Μια «άβολη» συνέντευξη του Τζάστιν Μπίμπερ στον Ζακ Γαλιφιανάκις

Μια «άβολη» συνέντευξη του Τζάστιν Μπίμπερ στον Ζακ Γαλιφιανάκις Facebook Twitter
9

Απολαυστικό βίντεο με τον ελληνικής καταγωγής διάσημο κωμικό, Ζακ Γαλιφιανάκις κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες. Στην εκπομπή του Between Two Ferns, είχε καλεσμένο τον Τζάστιν Μπίμπερ για μία συνέντευξη που έμελλε να είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχει συνηθίσει ο νεαρός σούπερ σταρ.

Ο Γαλιφιανάκις επιτέθηκε στον Μπίμπερ από την αρχή, με άβολες ερωτήσεις, όπως «Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι στο Happy Meal των McDonalds» και αναφέρθηκε φυσικά στην παλιότερη δήλωση του Μπίμπερ για την Άννα Φρανκ (ο Τζάστιν είχε δηλώσει πως αν ζούσε η Φρανκ θα ήταν φαν της μουσικής του - ο υπέροχος Ζακ σχολίασε ότι προφανώς θα ήταν άνω των 80 οπότε η ακοή της θα είχε εξασθενήσει). Ο Μπίμπερ από την πλευρά του ήταν ψύχραιμος έως και απαθής (πιθανότατα να μην καταλάβαινε καν κάποια από τα αστεία του Γαλιφιανάκις), ο δημοφιλής κωμικός βγήκε εκτός εαυτού με την αλαζονική συμπεριφορά του και του... τις έβρεξε στα οπίσθια με τη ζώνη του.

Η συνέντευξη βέβαια ήταν μία σκηνοθετημένη απόπειρα «τσαλακώματος» του προφίλ του νεαρού ποπ σταρ, στο πλαίσιο των «άβολων συναντήσεων» που έχει ο Γαλιφιανάκις με διάσημους σταρ. Δείτε το βίντεο:

 

It's Viral
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ο Γαλυφιανακης... τι να πω.. Δεν εχω λόγια! Τώρα αν ο Beever δεν ήταν μέσα στο κόλπο και είναι απλά ο εαυτός του εκεί.. χάνω όλη μου την πίστη στην ανθρωπότητα, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει τόση ηλιθιότητα....
Όλοι οι καλεσμένοι είναι μέσα στο κόλπο, απλώς ο συγκεκριμένος είναι λίγο κρυόμπλαστρο και δεν "το'παιξε" καλά. Οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι ηθοποιοί, και οι αντιδράσεις τους έχουν πολύ γέλιο - άλλοι το παίζουν αμήχανοι, άλλοι κάνουν ότι τσαντίζονται - ο Μπρους Ουίλις έκανε και καλά ότι ήθελε να τον δείρει.
ε βασικά αυτό είναι το concept της εκπομπής και λίγο πολύ όλοι όσοι πάνε εκεί αυτό το ύφος έχουν: αμηχανία κ απορία.Είναι πολύ απολαυστικό για να μην είναι προμελετημένο.Δείτε το επεισόδιο με την charlize theron http://www.youtube.com/watch?v=83I_rQUbw8c
Εννοείται ότι είναι όλο σκηνοθετημένο και προμελετημένο! Δείτε και τα άλλα επεισόδια όπου γίνεται ο χαμός με κάθε καλεσμένο!! Επικός ο Γαλυφιανάκης!!