε ξύλο μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον έχουν χαμηλή χοληστερίνη".- "Οι άντρες που βλέπουν μπάλα πάνω από 20 ώρες την εβδομάδα την έχουν μεγαλύτερη από 20 πόντους, κατά μέσο όρο".- "Πέη κάτω από 10 πόντους έχουν κατά μέσο όρο οι σύζυγοι που δεν τσακώνονται για περιουσιακά".
Αν η δειγματοληψία έγινε με σωστό τρόπο δεν είναι τόσο πολύ σημαντικό το μεγάλο μέγεθος δείγματος. Συν ότι αυτή η έρευνα έχει περισσότερο ποιοτικό χαρακτήρα. Δεν είχαν σκοπό να κάνουν δλδ γενίκευση με αριθμητικά ποσοστά στον συνολικό πληθυσμό.
Έχει μία κάποια λογική εξήγηση η ερευνά αυτή...Μία, δύο, άντε το πολύ τρείς. Μέχρι τόσο μπορείς να γράψεις στα μικρά σου αρ...δια τις ανάγκες του παιδιού σου. Στο τέλος θα ασχοληθείς μαζί του για τα καλά. Ενώ στα άλλα τα μεγάλα αρ...δια με αρ...δοσακούλες απο αυτές που κάνουν και δίπλες καταναλώνεις τόσο μελάνι που μέχρι να εξαντληθεί, ο γιός έχει πάει φαντάρος και η φωτογραφία της κόρης σου εμφανίζεται στο SILVER ALERT...Σ.Σ.: Εδώ δεν μιλάμε για ερευνητές με αρ...δια αλλά για αρ...δια ερευνητές... Ή αλλιώς αρ...δια έρευνα!...