Καλαντζής: «Στερητική η αντίδραση Κασιδιάρη στα δικαστήρια»

Καλαντζής: «Στερητική η αντίδραση Κασιδιάρη στα δικαστήρια» Facebook Twitter
3

Σε στερητική αντίδραση μπορεί να οφείλεται η συμπεριφορά του Κασιδιάρη έξω από τα δικαστήρια, δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξη του στον Bήμα Fm.

 «Θέλω να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα του κ. Κασιδιάρη και την εικόνα τη χθεσινή. Τίποτε άλλο. Εγώ την εξηγώ ιατρικά, επειδή είμαι φαρμακοποιός, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχει εξήγηση ιατρική, αλλά δεν κάνει. Πολιτική εξήγηση γιατί να έχει, όταν βγήκε έξω εν εξάλλω καταστάσει και έκανε αυτά που έκανε;», είπε ο κ. Καλαντζής.

Όταν κλήθηκε να διευκρινίσει, αν εννοεί ότι ο Κασιδιάρης είχε κάνει χρήση ουσιών, ο βουλευτής απάντησε: «Όχι, σε καμία περίπτωση (δεν είχε κάνει χρήση ουσιών). Σε στερητική αντίδραση, κατάσταση μπορεί να ήταν. Προσπαθώ να εξηγήσω μερικά πράγματα, αλλά η εικόνα είναι καλύτερη από τη διάγνωση. Όπως ξέρετε, οι καλοί γιατροί παλιά κοιτούσαν την όψη. Καλή όψη έλεγαν, αγαθή όψη. Και κάποιοι καλοί γιατροί έλεγαν ότι εάν θεραπεύσεις το ψυχικό αίτιο, θεραπεύεις και την ασθένεια».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Σιγουρα υπαρχει ιατρικος ορος για την μ..ια που τους βαραει στον εγκεφαλο(;) αλλα γενικα παρατηρω πως αυτη η ιστορια με τη ΧΑ θα με κανει καλυτερο ανθρωπο, προχθες googlαρα την "ποινικη προδικασια", εμαθα τις αρμοδιοτητες του Δικαστικου Συμβουλίου, του Εισαγγελέα, του Ανακριτη, ποτε γινεται προσωρινη κρατηση, διαβασα για το Συμβουλιο Πλημμελειοδικων και το Συμβουλιο Εφετων. Τωρα googlαρω "στερητική αντίδραση" και μου βγαζει κατι για "Response Deprivation Hypothesis" και "Premack's Principle" ελπιζω να ειμαι στο σωστο λημμα