«Δώστε χρόνο στην Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της»

«Δώστε χρόνο στην Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της» Facebook Twitter
2

Βουλευτές της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την απόφαση της δικαιοσύνης, να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρείς χρυσαυγίτες βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος, είπαν σε δηλώσεις τους ότι πρέπει να αφεθεί χρόνος στην Δικαιοσύνη για να επιτελέσει το έργο της.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου τόνισε πως η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, είπε πως «η δικαστική διερεύνηση συνεχίζεται» και έσπευσε να διερωτηθεί μήπως «βιαζόμαστε λίγο;».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάι» είπε ότι δε γνωρίζει ακόμη «το σκεπτικό της απόφασης», αλλά «το ότι είναι ελεύθεροι οι τρεις βουλευτές δε σημαίνει ότι είναι και αθώοι».

Στο ΠΑΣΟΚ πάλι, απέφυγαν να τοποθετηθούν για το θέμα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης σε συνέντευξή του στον Real είπε ότι «το γεγονός ότι δεν εκρίθησαν προφυλακιστέοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σημαίνει ότι έχουμε ολοκληρωμένη την κρίση της δικαιοσύνης». Εξήγησε μάλιστα ότι «η προφυλάκιση δεν είναι προκαταβολή ποινής, είναι ένα μέτρο για την αποτροπή άλλων γεγονότων».

Περιμένοντας την κατάθεση Μιχαλολιάκου

 

Πλέον, όλοι περιμένουν την κατάθεση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και το αν οι δικαστές θα τον αφήσουν επίσης ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Να σημειώσουμε ότι είναι πιθανό στην αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής να παραστούν και οι 3 βουλευτές που αφέθησαν σήμερα ελεύθεροι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM
Στην Τουρκία περί τα τέλη 2024 θα συγκληθεί το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας, συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ερντογάν

Πολιτική / Στην Τουρκία περί τα τέλη 2024 θα συγκληθεί το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας, συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ερντογάν

Αμφότεροι αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διμερείς σχέσεις τους τελευταίους μήνες και είναι σημαντικό ότι παρά τις διαφορές, εστίασαν στα θετικά
NEWSROOM
Τα συμπεράσματα από τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν- Οι συμφωνίες και οι «κόκκινες» γραμμές

Πολιτική / Οι συμφωνίες και οι «κόκκινες» γραμμές από τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν

Για «τουρκική» μειονότητα μίλησε ο Ερντογάν, «είναι θρησκευτική» απάντησε ο πρωθυπουργός- Οι κοινές δηλώσεις και η διαφωνία του πρωθυπουργού με τον Ερντογάν σε live μετάδοση για το αν η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ρε παιδιά μόνο εγώ ένιωσα ρίγη στο άκουσμα αυτό; Τέτοια βαναυσότητα, τέτοιο μίσος, κακία... Βγάλανε όλοι τους πιο καθαρή εικόνα του ποιοι είναι όταν συνελήφθησαν. Ακόμα και να έχουν το δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι μέχρι νεωτέρας ταράζει την ατμόσφαιρα μόνο και μόνο στην ιδέα της σκέψης ελευθερίας επικίνδυνων, αδίστακτων, κακών ανθρώπων. Παιδική σκέψη και αληθινή. Λυπάμαι - φοβάμαι. Και δεν ξέρω ποιους. Αυτούς ή τη Δικαιοσύνη;