To νέο βίντεο της Miley Cyrus λέει ότι οι νέες γυναίκες πρέπει να είναι σεξουαλικά διαθέσιμες

To νέο βίντεο της Miley Cyrus λέει ότι οι νέες γυναίκες πρέπει να είναι σεξουαλικά διαθέσιμες Facebook Twitter
9

Από τη Guardian

Έχω μια 13χρονη κόρη, οπότε η Cyrus υπήρξε μέρος της οικογένειας μας από τότε που εμφανίστηκε η Hannah Montana στο κανάλι Ντίσνεϊ το 2006. Παρέα με την κόρη μου έχω δει αμέτρητα επεισόδια του σόου, έχω δει την ταινία, έχω δει τη συναυλία σε 3D, είδα μια από τις sold out συναυλίες στο O2 το 2009.

Πιθανόν δεν είμαι η μόνη μεταξύ των γονέων που φοβάται την πιθανή ερώτηση: «Γιατί το έκανε αυτό;» Όποιος και αν ήταν ο λόγος που έκανε το βίντεο, η Cyrus στέλνει ένα μήνυμα: ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξουν την προσοχή οι νεαρές γυναίκες είναι να γίνουν σεξουαλικά αντικείμενα. Και σε αυτή την περίπτωση – δυστυχώς – φαίνεται να έχει πετύχει.

Ακόμη πιο λυπηρό όμως είναι ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι νεαρές γυναίκες μπορούν να κάνουν τεράστια επιτυχία χωρίς να μετατραπούν σε παιχνίδια του σεξ για τον Terry Richardson. Η Cyrus δεν ήταν αναγκασμένη να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Η Taylor Swift έχει ένα τεράστιο κοινό και το καταφέρνει μέσα από τα τραγούδια της και την προσωπικότητά της. Το ίδιο και η Kacey Musgraves, η οποία έχει φτάσει στο νούμερο 2 των αμερικανικών τσαρτ με τον καταπληκτικό της δίσκο Trailer Different Park.

Θυμήθηκα μια ατάκα που λέει ο Ryan Gosling στην ταινία Crazy Stupid Love. «Ο πόλεμος μεταξύ των φίλων έληξε. Κερδίσαμε το δευτερόλεπτο που οι γυναίκες ξεκίνησαν να κάνουν pole dancing ως σωματική άσκηση.» Διότι η πλήρης έκθεση του εαυτού κάνει τις ατέλειες σου ακόμη πιο εμφανείς.

It's Viral
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο *μηνυμα* εδω. το κοριτσακι ακολουθει την κλασσικη εξελιξη ενος κοριτσιου που ειναι διασημο απο μικρο. Νιωθει καταπιεση που την πιεζει η καθε ντισνει να ειναι το αγνο κοριτσι ακομα και οταν αυτη εχει ηδη μπει στην εφηβεια και εχει *ξυπνησει* σεξουαλικα. Εχοντας απωθημενα, στην πορεια παει απο το *καλο κοριτσακι* στο *τσουλι* σε μια νυχτα νομιζοντας οτι ετσι θα σοκαρει (και περιεργως ακομα σοκαρει). Ομως, στην πραγματικοτητα, το εχουν κανει ισως και με καλυτερη επιτυχια πολλες πριν απο αυτην, και δεν θα πρεπε να αποτελει ειδηση.
Δε μπορώ να την κρίνω αρνητικά πέρα από το αντιαισθητικό κομμάτι.. Δε νομίζω πως ως πρώην κορίτσι της Disney είναι καταδικασμένη να είναι πάντα αθώα... Όταν η Aguilera και η Spears (επίσης κορίτσια της Disney) στο Dirrty και το Toxic αντίστοιχα ήταν εξίσου "πρόστυχες" και "γυμνές" κανένας δε το έκρινε αρνητικά... Οπότε απλά θεωρώ πως το αρνητικό της Cyrus είναι ότι πρέπει να γίνει λίγο πιο καλαίσθητη... και να μη γλυφει σφυριά!
τις εκριναν ...πως δεν τις εκριναν...το θυμαμαι...τις εκριναν τοσο που ελεγα κι εγω απο μεσα οτι τις σιχαινομαι!βεβαια μετα μεγαλωσα και καταλαβα!αυτοδιαθεση παιδια!Η Miley δεν θα αναλαβει το ρολο του κηδεμονα για τα παιδια σας.Εσεις εχετε αυτο το ρολο!
Δε νομίζω πως είχε γίνει τόσο σάλος παγκόσμια όσο τώρα με την Cyrus, με την Aguilera και τη Spears... Στο υπόλοιπο πάντως θα συμφωνήσω... Καλά τα πρότυπα αλλά δεν αναιρούν τις αρχές που θα δώσει ο γονιός στο παιδί...
"Θυμήθηκα μια ατάκα που λέει ο Ryan Gosling στην ταινία Crazy Stupid Love. «Ο πόλεμος μεταξύ των ΦΥΛΩΝ έληξε. Κερδίσαμε το δευτερόλεπτο που οι γυναίκες ξεκίνησαν να κάνουν pole dancing ως σωματική άσκηση.» Διότι η πλήρης έκθεση του εαυτού κάνει τις ατέλειες σου ακόμη πιο εμφανείς." Πηγή: www.lifo.gr