Final 4 Euroleague LIVE

Το Sextape του απόλυτου Zoetic

Το Sextape του απόλυτου Zoetic Facebook Twitter
10

Αν άνοιξες τον σύνδεσμο παρά τον προβοκατόρικο τίτλο σημαίνει πως είσαι έτοιμη/ος για όλα.

Μπορεί επίσης να σημαίνει πως είδες το sextape της Alyssa Milano και δεν έμεινες ικανοποιημένη/ος (το να γράφουμε θεωρώντας δεδομένο πως απευθυνόμαστε σε αρσενικό αναγνώστη είναι μεγάλη φαλλοκρατική παγίδα αλλά την προσπερνώ αηδιασμένος).

Εγώ σήμερα θα μιλήσω, για την απεγνωσμένη ανάγκη των ανθρώπων να προσδεθούν σε κάτι ακατάλυτο και απόλυτο, και όχι για τον πόλεμο στην Συρία, όπως έκανε η Alyssa.

Επίσης, υπάρχει sextape αλλά δεν στο δείχνω, ακόμα.

Στο θέμα μου τώρα.

Σας έχω πει πόσο με εκνευρίζουν οι εκφράσεις: «καλά ε, δεν υπάρχεις!», «Τέλειο!»,

«Είσαι θεός!» και άλλες παρεμφερείς υπερβολές;

Άσχετο αλλά μου την σπάει και η έκφραση, «αγάντα από πλώρη βαποριού κι από γαϊδάρου κώλο», που την βρίσκω και αυτή υπερβολική και άκομψη.

Δες και άλλα παραδείγματα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από το νοηματικό τους περιεχόμενο:

«Τέλειο το κραγιόν σου, Πιπίτσα!»

«Ο Γκόσλινγκ είναι βιβλική θεότητα που φωταγωγεί με το χαμόγελό του τον ουράνιο θόλο»

«Ναζί κανείς ή άνθρωπος;»

«Όλοι οι γαύροι είναι πουλημένοι»

«Ο Μικέλ που ανοίγει τα καφέ είναι ένας χαρισματικός επιχειρηματίας, ένας οραματιστής σαν τον Μπίλι Γκέιτς, ένας διορατικός άνθρωπος σαν τον Σπινόζα»

«Τα βυζιά της Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν υπάρχουν!»

Φτάνει, θα ξεράσω.

Μιλάμε, λοιπόν, με όρους υπερθετικούς , γιατί είτε θέλουμε να προσδεθούμε σε κάτι απόλυτο (τα βυζιά της Σκάρλετ), είτε να δείξουμε πόσο διαφωνούμε με κάτι, πόσο δεν είναι συμβατό με εμάς, άρα τρισάθλιο (Ναζί).

Το γεγονός όμως πως μπορούμε-στα λόγια- να κατατάξουμε ή να περιγράψουμε κάτι, δεν σημαίνει πως είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τι ακριβώς λέμε.

Για να στο πω με άλλα λόγια λέμε μα-λα-κίες και σου το λέω εγώ που έχω τεράστιο ταλέντο στην μαλακία.

Μπορείς να χρησιμοποιείς τη λέξη «άπειρο», κάτι μου λέει όμως πως δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό σου, όχι απλά σαν εικόνα, αλλά ούτε σαν έννοια, πράγμα, ζώο, χρώμα, οτιδήποτε.

Μπορείς επίσης να πεις πως όλοι οι γαύροι είναι πουλημένοι, για να δείξεις πόσο γαύρος δεν είσαι αλλά άντε μετά να εξηγήσεις τι εννοείς, τι δεν εννοείς, αν θεωρείς πουλημένο και τον ανιψιό σου που είναι γαύρος κλπ.

Μπορείς επίσης να πεις πως οι έλληνες είναι ο πιο προικισμένος λαός του γαλαξία αλλά να ξέρεις πως θα είναι πολύ δύσκολο να το αποδείξεις, πόσο μάλλον να θεμελιώσεις μια φιλοσοφία της προκοπής παίρνοντας σαν βάση αυτή την υπερβολή.

Για αυτό σου λέω όταν μιλάς, τσέκαρε να δεις αν έχει βάση αυτό που διατείνεσαι, μην αφήνεις τη γλώσσα να σε παρασύρει σε ιδέες και καταστάσεις που δεν μπορείς να υπερασπιστείς.

Το αυτονόητο, το αποδείξιμο και το μετριοπαθές είναι εξόχως προοδευτικό!

Ανακεφαλαιώνοντας.

Τα βυζιά της Γίοχανσον, υπάρχουν. Τα έχω πιάσει!

Ο Μικέλ φτιάχνει καφέ. Τελεία…και παύλα.

Δεν είμαι απόλυτος -δες τον τίτλο- αλλά η μετενσάρκωση του προφήτη Ιεζεκιήλ, ελαφρώς πιο... σέξι και με την Αφροδίτη στον Σκορπιό! (δεν κατάλαβα τι ακριβώς είπα αλλά δεν είναι η πρώτη φορά).

Συνεχίζω.

Οι Ναζί είναι άνθρωποι αλλά μαλάκες!

Δεν είναι όλοι οι φασίστες και οι Ματατζήδες, αστροπελέκια (ας με ξεματιάσει κάποια!)

Οι Έλληνες είναι άνθρωποι, όπως και οι Πακιστανοί ή οι Ελβετοί.

Επίσης, η έννοια Έλληνας δεν είναι αυτή ακριβώς που νομίζεις αλλά διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο , πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο που της δίνεις είναι αυστηρά προσωπικό, οπότε μην προσπαθείς να μου το επιβάλλεις γιατί θα με αναγκάσεις να αμυνθώ! Be flexible.

Δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο, άφθαρτο και αιώνιο, για να το προσεταιριστείς μιλώντας για αυτό, πόσο μάλλον εσύ και εγώ.

Η ζωή θα βρει τρόπο να μας αντικαταστήσει, όσο κοντά και αν έρθουμε στο απόλυτο περιγράφοντάς το, για αυτό ζήσε όσο προλαβ…

10

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
''Μπορείς επίσης να πεις πως οι έλληνες είναι ο πιο προικισμένος λαός του γαλαξία αλλά να ξέρεις πως θα είναι πολύ δύσκολο να το αποδείξεις, πόσο μάλλον να θεμελιώσεις μια φιλοσοφία της προκοπής παίρνοντας σαν βάση αυτή την υπερβολή.Οι Έλληνες είναι άνθρωποι, όπως και οι Πακιστανοί ή οι Ελβετοί. '' Τι θελεις να πεις, οτι κ κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο μας? :O
ναι ρε συ κάπου εκεί το πάει.μα το Θεό αν έγραφε στην αρχή αυτό με τους έλληνες κ τους πακιστανούς 8α το χα σταματήσει το διάβασμα.-3έρει αυτός τι κάνει-α να χα8είς άπλυτε αριστεριστή!σε λίγο 8α γράφεις και για αν8ρώπινα δικαιώματαp.s. "τα βυζια της πάολα δεν είναι σιλικόνημπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι- γιατί όποτε διαβάζω για μπάτσους μου έρχεται συνειρμηκά.